Friday, 20 March 2015

LELAKI DAYUS DAN TAK PEKA

Assalamualaikum.....



Hari jumaaat awak pun.....
kena la ostajah2 sikit...
kang ada pulak yang cakap makcik tak peka dengan hari jumaat..
gigih dok email makcik semata2 nak bagi tau makcik tak peka..
semalam update cerita orang kaya terus
dapat email kata update blog macam tak peka dengan keadaan semasa..
Rakyat tengah susah hati dengan GST
makcik lak sibuk nak update cerita wang hantaran mahal dengann niat
nak buat orang bergaduh...
kau yang bodoh..makcik pulak yang kena..
kesah pulak makcik dengan kau..
tak kuasa !!!

sekian...

16 comments:

  1. PEMINAT BLOG DIANA NI BERAGAM ORGNYA...SABAR AJELAH...ITU TANDANYA TULISAN DIANA DIMINATI...

    ReplyDelete
  2. hhahahaah gelak sy...serius betul org yg hntr emel tu hahaha

    ReplyDelete
  3. gigih orang meng email makcik diana yer.. kita takde la sampai meng email.. setakat meng anon kat blog jer.. tabahkan kak diana

    ReplyDelete
  4. owh.. ada yek gitu,, maknanya blog ni femes... ignore je...

    ReplyDelete
  5. gigih pulak dia g email diana ni hehe

    ReplyDelete
  6. kemahen emel bagai..
    itu tandanya ramai reader D
    macam2 ragam

    ReplyDelete
  7. Gigih si polan tu email diana...adoiiii pekanya dia diana...biarkan...teruskan berkarya selagi tak menyimpang norma2 sejagat

    ReplyDelete
  8. Wah.. Sampai emel² bagai..hehehe..

    ReplyDelete
  9. Najib tak rasa dayus pun membiarkan Rosmah tak menutup aurat, hehehehe....

    ReplyDelete
  10. Makcik ni mmg ramai peminat tau....sikit sikit email sikit email....Terbaiklah makcik oi haha....
    Satu rezeki bila anak anak kita dengan sendirinya nak menutup aurat kan DR....

    ReplyDelete
  11. ambo siap ada orang hantar email tu

    ReplyDelete
  12. Amboii gigih peminat awak antar email ye? Saya sorok email. Dulu kemain rajin la org email begitu begini. Eh saya menaip nk buat diari je mls sy nk layan org . Hehehe

    ReplyDelete
  13. thnks for the reminder ostajah. :)

    retis tau siap org htr email lg. hehe

    ReplyDelete
  14. Peringatan itu tanda ada yg sayang kat kita..n peka apa yg ditulis!

    BTW, thanks atas tazkirah di atas :)

    ReplyDelete
  15. hehe...siap beremail ye
    tu tanda glamer tu diana ni
    takpe, pikirkan dari sudut positif ye

    anyway tazkirah di atas sangat terbaik
    saya juga masih dalam proses memperbaiki diri

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();