Thursday, 12 March 2015

MEMANG TAYANG UNTUK BAGI MERCIK PUN

Assalamualaikum...

gambar dari beautifulnara


Kila Fairy ni memang dari dulu lagi suka tayang badan
kat instagram dia.....
(mesti ada jebon yang akan komen: "kau tengok buat apa..")
pelik sangat mak nya tak marah ke??
Banyak artis lain lagi cantik kot tapi tak de la nampak
sangat niat nak tayang badan tu.

Nak salahkan wak Doyok pun tak boleh..
Dah dia tayang..
Dia pun macam tak marah je..
macam suka je orang dok mercik2 tengok bontot dia..

Wak Doyok tu lelaki..
lelaki mana la yang tak suka tengok bontot yang sengaja di tayang??
kalau ustaz terpandang pun
mungkin dalam hati ada tersebut "huiii yoo!!"
lepas ni #mercik akan viral..
hahahah

maaf la kalau ada siapa yang tak setuju..
yang Ostajah2 tak payah komen ye..
Ostajah2 ni kalau masuk blog ni  saya pulak yang kena ceramah..
Suruh zip mulut katanya...pelik juga ..
ostajah2 pun minat nak baca cerita pasal artis kat blog nih..

Ok..dah ada ostajah komen tu..hahaha...
Jom la ostajah oi kita doakan
dia berubah..


sekian..



17 comments:

  1. kehkehkeh, yang paragraph akhir tu, takut kena tegur ke? Tajuk blog ni menarik sgt, jgnkan ustzh, yg bkn ustzh mcm saya ni pun tertarik nk baca... Doakan yg terbaik utk dia, kdg2 masa depan dia lgi baik dri kita kan? hehe

    ReplyDelete
  2. ostajah & ostaz ni kekadang kat blog @ fb ja tunjuk baik.. masuk group wassap dia lagi sakan bergossip.. hahaha ni cakap dr segi pengalaman. yg depa nampak dosa kalau tulis kat blog & FB twitter bagai jer.. kalau sembang dalam group dapat pahala kot.. kita ni jenis.. tak minat nak gosip cara tertutp & kat luar tunjuk kat orang mcm gud2.. hipokrit sgt rasa..
    Tapi pasal entri tu kalau dah kau tayang.. maka ada yang melayang hahahaha

    ReplyDelete
  3. betul tu suria .lekat lekit...
    padahal sembang dengan kawan2 dok mengutuk jugak..siap tambah cerita lagi..kita tulis kat blog tak de reka2 cerita..semua yang orang nampak dan orang tengah perkatakan..tak suka jangan berdunia dengan internet..pi gossip2 dengan jenjiran je kalau rasa itu tak berdosa..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Seksi betul anak Rohana Jalil ni..

    ReplyDelete
  6. Makin hari makin seksa pulak nampak dia tuh. harap2 adalah kesedaran untuk berubah ke arah yang lebih baik.

    ReplyDelete
  7. ramai yg salahkan wak doyok. padahal dua2nya salah. moga artis tersebut diberi hidayah n berubah.

    *ayam percik lg sedap! hahaha

    ReplyDelete
  8. tu r pasal..sape suh dia p amik gmbr bontot lps tu uplod kat media sosial.mcm xde akal je nk fikir.lgsg xde faedah kot..sengaja nk org puji ckp bontot cntk ke apa..bila ad laki komen mcm tu mcm gedik plak dia blsnye...yg mrh wak doyok tu mcm bengong gak...kalo yg pmpuan tu x mula yg laki xkan komen gtu

    ReplyDelete
  9. merecik la..

    ala ustajah jadian ni peel dy mane penah puas nak sakitkan hati org.. bertambah perisa lagi sedap katanya.. hmmm

    ReplyDelete
  10. merecik pun merecik la ... kah kah ade ostajah baca blog pasal retis ni kah kah ... sabo je la....

    ReplyDelete
  11. a'a lepas ni popularlah hastag merecik ... hehe

    ReplyDelete
  12. kesian spesis2 mcm ni. baik ostajah2 jadian mahupun attention seekers.. ;-)

    ReplyDelete
  13. Hurrmmmm...apa punya style lah tunjuk vontot. Tak faham.

    ReplyDelete
  14. Yelah...moga mereka berubah. Mana tau berubah terus jadi lebih baik dpd Ostajah...hihi

    ReplyDelete
  15. Salam, ha okay pasal ni! Sy xde hal pape sgt dgn kes ni, tp yg sy panas hati bila dekat dalam BH ke metro sy xigt, boleh pulak editor masukkan sekali kes ni...marah betul sy rase sbb apesal nk kena masukkan benda2 xberfaedah cam ni kat paper..malulah, baik2 parent sy yg xde FB or insta tiba2 didedahkan dgn benda2 mcm ni kat dlm paper...OMG! penting sgt ke isu2 mcm ni...stress baca paper skang ni..editor pun satu, belajar tinggi2 lepas tu xtau beza mana bagus mana tak..hish..emo sgguh saye! :'(

    ReplyDelete
  16. La, pernah skrol nak tengok komen ostajah. Mana pi nya?

    Alah, tanyalah lelaki mana pun memang suka tengok benda gini. Tipulah kalau kata tidak. Yang perempuan pun suka tayang sebab memang sukalah orang tengok. Terhibur agaknya hati bila orang kata kita seksi *_*

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();