Skip to main content

ABADIKAN GAMBAR ANDA DALAM BENTUK JIGSAW PUZZLE

STICKY POST 24 JAM..
scrool untuk entry baru

Assalamualaikum...

Tak pernah terfikir pulak saya, kita boleh tempah jigsaw puzzle yang ada gambar kita..
Memang satu benda yang menarik sebab benda ni kita boleh bagi kat orang yang tersayang..
bayangkan lah,kita bagi kat anak kita..
lepas tu dia tak tahu gambar apa sebenarnya tu...
susun-susun rupanya gambar kita sekeluarga..mesti melompat anak2..kan???



Yang ada kekasih bertambah2 suprise la..
Untung la adik2 yang bercinta zaman sekarang ni...
Saya dulu paling kuat pun bagi gambar biasa je..gambar ukuran pasport tu..
Sekarang  bagi je puzzle ni  lepas tu  suruh si dia cantum kan..
Mesti sepanjang masa dok cantum2 puzzle tu asyik tersenyum je sebab tak sabar nak tengok gambar orang tersayang...




Jigsaw Puzzle ni jugak boleh diframekan...
letak atas meja atau gantung kat dinding..
dia ada dalam  Saiz A4 
Saiz A5 dan Bentuk Love..



paling menarik nya Jigsaw Puzzle ni harga mya MURAH!!!!
hahaha...murah tu yang makcik paling suka...
kemudian awak boleh design sendiri nak corak apa,nak warna apa..
semuanya mengikut citarasa awak...

Apa pun check harga nya dulu...

Saiz A4 - RM25
Saiz A5  -RM20
 Bentuk Love- RM25

berminat untuk menempah sila whatsapp atau sms 
 018-9541900
Atau pun yang ada facebook nak tengok2 dulu boleh pi kat 
facebook page Puzzle Bergambar di sini
dah tengok2 terus whatsapp laju2..

sekian...


Comments

  1. Kreatif.mcm blh buat sndiri ni hihi

    ReplyDelete
  2. Idea menarik. Sesiapa yg kreatif boleh susun untuk penghasilan yg terbaik...

    ReplyDelete
  3. Kreatif...cara lain untuk frame kan gambar

    ReplyDelete
  4. woaah cantik ni.. skrang ni mcm2 kan..
    tunggu CT ade gmabr berdua bertiga berempat lah ehehe

    ReplyDelete
  5. yeahhh,,,dapat idea nak jadi sweet hahahahah

    ReplyDelete
  6. Orang sekarang ni memang banyak untungnya. Macam-macam ada, tak macam zaman kita bercinta masa sekolah dulu. Keh3x. Paling-paling pun bagi keychain siap cantum dua nama menjadi satu lepas tu kena tembak dengan arrow ^_^

    Kalau dapat percuma orang bagi naklah saya tapi kalau suruh saya yang cantumkan, even gambar HD pun tak kuasalah, Diana!

    ReplyDelete
  7. ada aje cara nak buat bisnes kan
    yang penting pemikiran kreatif

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …