Advertisement

SEMOGA SEMUA POSMEN TABAH DAN KUATKAN SEMANGAT

Assalamualaikum...



Bukan senang kerja posmen ni..kan??
lagi2 posmen yang hantar barang2 tu..
mesti ada posmen2 yang pernah kena hantar  barang
yang tak masuk akal..kan??
contohnya macam ni..


hehehh..penyapu pun nak guna post.
macam2 hal...

sekian..

Catat Komen

16 Ulasan

  1. melampau ...beli penyapu pun guna pos...kekeke

    BalasPadam
  2. alahai...penyapu pun nak post ea..hehehe

    BalasPadam
  3. hahah penyapu ajaib kot tu yg takde jual kt kedai2 biasa ;p

    BalasPadam
  4. bukan sebarang penyapu nii... penyapu terbang cam witch tuuu! hehee

    BalasPadam
  5. mungkin penyapu tu ade sentimental value. mungkin la.. ha3..

    BalasPadam
  6. ni spesis x reti beli brg kot??

    BalasPadam
  7. Hihi... entahlah Dee macam-macam ragam manusia. Kesian postmen.. tapi mereka banyak pahala kan kalau redha dan sabar..

    BalasPadam
  8. ni mesti penyapu magic yang boleh terbang ni.. limited edition katanya.. hahahaha

    BalasPadam
  9. Aku pon tak faham jugak...hahaha...Penyapu terbang kot ☺

    BalasPadam
  10. Penyapu tu limited edition.. kat tempat lain takde jual..;)

    BalasPadam
  11. Confuse..pos laju lagi tu.. Hehehe..

    BalasPadam
  12. prankday...ahhaha...hrp bersabar & bertabah lah abg posmen ye...peace =)

    BalasPadam
  13. Salam...err...akak..sy ade bace ni kat FB jugak..sy check2 kt ruang komen, then jumpe komen sorg ni dia post pic penyapu handmade yg tak bersampul, penyapu tu ikatan antara btang penyapu tu dgn bulu2 penyapu tu lain mcm sikit, tp cantik dan lain dpd penyapu2 biasa...dia ckp ramai org yg suka dan tempah penyapu tu dgn mak dia, tu yg smpai kena pos tu..wallahuallam..apapun, sabor ye posmen..dah kejenye menghantar, hantar je lah, haha ;p

    BalasPadam
  14. Hahaha... tumpang rasa simpati kat abang posmen yang terpaksa menghantar barang-barang yang tak masuk di akal sesetengah orang.

    Ini dah macam bekas bos saya tau. Mop lantai pun dia suruh hantar ke pejabat bagi kat penggantinya. Kalau sayalah, nak balik negara tu balik ajelah. Benda macam ni tinggalkan aje di rumah sewa. Tak pun bawa sekali balik naik kapal terbang!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)