Friday, 29 May 2015

BINI DIA MEMANG MACAM TU...

Assalamualaikum...


Alhamdulillah...hari ni genap 10 tahun usia perkahwinan saya dan suami..
Doakan kami sekeluarga bahagia dan kekal bersama selamanya...





nampak tak bini dia balas cemana??
hahaahah...sabar je la ye...


sekian..

25 comments:

  1. hihi.. bini dia memang tak nak mengalah, tapi comel je

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun perkhwinan diana moga kekal brbhgia selamanya...bersabar banyak2 ya...

    ReplyDelete
  3. Kalau dengan ai.. ai tak bagi en. suami guna perkataan 'ter..'.. dah macam 'ter'paksa je.. hahaha.. walau bukan itu niat sebenarnya.

    ReplyDelete
  4. Aizamia3..
    "ter" apa ye??tak paham..
    kalau tersayang tercinta..
    cemana??
    bukan itu maknanya paling sayang paling cinta ke??
    hehehhe

    ReplyDelete
  5. HEPI ANIBERSARI.. AMBOI BINI DIA.. HAHA

    ReplyDelete
  6. Wah slmt ulg thn prkahwinan Kak, hope brkekalan hingga ke jannah amin

    ReplyDelete
  7. hahaha.. tak lomentik tak wife dia.. happy anniversary diana..

    ReplyDelete
  8. Syukur..moga terus berusaha membina rumahtangga yang baiti jannati..

    ReplyDelete
  9. selamat aniberseri
    alhamdulillah..10 tahun..lama tuuuu
    hubungan kena ada give n take..ada toleransi, barulah wujud keserasian..kalau dua2 nak menang, habis la..pom pang pom pang dlm rumah..hihi
    moga dilimpah rezeki buat akak sekeluarga..moga bahagia

    ReplyDelete
  10. happy berseri2

    hahaha.. jawapan yg penuh perasaan ;-)

    ReplyDelete
  11. Tarikhnya 29.05 ye..
    Samalah kita..
    Salam ulang tahun perkahwinan yg ke 10..
    Semoga jodohnya hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  12. Tarikhnya 29.05 ye..
    Samalah kita..
    Salam ulang tahun perkahwinan yg ke 10..
    Semoga jodohnya hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  13. Happy 10th anniversary, Diana. Aduhai nak tergelak pun ada tengok WA suami isteri ni.

    Ni nak tanya soalan cepu sibuk, WA ni berlaku masa dua-dua tengah tidur baring atas katil sebelah menyebelah ke apa? Kalau tengok masa dah tengah malam dah tu. Ke si suami bekerja syif malam nih...

    Ish, sibuk betul MD ni *_*

    ReplyDelete
  14. Happy anniversary...stay cute ya!

    ReplyDelete
  15. MD..dia kerja malam..jadi hanya ucapan diangin lalu je la yang mampu kukirimkan..ekekek

    ReplyDelete
  16. untung lah suami wish dlu..haha

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah...Happy anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia till jannah. Sedakad sudah.

    ReplyDelete
  18. hahahahaha sweet nya abg Lan! hahaha, akk balas cm tu je.ganaih betul!

    ReplyDelete
  19. nama pun suami isteri..kenalah tahan kan :) happy annyversary kak

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah.amin..tahniah!!!

    ReplyDelete
  21. happy anniversary..! semoga bahagia hingga jannah. aminn..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();