Tuesday, 5 May 2015

5 BARANG YANG SAYA NAK BELI DI RAKUTEN MALAYSIA

Assalamualaikum...

Dah fikir ke nak beli apa untuk ibu sempena hari ibu ni??Saya masih mencari-cari lagi apa nak dibeli untuk ibu saya.Ibu saya ni banyak benda yang dia suka.Kasut,baju, barang elektrik.Biasa la..perempuan..kan?Tempat terbaik dengan harga yang terbaik, saya cadangkan pada kawan-kawan untuk membeli belah di Rakuten Online Shopping.

Saya tak rasa satu barang saja cukup untuk buat ibu saya gembira.Jadi saya dah senaraikan 5 barang yang saya nak beli di Rakuten Malaysia.



Tote Bag / Handbag 

Mesti mak nampak muda kalau pakai beg tangan ni..ekekek..Muda 30 tahun tau!hahahah

Trio Blender with Miller 


Dah tiba masanya mak buang je blender lama tu ye.Mengaku je la mak pun dah tak sanggup bersama nya....hahahah

JIMMY CHOO Jimmy Choo EDP


Mak saya suka perfume jugak..Yang ni mesti dia tak tolak.


DIAFORCE GOLD & DIAMOND HYDRO-GEL EYE PATCH GOLD 

Benda ni bagus tau mak...malam-malam sambil baring  letak kat mata ..sejuk je.. :)


SK II Facial Treatment Repair


Percaya tak ,keseluruhan harga barang-barang diatas tak sampai RM500..Murah kan?sebab tu membeli belah di Rakuten Malaysia adalah satu pilihan yang bijak. 
Jom membeli belah di Rakuten Malaysia..

Anda boleh mendapat produk-produk tersenarai di Rakuten Malaysia Post ini merupakan entry untuk Peraduan Blogger ShopCoupons X Rakuten. Anjuran ShopCoupons. Rakuten Voucher tajaan Rakuten Malaysia.

 sekian..

12 comments:

  1. tak terpikir lg mother day nak bg apa.. sbb mother day dan birthday kite leh sama lak.. salu mmg bg tudung je.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. selamat membelibelah utk ibu tersayng.

    ReplyDelete
  4. Amboi..byknya nak beli...
    salam tn rumah..
    maaf lama xsinggah..

    ReplyDelete
  5. Bawak mummy g makan je... Tp kn perfume jimmy choo tu mng best....;-)

    ReplyDelete
  6. seronok kan kalau dapat semua tuu.
    jemput join GA nani kak :D

    ReplyDelete
  7. tote beg tu lawa haishhhh mcm nak terjebak sama je ni hehehhe

    ReplyDelete
  8. Suka hadiah tote bag n minyak wangi tu!

    Good luck diana!

    ReplyDelete
  9. murah!
    berkenan kt perfume jummy choo tu..
    alahaiiii..

    ReplyDelete
  10. goodluck kak . dah buat juga entri untuk contest ni . hehee

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();