Thursday, 5 March 2015

DRESS BIRU HITAM KINI DIBUAT DALAM PUTIH DAN EMAS

Assalamualaikum

Tak habis lagi ke cerita tentang dress biru hitam ni??
sudah la..tak payah nak berdebat lagi..
dah memang dress tu warna biru hitam..
buat apa nak gaduh2 ni..
yang nampak dress ni warna putih dan emas tak payah risau sebab dress ni memang dah 
dibuat dalam warna putih dan emas.




Mesti awak2 yang nampak dress ni dengan warna biru hitam
tak dapat bayangkan cemana dress ni dalam warna putih dan gold kan??
jadi ini lah rupanya...
cantik..kan??
lebih cantik dari warna asal baju ni..




Nampak lebih bergaya dan mewah..


Nak beli ke??
pi tengok kat ebay..

sekian...

11 comments:

  1. tak follow up sangat pasal isu dress ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. Tak tau pulak psl isu ni sis..

    ReplyDelete
  3. panas betul isu warna baju ni..hihi

    ReplyDelete
  4. x blur2 psl isu ni... bla isu ni 'termsk' dlm satu t alk show.... trs sy google.... ek elehhhh igt kan apa laa bsr sgt isu ni...psl warna je...buang karan jee

    ReplyDelete
  5. Cantik, tapi tak faham apa yang digaduhkanlah, Diana *_*

    ReplyDelete
  6. cantik plak dress tu.. hahahah

    ReplyDelete
  7. Salam, Hahahahahah!! Thanx kak sbb buat entry ni...sbg seorang yg nmpk baju tu berwarna biru dan hitam, sy mcm teringin pulak nak tgk camne baju tu warna emas dan putih spt yang certain org nampak. Hahaha dan hari ni, sy dah rasa sangat puas hati sbb dah tau camne ghopenye...hihihi (n_n)

    ReplyDelete
  8. Orangnya kecik, molek, kurus...pakai apa pun cantik...Apa kes pasal gaun biru hitam ni....
    Tak faham ar....

    ReplyDelete
  9. Sama mcm mummydearie dan hainomokje. Tak paham. Jdi kalau tak faham, duduk diam2 ye. Kehkehkeh.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();