Skip to main content

WANITA CANTIK INI CARI LELAKI DI FACEBOOK YANG BOLEH BUAT DIRINYA HAMIL

Assalamualaikum...

Macam2 jenis orang kita boleh jumpa kat faebook..
yang selama ni kita tak pernah bayangkan pun kita boleh jumpa..



Macam satu kes ni..
seorang wanita yang dah bosan
dengan hubungan cinta yang dianggap tidak ada kesudahan
telah memuat naik status mencari mana-mana lelaki yang
boleh membuat dirinya hamil.

Adelina Albu ,25 , mengakui dia tidak ingin lagi
menjalinkan hubungan dengan mana2 lelaki kerana merasakan
kaum lelaki tidak matang dan bersikap kebudak-budakan.
Dia juga menganggap lelaki hanya memilkirkan masalah mereka sendiri.


Dengan membayar sejumlah harga ,Adelina
berharap akan bertemu lelaki yang boleh memberinya zuriat
dan sehingga sekarang dia masih belum menemui
lelaki yang dirasakan sesuai..

Jika ada lelaki yang berminat dengan tawaran nya
harus melakukan ujian kesuburan terkebih dahulu..
dan jika dia hamil dia ingin semua hak penjagaan anak nya
atas namanya sendiri..


macam ni punya orang pun ada..kan??
Buat nya dapat benih penyamun naya je..

sekian..




Comments

  1. Kekadang terdesak menjadi punca gak.... masa remaja dulu pernah gak terfikir benda cenggini... tapi tak pernah buat laa.. haha

    ReplyDelete
  2. mybe kebanyakkan laki yg die jumpe semuanya hnya bermint dgn wajah dan tubuh die je...blum jumpe laki yg betul2 ikhlas dgn die

    ReplyDelete
  3. betul2 mcm ni punya org pon ade ke ;p

    ReplyDelete
  4. Macam macam hal dah sekarang ni.

    ReplyDelete
  5. makin akhir zaman ... mcm2 kes

    ReplyDelete
  6. tak takut HIV langsung..

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …