ZUL MUHAMMAD

BEST SANGAT KE GAME MASLAN 3.85 TU?

Assalamualaikum...




Macam sedih pulak bila tengok ada satu games yang di cipta
menggunakan nama Maslan 3.85 ni..
Sedihnya kenapa la menghina orang sampai tahap ini.
sedih sebab menghina salah orang..

saya pun install la..
nak tengok apa yang best sangat tu??
ini cara bermain nya..


cuma tembak je bila Amad Maslan muncul..
lepas tu dapat naik ke level seterusnya..
cuma itu.
tak de apa yang menarik pun...

kebanyakan review yang saya
baca tentang game ni boleh dikatakan
semuanya suka dengan kewujudan game ni
padahal game biasa2 saja..



Tapi mungkin sebab motif utama nak
mengenakan si Ahmad Maslan.
tu yang depa rasa seronok main game ni .
tak best pun..
dah uninstall dah pun..



Cuma bagi saya tak sepatutnya game ni ujud..
Tambahan pulak Maslan tu nama ayahnya..
Nama dia Ahmad ..kan??'
nak kena kan si anak ke atau ayahnya..
erm..atau pun tukang buat game tu tak kenal pun siapa Maslan siapa Ahmad..

ni yang dinamakan tak kenal maka tak cinta..
kalau kenal siapa maslan siapa ahmad mesti tak wujud game ni..
yang ada hanyalah game Ahmad..


sekian...

Post a comment

18 Comments

  1. kalau Ahmad Maslan tau ni jenuh dia tgk game ni hehehhe...macam2 la diorang kenakan menteri ni...haishhhh

    ReplyDelete
  2. ada2x jer la..mmg lawak tahap gaban la game ni..haha

    ReplyDelete
  3. serius lawak..saya baru tau akan kewujudan game ni..
    saja nak kenakan pak menteri bijak bistari ni..

    ReplyDelete
  4. alahai ada ea? huhu.. kesian tak memasl ayh yg kena..huhu

    ReplyDelete
  5. sy gelak je bla ada game mcm ni tingat game kangkung yg popular thn lps

    ReplyDelete
  6. Hmm saya xnak gelak. Pada saya itu bukan sesuatu yang lucu apatahlagi mengaibkan org. Ye dia mungkin tak bijak mana, tapi bukan hak kita nak memalukan org. Kita malukan dia sebegini rupa.. Tempiasnya kena pada anak isterinya.

    Kita gembira malukan dan aibkan orang.. Kita lupa ada bahagian menanti kita

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. tak baik lah siapa yang buat macam ni, kesian anak-anak maslan, mesti sedih dan kecewa..

    aib kot!

    ReplyDelete
  9. Salam, even sy ni menyampah dgn hujah dia ni tntg gst, ttp aku rase org yg buat game ni melampau..kurang ajar..

    ReplyDelete
  10. Bgus betul la org cipta ni... sbb automatik dia dpt saham dosa... hmm.. nauzubillah..

    ReplyDelete
  11. mak aihhh sampai ada game lagi tu..

    ReplyDelete
  12. krik krik.. tak tahu ada game ni..
    perlu ke tak perlu tanak kooomenlah =P

    ReplyDelete
  13. haah..nama dia ahmad je..ahmad bin maslan..xpasal2..

    ReplyDelete
  14. Oh, ada juga game macam ni? Kenapa saya tak tahu. Tapi kalau setakat shoot satu mangsa aje apalah yang best. Lagi baik main Soda Crush tak payah nak shoot sesiapa pun. Penat main tidur. Takda hard feeling gitu!

    ReplyDelete
  15. mmg menyampah dgn dia ni.. tapi klau memalukan cara cmni agak melampau kn...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)