Thursday, 12 March 2015

MUSLIMAH HOMESPA DI SIMPANG PULAI IPOH

Assalamualaikum...


ALAMAT:

NO 10 SOLOK RAJA 3,TAMAN SERI RAIA
SIMPANG PULAI, 31300,
IPOH
PERAK DARUL RIDZUAN

TEL: 0194163745 - EITA

Sebelum datang call dulu tau..
TAKUT NANTI AWAK PAKAI TERJAH JE TENGOK2 KENA TUNGGU LAMA...
Untuk orang2 ipoh yang berdekatan kalau nak ber spa2 boleh la
call dan tetapkan tarikh nya..
Biasanya kalau Home spa ni lebih privasy sikit kan??
saya tak pernah cuba homespa ..
kalau saya ke ipoh nanti saya pun nak try la..
tengok harga nya pun macam best je..
nak bersauna herba..
heheheh...




13 comments:

  1. harga yang boleh diterima akal yang sihat..

    ReplyDelete
  2. Tak la mahal sangat, tak semahal salun yg kenakan caj sampai RM1,200... hehehe..

    ReplyDelete
  3. wahh,,try kak jgn tak try,,,dah macam harga kawan kawan je tu hihi

    ReplyDelete
  4. Wehhh...murahnya kak...seronok buat semua meh...hahaha

    ReplyDelete
  5. peh.. murah.. alangkah nikmatnya berspa.. badan ni letih asik ngadap mesin jahit je.. hihi

    ReplyDelete
  6. Wow..memang murah dan berbaloi amik pakej.
    Tak ada cawangan di Selangor ke?

    ReplyDelete
  7. Seronok nyer. Harga menarik..

    ReplyDelete
  8. kalau ipoh tu dekat boleh lah pegi. hehehe

    ReplyDelete
  9. betnya bersauna herba dihomespa..ipoh ya jauh tu..

    ReplyDelete
  10. Tak pernah okje gi SP ni....teringin gak kalau ada peluang free hihi... Nak tunggu DR bukak SPA lah...

    ReplyDelete
  11. Murahnya harga. Ni boleh ni lepas buat rawatan spa, keluar masuk balik cuba yang lain pulak. Hahaha.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();