Thursday, 12 March 2015

3 TAHUN BERCINTA DENGAN SUAMI ORANG



Slm..sy x setuju dengan apa yg awak tulis dlm blog mengenai bercinta dgn suami org.Semua yg awk tulis x betul.Sy bercnta dgn suami orang dah 3 thn.Dia tak mcm yg awk tulis.dia baik dn bertanggungjawab tapi sy x bergantung pada dia sepenuhnya.Kadang2 sy yg belanja dia sarapan.prnh jgk sy pinjamkan duit pd dia.Dia selalu cakap dia lelaki yg teruk sebab  x dapat nk kahwin dengan saya buat masa ni.memg dia jenis berterus terang.X mcm lelaki lain yang sll janjikn bulan bintang.Kejujuran dia yg buat sy masih setia dgn  dia.len kali nak tulis biarle dr pnglman.bkn min hntam je.baik deleteje blogpost tu.semua tu tak betul.salam

*********************************

Amboi..amboi..suka2 hati je nak suruh saya delete entry saya tu ye??
apa ingat saya tulis entry tu guna jari awak ke cik kak oi..
kalau saya cakap awak ni ngong satgi awak marah pulak..
tapi terserlah ngong awak tu tau..

nampak sangat dia tau kelemahan awak yang 
mudah simpati dengan dia..
Ye la..dah nama pun cinta..kan??
Bab2 lain sah2 awak buta..

Sekali dia buka cerita sedih..
awak terus kesian..tak pelik pun dia akan 
gunakan helah cerita sedih tu lagi untuk cekik duit awak..

kalau betul dia nak kawen dengan awak
dah lama dia kenalkan awak dengan isteri dia..
Saya percaya awak mesti tak pernah dikenalkan dengan keluarga dia..kan??
sebab dia tau memang isteri dia akan mengamuk la..
Duit pun pinjam dengan awak...ada hati nak kawen lagi..
Entah2 keliling pinggang hutang nya tu..

terimgin pulak saya nak tengok muka kekasih awak yang 
hati nya suci bersih sangat tu??

Apa kata awak tawarkan je diri untuk 
tanggung semua majlis kawen awak berdua nanti..
Kalau dia betul2 nak kawen dia akan terima cadangan tanggung duit kawen tu..
tapi kalau dia mengelak..erm..sah2 la ada sesuatu yang dia plan baikkkkk punye!!

kawen cepat2 sebab tak sabar sangt saya nak tengok kesudahan nya nanti..


bubye..kawen jemput i tau..

sekian..

19 comments:

  1. ahahahaha... adei... ade jgk hamba Allah tergamak komen gitu.kih3..

    ReplyDelete
  2. wah.. berani yek dia.... macam nak ganyah je itu perempuan....

    Nampak sangat laki tu tak MAMPU oit.. mana leh poligami.... hak orang semendang ko suka kan.... baca komen aku ni... ohohoh

    ReplyDelete
  3. Komen jujur ikhlas dari hati lah kan? Kalau lelaki tu betul nak jadikan isteri... tak perlu tunggu sampai 3 tahun kan? lelaki tu sendiri akan uruskan segala2nya untuk perkahwinan...

    ReplyDelete
  4. HMM KALAU CARI PENYAKIT MMG AKN DPT PENYAKIT..

    ReplyDelete
  5. Btl kata Kak Farah, wat apa nak tunggu smpai 3 thn kan

    ReplyDelete
  6. pandai suami orang tu mengayat perempuan ni..kesian jugak...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Lupakan lah laki org tu. Nampak sangat dia tak mampu nak sara lebih dari satu isteri. Jaman bercinta memang indah. Semua sanggup buat khenn. Janganlah sakiti hati kaum sejenis sendiri. Tak kena dgn batang hidung sendiri memang senang berkata².

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. ada jugak komen mcm ni..

    tp actually sy pun pernah terbercinta dgn suami org, Ter ya bukan nak pun. 4 bulan je sbb masa tu xtau dia suami org, bila bini dia msg mmg sy terus angkat kaki. No heart feeling mse tu sbb paham2 sendiri la cne perasaan kacau rumah tangga org.

    ReplyDelete
  9. Kalau boleh ... say NO to laki orang !

    ReplyDelete
  10. alahaiiii... x tau nk gelak nk tumpang kesian

    ReplyDelete
  11. perkara biasa bila dia buat dia rasa betul, kita tengok rasa something wrong.

    ReplyDelete
  12. Sebagai lelaki saya tergelak guling2 baca catatan budak tu. Mesti budak tu terlalu cetek pengalaman bercintanya,mudah terpedaya dengan pujuk rayu. Cinta adalah sebuah sihir yang agung, ketika mabuk bercinta semuanya bagus, kentut yg lebih busuk dari bangkai biawak pun bila terhidu ketika bercinta rasanya wangi. Simpati dengan dia, simpati sungguh-sungguh...

    ReplyDelete
  13. Dia hubungi diana nak bagitau pandangan dia tentang bercinta dengan suami orang 3 tahun?

    fuh.....

    tolonglah jangan bercinta dengan suami orang..

    ReplyDelete
  14. sang lelaki nak komen gak, kalau lelaki bercinta lagi, cinta sebenarnya hanyalah berada ditangga nombor dua (kebanyakan, tak semua, tp mana yg benar, sesungguhnya lelaki itu adalah rare gem) di tangga yang pertama dalam benak LELAKI ni adalah... mintak maaf ckp... SEX. lagipun pompuan ni tak SEBUTKAN dia dah havin sex ngan that guy ke belum.... kalau dah... mintak maaf ckp... sekadar jadi stok penyedap je lah.... peace!

    ReplyDelete
  15. hahaha..serius lawak gila budak ni tulis...adoi lah....menghabiskan masa dengan sia2 je berkwn 3tahun tp hubungan ntah ke mn....jgn nt menangis x berlagu plak ye dik

    ReplyDelete
  16. Dah nampak dia yg keluar duit tu yg buat laki org tu syg pd dia. Maklumlah ibarat mesin ATM. ooppssss...hehe..

    ReplyDelete
  17. Betul tu DR....lelaki gini mmg sengaja cari kesempatan. Dating pun dapat kenyang pun dapat. Rugi pompuan tu sebab dia kena belanja. Alang alang nak cari suami org biarlah kita tak digunakan dari segi wang ringgit dik. Kalau nak jugak dengan suami oranglah..... tapi kalau boleh carilah yg bujang tak pening kepala dengan madu nanti....
    Apa apa pun hanya Allah yg mengatur qada dan takdir takut nak cakap lebih lebih...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();