MIA AHMAD DIKECAM KERANA HATI PEREMPUAN

Assalamualaikum...

Cantik sungguh Mia Ahmad ni..
Dulu saya follow dia di IG hanya sebab dia cantik..masa tu saya tak tahu dia ni 
berlakon drama atau filem apa..
tapi saya tahu la dia pelakon..
cuma saya follow dia sebab dia cantik dan masa tu dia baru2 saja berhijab..
Follower nya pun tak ramai masa tu tapi sekarang dah lebih dari 300k..
memang tengah popular Mia ni disebabkan drama Hati perempuan yang baru saja berakhir semalam..




Tapi dalam ramai2 tu ada juga yang follow IG dia bukan sebab minat tapi sebab nak menghentam..
nak meluahkan marah dan rasa benci.
Entah apa lah salah dia..
kalau marahkan watak Yuhanis tak kan lah sampai sanggup mengeluarkan kata2 kesat pada dia..kan??
Marah saja lah kat Yuhanis tu..
Memang watak Yuhanis tu watak perempuan yang kuat merajuk..
dah nama tajuk drama tu pun hati perempuan..
perempuan ni memang macam tu..kejap2 merajuk..
memang cari perhatian saja dari suami..
itulah yang Yuhanis tonjolkan dalam drama hati Perempuan..
jadi tak perlu kot sampai nak marahkan Mia dan mengutuk nya hanya sebab drama tersebut...
matang la sikit..jangan terpengaruh sangat dengan watak dalam drama..
nampak sangat awak dengan Yuhanis tu 2 x 5 je..hahaha




Harap2 bila drama dah habis tak de le dah siapa2 yang 
mengutuk Mia lagi..

Eh!sekali imbas nampak Mia Ahmad ni macam Lisa Surihani pun ada..
kadang2 nampak macam memey Suhaiza,
dari jauh nampak macam Shila Amzah..kan??



Tidur pun cantik..lempang kang!!hahhaah..
.untuk terakhir kali khas untuk peminat2 Drama hati perempuan
marilah mengimbas kembali saat2 manis  Yuhanis dan tengku Zahril..










dan gambar paling sweet jatuh kepada......
gambar ini....
|
|
|
|



heheeheheh...kelakar betul Fara Fauzana ni..

Sebenarnya saya cuma tengok 2 episod je drama Hati Perempuan ni..
tapi saya tau keseluruhan jalan cerita...
hebat tak??terima kasih kepada facebook.ahhahahh

sekian...



MIA AHMAD DIKECAM KERANA HATI PEREMPUAN MIA AHMAD DIKECAM KERANA HATI PEREMPUAN Reviewed by Diana Rashid on May 15, 2015 Rating: 5

19 comments:

  1. tak boleh nak salahkan dia sebab dia diberi skrip macam tu kan..Dia hanya melakonkan watak tu mengikut skrip yang diberikan supaya berjaya hidupkan watak sebagai yuhanis..

    ReplyDelete
  2. walaupun menyampah dan geram tapi Fida geram dekat Yuhanis jer...tak mungkin geram dekat Mia..Sebab Mia comel..dna org Taiping pulak..Umur pun sama...Pandangan mata SR macam ada sesuatu jer kan bila dia pandang Mia...Sweet sgt

    ReplyDelete
  3. AKU tak suka die ni buka sbb watak yuhanis tapi sbb kayu die tu ... pastu cam memperbodohkan diri sendri menyanyi dlm hotfm ...ceh .... im not her hater but i just dont like her act.maybe once she become a good actress i'll love her act. who know ....peace yo !!

    ReplyDelete
  4. tak tgk ending dia semalam ;) kena tgk kat tonton la pulakk

    ReplyDelete
  5. hahaha. amboii kak nak lempang lempang. flawless nyaa muka dia. ihikss

    ReplyDelete
  6. so sweet gambar plg last tu..hahaha..pa2 pun mia ahmad is d best..hehe

    ReplyDelete
  7. santekkkk sgt..
    tp menyampah ngan watak yg die bwk tu..
    tp xde la spi menyampah ngan die..dh nama pun belakon kan..

    ReplyDelete
  8. haah..saya tak mampu nak geram kat mia ni..sbb cantik sangat.. tudung ngan baju dia pun sangat cantik.. walau pun tahu tu semua sponsor.. still jeles.. hahaha

    ReplyDelete
  9. peminat fanatik n terlalu dramatik mmg suka over..haha

    mia ni mmg cantik orgnya. berhijab..sweet!

    cuma part lakonan kena byk perbaiki lg.

    ReplyDelete
  10. Kalau nak diikutkan, hari2 saya kecam dia hahaha

    ReplyDelete
  11. Kalau nak diikutkan, hari2 saya kecam dia hahaha

    ReplyDelete
  12. memang sweet betol lah kak.. hahaha

    tapi, kita pun tak tengok citernya.. malas nak layan drama melayu

    ReplyDelete
  13. cantik , tp dlm drama tu cam tk pus tengok , mcm di cerahkan sangat2 ... dan ya watak yuhanis tah pape .. jd malas nk tengok .. dah sakit hati tengok buat apa ..

    ReplyDelete
  14. Singgah Malam...
    Nieyl peminat mia dn syarul lama dah..sblm HP nie lg... :) btl la tuh,tak patut la nak hentam sbb watak dia..nama pun drama kot kan..over tahap apa cmtu kan...

    ReplyDelete
  15. Salam, hahaha saye xtgk drama tu, tp mia ahmad mmg cantik..kelakar tgk org kutuk artis sbb watak yg artis tu pegang..haha

    ReplyDelete
  16. pandangan dia memukau gitu..dia memang cantik tapi fiza tengok cerita ni setakat minit awal je..lepas iklan xtgk dah..heee

    ReplyDelete
  17. pic last tu memang kelakar..adohai fafau ni...hahahahah

    ReplyDelete
  18. hehehe CT tak tengok langsung =P

    ReplyDelete
  19. Hahaha! Statement last tu membuatkan saya rasa kita serupa. Saya pun tengok dua episod jerk. Kali pertama tengok entah episod berapa agaknya. Itu pun separuh jalan lepas tu tak feeling apa-apa lagi terus tukar channel. Kali kedua 15 minit episod terakhir! Tapi saya pun tau jalan cerita jugak tau!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.