Thursday, 26 March 2015

SEMOGA SEMUA POSMEN TABAH DAN KUATKAN SEMANGAT

Assalamualaikum...



Bukan senang kerja posmen ni..kan??
lagi2 posmen yang hantar barang2 tu..
mesti ada posmen2 yang pernah kena hantar  barang
yang tak masuk akal..kan??
contohnya macam ni..


hehehh..penyapu pun nak guna post.
macam2 hal...

sekian..

16 comments:

  1. melampau ...beli penyapu pun guna pos...kekeke

    ReplyDelete
  2. alahai...penyapu pun nak post ea..hehehe

    ReplyDelete
  3. hahah penyapu ajaib kot tu yg takde jual kt kedai2 biasa ;p

    ReplyDelete
  4. bukan sebarang penyapu nii... penyapu terbang cam witch tuuu! hehee

    ReplyDelete
  5. mungkin penyapu tu ade sentimental value. mungkin la.. ha3..

    ReplyDelete
  6. Hihi... entahlah Dee macam-macam ragam manusia. Kesian postmen.. tapi mereka banyak pahala kan kalau redha dan sabar..

    ReplyDelete
  7. ni mesti penyapu magic yang boleh terbang ni.. limited edition katanya.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. Aku pon tak faham jugak...hahaha...Penyapu terbang kot ☺

    ReplyDelete
  9. Penyapu tu limited edition.. kat tempat lain takde jual..;)

    ReplyDelete
  10. Confuse..pos laju lagi tu.. Hehehe..

    ReplyDelete
  11. prankday...ahhaha...hrp bersabar & bertabah lah abg posmen ye...peace =)

    ReplyDelete
  12. Salam...err...akak..sy ade bace ni kat FB jugak..sy check2 kt ruang komen, then jumpe komen sorg ni dia post pic penyapu handmade yg tak bersampul, penyapu tu ikatan antara btang penyapu tu dgn bulu2 penyapu tu lain mcm sikit, tp cantik dan lain dpd penyapu2 biasa...dia ckp ramai org yg suka dan tempah penyapu tu dgn mak dia, tu yg smpai kena pos tu..wallahuallam..apapun, sabor ye posmen..dah kejenye menghantar, hantar je lah, haha ;p

    ReplyDelete
  13. Hahaha... tumpang rasa simpati kat abang posmen yang terpaksa menghantar barang-barang yang tak masuk di akal sesetengah orang.

    Ini dah macam bekas bos saya tau. Mop lantai pun dia suruh hantar ke pejabat bagi kat penggantinya. Kalau sayalah, nak balik negara tu balik ajelah. Benda macam ni tinggalkan aje di rumah sewa. Tak pun bawa sekali balik naik kapal terbang!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();