Sunday, 15 March 2015

BAU NAJIS PUNCA PESAWAT BRITISH AIRWAYS BERPATAH BALIK

Assalamualaikum...



Bunyi macam lawak tapi itu lah yang berlaku apabila
penerbangan dari Heatrow ke Dubai terpaksa berpatah balik akibat bau najis yang kuat
didalam pesawat British Airways.

Beberapa penumpang mengadu bau busuk yang amat kuat
ketika dalam penerbangan dan menurut salah seorang penumpang Abhishek Sachdev,
ianya adalah sesuatu yang amat membimbangkan dari segi
keselamatan dan kesihatan .




10 minit kemudian juruterbang memberitahu
bau tersebut datangnya dari salah sebuah tandas
yang dikatakan ada najis dan ianya tiada kaitan dengan
kerosakan teknik pada pesawat.



Disebabkan masalah tersebut juruterbang terpaksa membuat keputusan
untuk berpatah balik demi keselesaan penumpang.
menurut Jurucakap British Airways , mereka kesal dengan apa yang terjadi
dan meminta maaf kepada semua penumpang.
pihak syarikat juga menanggung kos hotel dan menunda penerbangan
keesokan hari nya.

Tudia..taik punya pasal..
sampai terjejas satu pesawat..
mesti tuan punya najis rasa malu dan jadi rahsia selamanya dalam
hidup dia..nak mengaku memang tak la..kan?
giler ke apa nak ngaku..hahhah

sekian..


5 comments:

  1. agaknya sakit perut setara mana tu
    dia punya penangan sampai ketebang pun boleh uturn..haihh

    ReplyDelete
  2. Dulu pernah baca satu kes dekat Sydney, Australia, penduduknya huru-hara menyelamatkan diri kerana terbau gas yg sangat kuat. Bila disiasat rupanya ia datang dari kedutaan Malaysia yg pada malamnya buat kenduri durian. Rupanya gas durian...

    ReplyDelete
  3. Hehehehe..ini pun ada..

    ReplyDelete
  4. haaai kapal terbang high class pun ada masalah cemni ka.. patutnya sistem poo poo tu elok2 la handle.. isk ada orang makan petai melabur dalam flight ke ehehhee..

    ReplyDelete
  5. Kalau dia ada masalah ingatan, memang dia ngakulah tapi masalahnya, dia memang kalau boleh tak mahu mengaku. Hahaha...

    Sekarang ni memang sensitif sikit. Asal ada masalah sikit je, haruslah kapalterbang berpatah balik takut sesuatu yang buruk berlaku!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();