Monday, 16 March 2015

ABADIKAN GAMBAR ANDA DALAM BENTUK JIGSAW PUZZLE

STICKY POST 24 JAM..
scrool untuk entry baru

Assalamualaikum...

Tak pernah terfikir pulak saya, kita boleh tempah jigsaw puzzle yang ada gambar kita..
Memang satu benda yang menarik sebab benda ni kita boleh bagi kat orang yang tersayang..
bayangkan lah,kita bagi kat anak kita..
lepas tu dia tak tahu gambar apa sebenarnya tu...
susun-susun rupanya gambar kita sekeluarga..mesti melompat anak2..kan???



Yang ada kekasih bertambah2 suprise la..
Untung la adik2 yang bercinta zaman sekarang ni...
Saya dulu paling kuat pun bagi gambar biasa je..gambar ukuran pasport tu..
Sekarang  bagi je puzzle ni  lepas tu  suruh si dia cantum kan..
Mesti sepanjang masa dok cantum2 puzzle tu asyik tersenyum je sebab tak sabar nak tengok gambar orang tersayang...




Jigsaw Puzzle ni jugak boleh diframekan...
letak atas meja atau gantung kat dinding..
dia ada dalam  Saiz A4 
Saiz A5 dan Bentuk Love..



paling menarik nya Jigsaw Puzzle ni harga mya MURAH!!!!
hahaha...murah tu yang makcik paling suka...
kemudian awak boleh design sendiri nak corak apa,nak warna apa..
semuanya mengikut citarasa awak...

Apa pun check harga nya dulu...

Saiz A4 - RM25
Saiz A5  -RM20
 Bentuk Love- RM25

berminat untuk menempah sila whatsapp atau sms 
 018-9541900
Atau pun yang ada facebook nak tengok2 dulu boleh pi kat 
facebook page Puzzle Bergambar di sini
dah tengok2 terus whatsapp laju2..

sekian...


12 comments:

  1. Kreatif.mcm blh buat sndiri ni hihi

    ReplyDelete
  2. Idea menarik. Sesiapa yg kreatif boleh susun untuk penghasilan yg terbaik...

    ReplyDelete
  3. Kreatif...cara lain untuk frame kan gambar

    ReplyDelete
  4. woaah cantik ni.. skrang ni mcm2 kan..
    tunggu CT ade gmabr berdua bertiga berempat lah ehehe

    ReplyDelete
  5. yeahhh,,,dapat idea nak jadi sweet hahahahah

    ReplyDelete
  6. Orang sekarang ni memang banyak untungnya. Macam-macam ada, tak macam zaman kita bercinta masa sekolah dulu. Keh3x. Paling-paling pun bagi keychain siap cantum dua nama menjadi satu lepas tu kena tembak dengan arrow ^_^

    Kalau dapat percuma orang bagi naklah saya tapi kalau suruh saya yang cantumkan, even gambar HD pun tak kuasalah, Diana!

    ReplyDelete
  7. ada aje cara nak buat bisnes kan
    yang penting pemikiran kreatif

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();