Thursday, 5 March 2015

BAYI 10 HARI DIBAKAR IBU KANDUNG

Assalamualaikum...


Ibu ini kembali menjadi perhatian umum apa bila mendakwa bayi kedua nya yang baru berusia 10 hari tiba2 mnengalami kelecuran seolah2 dibakar.
Sebelum ini , pada tahun 2013 dia mendakwa anak nya yang berusia 3bulan juga di dakwa terbakar 
tanpa diketahui punca nya,

Rajeshwari Karnan sekali lagi membawa anak nya yang berusia 10 hari mendapatkan rawatan di hospital apabila anak nya mengalami lecur serius dibahagian kaki dan sudah hampir 2 bulan di dirawat di hospital.



Tahun 2013 Rajeshwari Karnan telah disahkan mengidap penyakit mental (sindrom munchausen) iaitu gejala yang menyebabkan pesakit mencipta penyakit padaanak2 atau diri sendiri dengan niat untuk mendapatkan perhatian.


Sehimgga hari ini pihak hospital melarang bayi tersebut di bawa pulang kerana risau dengan keselamatan bayi berkenaan.

#kesian ,..kan??baru 10 hari..
tak de siapa2 ke yang jaga anak dia ni masa dalam tempoh 10 hari tu..

sekian..

18 comments:

  1. patut la sakit mental rupanya..kesian dekat baby tu

    ReplyDelete
  2. Kesiannya.. dh skit mental knp la tak dirawat.., huhu...

    ReplyDelete
  3. Alamak.. Bahaya betul si ibu ni..

    ReplyDelete
  4. kesiannya bayi tu..takde orang tengok² kan mak dia ke

    ReplyDelete
  5. kesiannyaa :'(

    kataubaid.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. takut dengarnya..pelbagai penyakit manusia ni...sian baby.

    ReplyDelete
  7. kesiannya kalau dkt kaknoor pun nak jaga kejab kan

    ReplyDelete
  8. Cuba tengok muka ibu tu.. nampak seperti mentalnya KOSONG dan KOSONG. Dia mungkin terkeliru apa yg dilakukan terhadap anaknya.

    ReplyDelete
  9. Sebolehnya jgn dekatkan anak itu dgn ibunya ... bahaya ... tapi kesian pula pisahkan dorg.

    ReplyDelete
  10. Dah tau dia ada penyakit mental, kenapalah tak dirawat. Yang suami pun satu, suruh mengandung lagi buat apa? Lagilah bertambah masalah mental perempuan ni.

    Cerita macam ni kalau tak di China, mesti di India! Aduhai...

    ReplyDelete
  11. Kesian.
    Tak boleh salahkan ibu itu 100% kerana dia ada gangguan mental. Kalau family memang dah tahu dia ada penyakit tu kenapa biarkan dia sendirian dengan baby.

    ReplyDelete
  12. Salam, kesiannya baby tu, nasib nyawanya panjang..hmm pasal sakit mental dia tu, sy teringat siri movie Scream, siri ke berapa entah, mmg ada watak tu sakit mental camni, dia even sanggup cederakan diri sendiri semata-mata nak popular dan diberi perhatian oleh masyarakat. Huhu~

    ReplyDelete
  13. Baby tu nampak dah besar.....kesiannya.....
    Ohh mak dia dah ada kes sebelum ni...

    ReplyDelete
  14. Malaysia ke ni? Naya je ke baby tu.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();