HINGGA KINI MASIH TERASA

Assalamualaikum....



Letih tau kalau keluar dengan budak ni...
ni gambar masa hari isnin..
dah 2 hari berlalu..
masa nak belikan headphone untuk kakak...
tapi letihnya hingga kini masih terasa...

Sebab tu kalau tak de ayahnya memang tak berani la
nak bawak dia jalan2...
takut terleka...
biasala..kita pompuan kalau tengah membeli memilih memang ralit je..


Sekian...

HINGGA KINI MASIH TERASA HINGGA KINI MASIH TERASA Reviewed by Diana Rashid on May 06, 2015 Rating: 5

20 comments:

  1. Aircond vs lantai,
    budak2 memang suka golek2 cenggitu... seronok sangat sesejuk lantai tu kot.. hihi

    ReplyDelete
  2. Biasa la budak2..lg2 boy, hihi

    ReplyDelete
  3. Terlentang terus,,,,syoknya dia

    ReplyDelete
  4. alahai..kenapa tu..heheh..biasalah kan bebudak..lagilah kalau lelaki..aktif sangat..hehe

    ReplyDelete
  5. Hihihi..Seronok la tengok dia baring...Kadang-kadang rasa stress bila budak buat perangai macam ni. Tapi bila fikir-fikir balik klaka pun yer..

    ReplyDelete
  6. dh letih jln tu ...nk golek2 sekjp dulu..

    ReplyDelete
  7. amboii..hihihi
    bdk2 bese la kak..

    ReplyDelete
  8. wahh dia siap baring lagi. hiksss

    ReplyDelete
  9. nape tetingat kat ank sy plak ni..hehe

    ReplyDelete
  10. Sama la...siap renang berirama trio lagi...esok kalau kembar dah pandai jalan lagi havoc

    ReplyDelete
  11. LA NAPA TU .... LETIH SGT SAMPAI TIDO ATAS LANTAI .... KESIANNYE

    ReplyDelete
  12. Hahaha.. Tu dia hero ibu dh terbaring.

    Tu baru dua diana. Sy aritu pertama kali duduk kedai melayu bw ank lima. Meja x cukup en suami meja lain pulak ngan ank nmbr dua. Mcm nk pitam sy layan ank2. Biasa kedai mamak kan cpt. Ni sarapan kedai melayu air je dah dkt stgh jam x dpt2. Mmg ank smua buat perangai

    ReplyDelete
  13. seronok dia bergolek baring kat situ ye

    ReplyDelete
  14. Wahhhhh...ni mmg mall tu mak DR yg punya ni hihi...Apa yg dia nak tu DR sampai landing baik cenggitu

    ReplyDelete
  15. Sama lah macam saya. Setakat bawak gi giant dengan askar² 3 org tu boleh lah. Kalau bawak gi shopping mall, memang tak berani.

    ReplyDelete
  16. Hahaha! Mikhail lagi hebat rupanya! Anak bongsu saya tu kalau nak something jerk dia buat hal tapi takdalah landing atas lantai mall. Selalunya dia meratap hiba jerk macam kena dera. Selagi tak beli, selagi tulah dengar ratapan hibanya tu!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.