Wednesday, 4 March 2015

BLOGGER IBU ANAK SORANG YANG CUN MELECUN

Assalamualaikum..

Nama pun anak baru sorang..tak kan baru sorang dah tak cun..kan???
makcik anak 2 orang pun masih cun tau..muahahahah,.,,
menyampah tak??

Meh kita tengok  siapa bloger2 itu yang selalu berlegar2 di
blog saya nih...yang tak de dalam senarai bukan awak tak cun tau..
tapi mungkin sebab saya tak tau awak anak berapa,atau pun anak awak lebih satu.
hehhehe..yang tu masuk dalam senarai lain tau..














nak pi blog diaorang klik je gambar header blog mak2 tu ye..:P
Ada yang tertinggal tak??
Yang tak de tu jangan merajuk ye..awak ada dalam kategori lain kot..
 blogger diva ke,blogger acah2 diva ke...eh!ada ke kategori itu??
tunggguuuu!!!


sekian...


34 comments:

  1. tak sangka blog kita pun tersenarai.. thanks

    ReplyDelete
  2. semua cun-cun belaka :) Ros memang tak leh nak masuk kategori ni. hihihi

    ReplyDelete
  3. wah kemain lagi ek mummy blogger sekalian. abis k lily termasuk dalam list yang mane satu plak kan huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. ehem2..trm kasih kak..alamak, malunya rasa di promote percuma gtu..hehehe.. thanx byk2 kak....

    ReplyDelete
  5. Nak majuk lah. Kita 3 anak pon cun jugak...hahaha...gurau jer.

    ReplyDelete
  6. Assalam diana,
    sob3
    iols tak cun uuuwaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. Wah.. banyak betul headernya. Puas nak blogwalking guna entri ni. hehe

    ReplyDelete
  8. wahh semua cun melecun.
    aku ada anak kucing ja angpataw pa.
    haha

    ReplyDelete
  9. Ala...ada x kategori blogger anak 4???hahahah..nak jugak!!!

    ReplyDelete
  10. Hehehehe...kita tak masuk. Anak 4 dah..
    Uwaaa...

    ReplyDelete
  11. wahhh.. header pun dah cun melecun.. apatah lagi pemiliknya...

    ReplyDelete
  12. blogger ibu saudara tak kira ke kak? hahahaha.. gurau~

    ReplyDelete
  13. Allah rasa mcm nak fengsan jatuh balik tgk entry diana ni tau hahahahaha lg cun tuan tanah ni tau...meh sini nk cium pipi laju2 mmmuahhhhhhhhhh tq syg lebiuuuuuu

    ReplyDelete
  14. Hihi..ada kategori plak ehh..

    ReplyDelete
  15. memang cun melecun mak-mak budak nie..hahaha

    ReplyDelete
  16. Kategori anak sorang? Memang disqualified le macam ni :)

    ReplyDelete
  17. Sangat menginspirasi salam kenal kk ^_^ ^_^

    ReplyDelete
  18. ooo bleh terjah ni kt blog depa ;p

    ReplyDelete
  19. blogger muda ramai yg cun..semuanya cun tu.

    ReplyDelete
  20. hihihihi gelak tutup mulut... iolls anak 2.. nnt masuk list ye... =D

    ReplyDelete
  21. Aahahah... Ternyata aku tak termasuk dalam kategori cun melecun. *tekup muka.

    ReplyDelete
  22. As-salam diana..

    memang cun melecun semuanya.. termasuklah tuan punya blog ni yang dah ada anak sepasang.. masih terserlah ayumu..

    ReplyDelete
  23. alolo sweetnya entry ni...haha mekaseh ibu maisara and mikhail yg sentiasa comel..muahciked :)

    ReplyDelete
  24. Setuju. Ibu-ibu blogger yang cun. Jom terjah blog mereka. Hehee...

    ReplyDelete
  25. ok. sentap.

    muahahahaha....

    ReplyDelete
  26. semua cun² ni..ada yang pernah singgah ada yang belum singgah lagi ni.

    ReplyDelete
  27. Oh, ini ke projek yang Diana kata terfikir nak buat bulan Feb dulu? Bagus juga ya buat macam ni. Kadang-kadang dari sinilah saya dapat jumpa blog baru yang best-best. Seronoklah bila dapat tambah kawan alam maya ni!

    ReplyDelete
  28. Salam, haha blog mama suriaamanda je sy kenal. Banyak juga nih, boleh terjah satu2 nanti. Btw, dah jadi mak2 pun cun lagi dorang ni, mcm tuan punya blog senyum2 ni, hahaha (n_n)

    ReplyDelete
  29. Tahniah kpd mereka yg blog mereka tersenarai kat sini. Mmg cun cun semuanya....insyaallah kalau ada masa nanti okje terjah

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();