Friday, 6 March 2015

MEMALUKAN!! ARTIS BERGADUH DI INSTAGRAM..

Assalamualaikum...

Ish..ish...kome tu kan artis..
walaupun yang kenal tu tak ramai tapi ramai jugak yang kenal..
Buat apa la bergaduh sampai dok sebut bitch2 tu...


Ini ada kena mengana dengan kes saman antara Erma Fatima dan Rebecca Nur Al Islam..
kes 2 tahun lepas kot..
Rebecca menang kes saman tu..
Ingat lagi tak??Yang Erma bayar guna duit Syiling tu..
entah le tak tahu la betul ke tidak Erma bayar duna Syiling..

Untuk info: Betty Rahmad ialah adik kepada Erma Fatima ye.. :)




gaduh guna sms je lah..tak pun whatsapp.
gaduh kat Insta ramai yang tengok..
tak pasal2 masuk blog makcik..

Adik2 yang nak jadi artis ,
ambil ni sebagai pengajaran ye..
eceh!!

sekian..

11 comments:

  1. Yang bayar duit syiling tu betul eirma fatima ada upload pic duit syiling yg dia nak bayar rebecca.. rasanya kes dah senyap tetiba bergaduh lagi ker. hahahaha apa nak pelik agamawan bergaduh pun guna laman sosial inikan retis apatah lagi kita blogger ni.... hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha....sentap kak oi...tgk mcm kita gaduh face to face baru settel haha

    ReplyDelete
  3. Larh ingatkan dah setel. Hahahaha.

    ReplyDelete
  4. Salam...akak! first of all, terima kasih mention psl hadiah kat blog kak Suria tu ya...sy mmg belum ade mase nak bW 2,3 hari ni...kalau akak xinform, mmg lambat lagi lah sy tahu..haha..

    okay, amboi~ depa bergaduh penuh dgn Bitch di dada~ hahaha

    ReplyDelete
  5. la kes lama pun diorang nak ungkit...ingatkan dah setel

    ReplyDelete
  6. Tu diaaa....hmm artis takat tu je la akai depa keh keh

    ReplyDelete
  7. Pening jugak jadi artis ni kan DR....gaduh pun org boleh tau. Sekejap dah tersebar. Nasiblah korang hihi...

    ReplyDelete
  8. Hmmm.. Saja je tu..hehehe..

    ReplyDelete
  9. Betty Rahmad tu dah la tak femes. Tetibe je muncul. Heheh.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();