NAK IKLAN KAN APA??

Assalamualaikum..

Tak de buat apa2 hari ni..
nama pun cuti,,kan??
update blog pun nak yang ringkas2 dah la..

nampak tak kat sidebar dan bawah header tu..
Ada dua  tapak iklan kosong..
kalau siapa nak mai la email
atau pm kat facebook.

sewa lebih dari 3 bulan saya bagi diskaun..
dan review ringkas..
nak iklan kan apa??
macam2 boleh..
kuih raya, baju raya ,tudung raya..
nak raya ni kan..
kena la start promosi lebih2 sikit..
tak kan nak tunggu puasa baru nak promote perniagaan sendiri..:p

kalau tak nampak kotak iklan tu...
ni ha rupa dia..



yang bawah ni pulak jumlah pengunjung saya untuk sehari..


Minggu ni macam slow jumlah pengujung yang masuk
gara-gara cuti panjang 4 hari tu..kan??
sabar je la..
jangan risau..
lepas ni maintain kan balik..
sehari 6-7k .

chaiyok2>>:)


sekian..
NAK IKLAN KAN APA?? NAK IKLAN KAN APA?? Reviewed by Diana Rashid on May 09, 2015 Rating: 5

11 comments:

  1. biasa cuti traffic blog memang slow, traffic jalan raya je jem katanya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. sekali 6-7 K,wah tahniah :-)

    ReplyDelete
  3. Pergh ~ super power lah kak.. 6-7k.. bukan calang2 tu.. huhu..


    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  4. Saya kalau sehari 6-7k cuma hadir dalam mimpi. Dapat 3k pun dah dikira tersangat OK kerana selalunya cuma 2k+ saja...

    ReplyDelete
  5. Hebat la sis.. Jelsles you..

    ReplyDelete
  6. Fuhhh!! sronok tengok UV akak..
    memang mantap sangat..

    ReplyDelete
  7. wah banyak tu view akak. bilelah kite nak dapat view mcm tu. hehe

    ReplyDelete
  8. wahh byknye
    bile la ayu boleh cm akk ni kan
    tahniah kak..

    ReplyDelete
  9. Wahhh bnykn..m bila nk jdi mcm akak ni

    ReplyDelete
  10. Banyaknya alahai unique visitors. Tak tercapai Kak Ton macam ni, cuma dalam mimpi ajelah nampaknya buat masa ni. Akan datang tak tahulahkan...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.