Thursday, 19 March 2015

SEKARANG ANDA JUGA BOLEH MEMILIKI KERETA LAMBORGHINI

Assalamualaikum...


Teringin pulak nak pakai kereta mewah ..
siapa yang tak nak..kan??
mana la mampu..boleh berangan je la...
hahhah..

Tapi kalau kawan2 nak rasa naik kereta super sport lamborghini
macam yang gambar kat atas tu..
kawan2 boleh la pindah duduk kat Fujian China..;p
tengok gambar atas tu macam lamborghini asli..kan??
sebenarnya itu tiruan punya...



Di Fujian ,China ,sebuah bengkel kereta
menawarkan kereta-kereta lama yang diubah suai menjadi
lamborghini dengan harga RMB200.000.
Kalau duit kita dalam RM120 ribu la..
keadaan dalam kereta tu pun dibuat
serupa macam dalam lamborghini yang asli.


Jadi la..dari tak de..kan??
tiruan pun tiruan la..asalkan orang nampak kita
naik lamborghini...heheh..


sekian...



13 comments:

  1. Pun bolehlah daripada takde dan tak merasa. Hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. kat china..klo part copypaste mmg terbaiklah hasilnya

    ReplyDelete
  3. Kah3x. Asal boleh tiru je, mesti nak tiru. China ni memang tau, kreatif dan menyiksakan tengok hasil produk mereka. Kena beritahu si Abang ni. Diakan nak drive Lamborghini Aventador entah ke apa namanya tu. Nanti bolehlah Mommy belikan kalau murah. Tak pun Abang belilah sendiri, Mommy tumpang sebelah je. Asal jangan berhenti tepi jalan sudah. Malu nak ngaku barang tiruan *_*

    ReplyDelete
  4. Biar papa asal bergaya idok? ;-) hehehe

    ReplyDelete
  5. janji ada rupa lamborghini kan.. eheheheh.. eh betui ke teman taip lamborghini tu? kekekeke

    ReplyDelete
  6. sekali start enjin, kantoi bunyi enjin macam kancil? hehehehe

    ReplyDelete
  7. Terbaekkk.. Hehehe..

    ReplyDelete
  8. Dahsyat Cina ni yek....Tak boleh eksport kot, dlm negara jerlah tu ....
    Tp....okje tak teringin nak naik pun, naik kuda besi pun dah best sangat dah....hihi

    ReplyDelete
  9. china mmg tempat ciplak barang ...

    ReplyDelete
  10. tak lepas spec JPJ kalau kat malaysia...hehe
    tapi negara china ni sebenarnya kreatif tau

    ReplyDelete
  11. tak lepas spec JPJ kalau kat malaysia...hehe
    tapi negara china ni sebenarnya kreatif tau

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();