Saturday, 7 March 2015

UPDATE BLOG MACAM UPDATE FACEBOOK JE..

Assalamualaikum...



Bila tengok filem #happynewyear ni,nampak la bukan bangsa melayu je yang suka menhentam bangsa sendiri..Kat negara lain pun ada.. jadi lepas ni harap2 telinga dan mata ni tak dengar dan lihat lagi ayat "orang melayu tak boleh tengok bangsa sendiri maju.," "orang melayu suka dengki sesama sendiri..".. siapa cakap gitu sah2 la dia........(sambung sendiri la..nanti kecik hati pulak..)

ok..perut dah kenyang..jom sambung jalan2..... :)

sekian..

5 comments:

  1. tapi serius yang suka kondem bangsa sendiri memang melayu jugak.. sy cukup tak minat dengar ayat.. ni la melayu.. biasa la melayu.. Melayu memang dengki dengan melayu.. bla.. bla.. padahal apa bangsa tu semua ada sifat yg sama DENGKI

    ReplyDelete
  2. melayu memang begitu tak macam bangsa lain , kalau bole melayu nak kaya sorang2 je

    ReplyDelete
  3. hu3..sebab kita hidup dikalangan kita dan tak expose dengan bangsa lain

    ReplyDelete
  4. Hehe.. setiap bangsa ada buruk baiknya..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();