Friday, 27 March 2015

ANAK CHE TA DAN ZAIN DAH JADI ARTIS

Assalamualaikum...

KUALA LUMPUR: Anak selebriti popular Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Aaisyah Dhia Rana yang kini berusia lima bulan menjadi artis pertama menyertai syarikat pengurusan Laugh Out Loud (LOL) Entertainment.
"Saya senang bersama pengurusan LOL dan sejak tiga tahun dengan syarikat ini, saya percaya kepada kredibiti LOL sebagai antara syarikat pengurusan popular tanah air.Jadi dalam hal anak, saya biarkan yang lebih arif untuk mengatur apa yang sewajarnya untuk dia. Tambahan pula rezeki anak saya kian murah dan mendapat perhatian syarikat yang berkeinginan menjadikannya sebagai duta," kata Rozita Che Wan yang kini berada di Narita, Jepun untuk penggambaran program Primadona. -berita harian-



Wah...dah jadi artis rupanya anak Che ta dan Zain nih..
sekarang pun anak diaorang ni laku sungguh .
jadi duta dan belakon iklan..
kecik2 dah buat duit..
makin kaya la..kan??

Tapi ..
mesti ada jugak kesan2 buruk nya..
Bila dah jadi artis terdedah dengan dunia luar..
jadi lepas ni kalau anak kena kecam,kena kritik kena kutuk.
mak pak tak boleh nak meroyan sangat la..dunia artis memang macam tu.
tak semua orang suka..
Bila kerap sangat orang nampak mesti ada yang meluat..
kalau kita marah2 pun lagi orang menguntuk,..
macam kes Awal dan anak nya tu..
Awal marah2,Awal jugak yang kena kutuk..
cemana  tu?sabar je la....


 saya yang jarang orang nampak muka pun
 ada yang meluat dan benci tak tentu pasal..
Wah!!makcik pun nak jugak selit2 diri dalam entry pasal artis..
hahahah...

sekian...




20 comments:

  1. Comel sggh bdk Aisyah ni...brungtung laaa

    ReplyDelete
  2. bersyukur dgn rzki yg mlimph kurniaan Allah walau msh kecil.

    ReplyDelete
  3. Murah rezki anknya, kita tumpang gembira je la

    ReplyDelete
  4. Pikir sekali kesian juga budak tu kecik2 dah jadi mangsa eksploitasi syarikat yg hanya tahu buat untung. Tapi pikir 2 kali itu dah jadi rezekinya..rezeki tak baik ditolak..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah rasa geram tengok budak si Aishah ni... hahahha tak alert sangat pasal dak ni...

    Tapi.... comeyyyyyyyy sangat !! Lara pun comey, tapi sayang dapat bapak kaki sentap.... ehhh

    ReplyDelete
  6. rezeki che ta dan family skrg ni memang melimpah ruah syukur alhamdulillah kan, diatas izin ALLAH jugak tu..

    ReplyDelete
  7. anak che ta dan zain mmg comel! geram tgk. hehe

    ReplyDelete
  8. tapi anak depa ni comey ngat kan,
    alhamdulillah, tumpang syukur
    bahagian rezeki masing-masing :)

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha ending tu lawak :p haaa ape pun, anak che ta dan lara sama2 comel..geram tgk kedua2nya...camne entah haters ni boleh kutuk budak2 entah.kejam betul ~

    ReplyDelete
  10. sporting budak tu dibawa bergambar. muka pun comel, kiut, putih...

    popularitinya mengalahkan mak dia

    ReplyDelete
  11. Dah jadi artis??? Wah...

    ReplyDelete
  12. Selalu stalker anak che ta dalam instagram...perghhhhhhhh comel to the maksimum...itulah apa2 pun kena kawal...berlebih2 pun tak elok kan...sbb dia kecik lg...perlu bermain dan alami zaman kecilnya.

    ReplyDelete
  13. saya rajin juga stalker IG dak aisyah tu
    comel sangat rasanya
    kalau dah nama retis ye, buat apa aje orang perhati

    ReplyDelete
  14. Melampau comelnya si Aisyah ni. Geram betul tgk.

    ReplyDelete
  15. aku suka tgk anak si awal dgn anak cikta ni..kemain comel!

    kalau aku dapat depan mata, mmg aku gigit2 pipi budak2 ni...

    eiiiiiii, geramnyaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  16. kalau jadi retis, gitulah adatnya.. ada yg suka, ada yg xsuka.. yg tukang kritik pun satu hal gak.. benda entah apa2 la depa duk ngutuk & kritik. manusia.. manusia..

    ReplyDelete
  17. Dahlah comel, glamor pulak. Haruslah makpak buat duit. Takpalah itu rezeki dia, bahagian dia. Kita tumpang gembira ajelah atas rezeki Allah nak bagi buat mereka sekeluarga.

    Amboi, makcik ni... siap menyelit sama! Maklumlah ala-ala celebrity blogger juga katanya *_*

    ReplyDelete
  18. Comelnyalah anak diaorang ni...geram nau nengoknya...
    Rezeki mereka sampai ke anak kaya nak buat mcm mana DR hihi...

    Pandailah mereka handle nanti....
    DR kan ala ala celebrity jugak hihi

    ReplyDelete
  19. ada jugak y benci and meluat ke dgn kak diana
    xpe2..
    haters je semua tu
    hehehehe
    tp anak che ta mmg comell

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();