Sunday, 15 February 2015

SENARAI NOVEL PALING MELETOP 2015

Assalamualaikum..



Suka baca novel??
ini ha..nak kongsikan pada semua kaki2 novel.
senarai novel2 yang dijangka akan hit dan meletop2
di pasran untuk tahun 2015 ni..
jom tengok kot2 ada yang berkenan di hati...


Hhahahha...
naik semput saya ketawa bila baca tajuk2 novel ni..



jangan marah ye pada yang rasa tertipu tu..
Kita gurau2 je malam ni..
jangan marah a... :)


sekian...

17 comments:

  1. Maka semakin bersampahlah drama yang akan disiarkan... hahaha

    ReplyDelete
  2. HMM..TAJUK2 NOVEL YG MNYEMPUTKAN NAFAS YER..HEH..HEH..

    ReplyDelete
  3. Merapu jer... Dpt dlm wasap hari tu...

    ReplyDelete
  4. mohon producer terbitkan novel kat atas tu jadi drama :)

    ReplyDelete
  5. start no 4 dan ke bawah, zizie dh gelak terbahak2.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. Mengapa tajuk novel tu rata-rata tentang suami, mengapa tak tulis tentang atok, opah, nenek, mak, ayah dan lain-lain? Agaknya kebanyakan penulis tu pompuan dan pembacanya juga majoriti pompuan?? Agaknyalah, mungkin salah...

    ReplyDelete
  7. tak suami,isteriku.....bosan tahu,haha

    ReplyDelete
  8. tak baca novel melayu dah...hahaha...sbb g BBW borong novel english, murah -_-

    p/s : nmpk nama novel gelak-gelak..

    ReplyDelete
  9. suamiku...eh, aku mana ada suami.

    novel sedih..hahaha

    ReplyDelete
  10. OMG! Tajuk.... Dahsyatlah tajuk novel tahun ni. 10 je ke? Tak dan nak gelak guling-guling tau. Baca tajuk je dah best, kalau buat adaptasi kat TV ni mesti juta-juta orang menonton!

    ReplyDelete
  11. Hihi......mcm mcm tajuk ....ada aje idea diaorang ni kan

    ReplyDelete
  12. Salam! Hahahahaha terbaik!! tersembur aku bace..hahaha.. (>_<)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();