Wednesday, 11 March 2015

BUDAK PANDU KERETA REMPUH IBU HAMIL

Assalamualaikum..


Anak-anak kecil  ni kalau tak dikawal memang ada saja
perkara2 bahaya yang diaorang buat.
nama pun budak2 ..kan??
Sebab itu kalau ada anak-anak kecil dikalangan kita,
kita kena lah berjaga2..
tak semestinya mak ayah dia je kena kawal udak tu,
kita yang ada berhampiran dia pun kena peka..
kadang2 mak ayahnya tu nama je mak ayah tapi bila
tengah asyik menjamu mata lupa diri sekejap..


Seperti yang dilaporkan oleh online.thatmags.com ni ..
satu pameran kereta Tesla diadakan di ruang pameran dan
kebiasaan nya kereta yang dimaperkan pintu nya tidak di tutup
untuk memudah kan pengujung mencuba sendiri suasana didalam kereta tersebut..


Namun tanpa disedari orang ramai seorang kanak-kanak
yang tidak diawasi oleh ibu bapanya
masuk kedalam kereta dan memandu kereta tersebut
lalu melanggar seorang wanita hamil dan anak nya..

kedua2 mangsa dikejarkan ke hospital dan keadaan mereka masih
belum diketahui..

Tak pasal2 je orang lain jadi mangsa..
saman je mak ayah budaqk ni..kan??

sekian...



7 comments:

  1. adeh kes macma ni pun ada juga

    ReplyDelete
  2. Macam-macam...kena hati2 lepas ni lau ke mall...hihi

    ReplyDelete
  3. Eeiii scary pulak rasa! Tau pulak budak tu tekan minyak...

    ReplyDelete
  4. Bahaya betul...

    ReplyDelete
  5. laaa,
    yg pegi on kereta tu knp =.=
    macam2 betul

    ReplyDelete
  6. Camno lot ....sampai tekan minyak tu

    ReplyDelete
  7. tak kan budak tu tahu tarik hand break? kalau tekan myk, smpi ke kaki budak tu nk tekan pedal? mmmm mcm x logik laa plak

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();