Skip to main content

GIVEAWAY DIANARASHID DOT COM DAN KAWAN -KAWAN NYA.

Assalamualaikum...

Hari ini 14 April 2015 bermula la giveaway yang saya anjurkan
bersama dengan kawan-kawan saya..
semua dijemput join..
saya had kan jumlah penaja kali ini kerana
nak memudahkan kawan2 untuk turut serta dalam giveaway ini..





Senarai hadiah

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

kufi saiz A4 x 2 pemenang

Tudung x 2 pemenang 

5 shishedo mask x 1 pemennang

topup RM10 x 1 pemenang

1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone 
dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang

Produk shaklee (chewable vita c)  x 1 pemenang

Hijab pins by mommylin x 1 pemenang

Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) x 1 pemenang

Syarat:

1- Buat entry dengan tajuk bebas..lagi mengancam tajuk nya lagi best..
heheheh

2-letak banner kat atas tu dalam entry awak.link kan ke entry GA ni.

3-Wajib Follow dan like semua penaja yang saya senaraikan di bawah.

4-tinggalkan link GA awak di kotak komen di entry ini sahaja.


 Jemput Follow ...

www.aziankhalil.com
www.mommylin.com/
www.jendelahidup.com/
mysweetzlife.blogspot.com/
vitamingarage.blogspot.com/
Rafina Mimi Abdullah
www.safurara.com/


Jemput like facebook page kawan saya ini..

Mommylinloveandcare
 Kufi Art By Me


Jemput Follow Ig kawan saya ini..

rohaya_yusof
Kufi_by_me
eima_dealershaklee
mommylin_loveandcare
Safuraonlineshop

Giveaway akan berlangsung selama 2 minggu sahaja.
bermula 14 sehingga 1 mei
Semua di jemput join..hadiah akan diupdate dari masa ke semasa..
letak url www.dianarashid.com di bloglist untuk
update terkini tentang GA ini.

Sekian...

Comments

  1. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak diana.. nak join, tapi tengah busy buat masa ni... selamat maju jaya :D

    ReplyDelete
  3. http://belongtomee.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-dianarashid.html

    ReplyDelete
  4. dtg join ga...

    http://www.linazlina.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  5. Good luck dan selamat bersegmen :-)

    ReplyDelete
  6. terlepas lagi nak jadi penaja...huhu...

    ReplyDelete
  7. nanti akak tengok camner ....

    ReplyDelete
  8. http://www.hajarshikin.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  9. inshaALLAH t yui join.. kena buka lappy snng skit =)

    ReplyDelete
  10. http://lyanasstudio.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-bersama.html

    saja cuba nasib mana tahu rezeki kat GA ni

    ReplyDelete
  11. Alaaa.... yang takda instagram, facebook bagai tu (macam ahkak ni) tak boleh joinlah ya?

    Setakat tajuk bebas tu, eleh...senang~_^

    Nak terpilih menang tu jer yang nak kena kerja lebih masa sikit. Hiks!

    Nak gi tengoklah apa yang mereka dah buat!

    ReplyDelete
  12. join :)

    http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  13. http://narumihuda.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  14. i'm in. nak join! http://jomtapauweh.blogspot.com/2015/04/give-away-diana-rashid-dan-kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  15. Saya join.

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  16. http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  17. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/04/giveaway-meletop-by-dianarashidcom-dan-kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  18. http://ceriteracintadia.blogspot.com/2015/04/saya-dah-give-up-nak-join-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Gud luck ye DR.....mak dah pencen join join benda gini ni hihi

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum saya join ya

    http://natashaaizzaty.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  21. Assalam...saya join ye diana..

    http://mrs8788.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete

  22. Aslm..join ^^
    http://creamylittlediary.blogspot.com/2015/04/join-ga-dianarashidcom-dan-menang.html

    ReplyDelete
  23. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  24. http://kathyrbain.blogspot.com/2015/04/giveaway-gempak-dianarashidcom-and-gengs.html

    ReplyDelete
  25. kathy belum dapat folo blog sponsor sebab widget follower tak keluar. nanti kathy follow up balik ye sis..

    ReplyDelete
  26. salam..join
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  27. http://adriana-contestga.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashidcom-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  28. Salam.. join and support sini:

    http://www.mariafirdz.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  29. Salam.. join and support sini:

    http://www.mariafirdz.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  30. saya join :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  31. PG join sekaki :D

    http://mrsyatie.blogspot.com/2015/04/giveaway-awesome-by-dianarashidcom-dan.html

    ReplyDelete
  32. assalamulaikum.. ekin datang join.. follow sponsor slow2 dulu ekin guna tablet ni.. http://cikash.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  33. Saya join!
    http://syahz8.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-dianarashid-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  34. http://umikasum.blogspot.com/2015/04/ga-member-segeng.html

    ReplyDelete
  35. http://hyesemua.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dan-kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  36. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  37. http://iamaproudmama.blogspot.com/2015/04/dianarashid-make-sure-gift-is-mine.html

    ReplyDelete
  38. Join Jugeeee
    http://www.dayangdeno.com/2015/04/giveaway-wwwdianarashidcom-and-geng.html

    ReplyDelete
  39. http://misz-aa.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  40. wah kellas ko diana. Apesal tak perasan ada GA ni. Meriah nampaknya

    ReplyDelete
  41. diana... lin join.

    http://www.mommylin.com/2015/04/giveaway-diana-rashid-dan-sahabat-maya.html

    ReplyDelete
  42. done :)
    http://www.ciksepet.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com.html

    ReplyDelete
  43. salam kak . saya join jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-diana-rashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  44. SAYA JOIN...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2015/04/giveaway-dianarashidcom-dan-konco.html

    ReplyDelete
  45. Cik Candy join..

    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  46. Gud luck bg yg menyertai GIVEAWAY kawan2 sy nih.. hehe..

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Saya pun nak join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan.html

    ReplyDelete
  49. http://ainnadia2.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashidcom-dan-konco.html

    ReplyDelete
  50. in Sha Allah klu sempat nnt sy join..gud luck sume!

    ReplyDelete
  51. Dah join...!!!

    http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/04/diana-rashid-dan-kengkawannya-jemput.html

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum...

    nak jugak join GA ni...

    harap menepati syarat tuan umah...hihihi

    http://www.honeyonnee.com/2015/04/buat-passport.html

    ReplyDelete
  53. alhamdulillah dah join.. http://wifewillbe.blogspot.com/2015/04/contest-ibu-maisara-mikhail.html tQ kak :)

    ReplyDelete
  54. khaty join

    http://khatyaiman.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  55. kak wana join ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    goodluck kawan2

    ReplyDelete
  56. salam, saya join tau..

    http://tiefiqs34.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-geng.html

    ReplyDelete
  57. http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  58. Join :) harap masih sempat hihi
    http://puyibl.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  59. Assalamualaikum, saya join! :)
    http://cowament.blogspot.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html

    p/s: tak dapat nak follow blog cik eima http://vitamingarage.blogspot.com/ sebab takde button follow, insta cik eima pun tak dapat nak follow, link takde.

    ReplyDelete
  60. shad join juga,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-diana-rashid-dan-kawan.html

    ReplyDelete
  61. join gak..
    http://ujieothman.blogspot.com/2015/04/diana-rashid-friends-nak-bagi-hadiah.html

    *problem sama mcm Queen Contest..

    ReplyDelete
  62. Huhu..selamat maju jaya buat semua peserta..hehe

    ReplyDelete
  63. saya join ye..
    http://jnjikita.blogspot.com/2015/04/giveaway-puan-dianarashid-dot-com-dan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …