Sunday, 22 March 2015

JANGAN SESEKALI BERIKLAN DI KOMEN BLOG SAYA

Assalamualaikum....

Amboi..amboi...
dua hari makcik tak buka blog..
kemain banyak lagi peniaga2 ni
dok berjualan barang di kotak komen makcik ye...
Makcik tanda kan sebagai spam nanti baru tau..

Jangan la buat macam tu...
Kotak komen tu untuk komen2 yang berkaitan dengan
entry yang saya tulis je..
Untuk kawan2 yang berkunjung
ke blog saya berkongsi pandangan.
Ini bukan IG artis yang awak boleh awak promote barang jualan..



kalau nak beriklan senang je..
Email saya di diana.rashid36@gmail.com
atau pun pm saya kat facebook..
Kita boleh bincang pasal harga..
entry macam mana yang awak nak saya tulis..
gambar pun awak boleh letak..
IG,twitter,facebook laman web semua awak boleh letak 
dalam post tu..
Ok..bayaran pun murah je...

Lain kali jangan buat lagi ye..
tak kira la kat blog saya ke..
kat blog blogger lain ke...
jangan buat..
Lagi2 kalau produk awak tu ada nama besar..
buat malu je..
tak de bajet untuk promosi ke.???

sekian...

9 comments:

  1. saya Kurang pengalaman tentang benda ni.

    ReplyDelete
  2. bukan takde bajet... mmg xnak keluar bajet tuh... free kan... hahaha

    ReplyDelete
  3. Acap kali PC pun alami permasalahan yang sama..

    ReplyDelete
  4. bercuti ya diana..ada jg yg suka cari peluang iklan free ya...

    ReplyDelete
  5. Tu la dia. Ambik kesempatan betul..

    ReplyDelete
  6. Ermmm tak suka peniaga yg mcm ni...ambil kesempatan...

    ReplyDelete
  7. saya pun banyak kali kena
    saya tak publish pun komen sedemikian
    agak rude pada mata saya =)

    ReplyDelete
  8. Ada juga ek......yelah kalau tersesat satu dua ok gak ...tp kalau dah banyak semak jugak mata ek

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();