UBAH SIKIT JE DAH KECOH....

Assalamualaikum...

Saya memang blogwalking setiap hari..
Tak banyak , sikit mesti blogwalking..
Paling sikit 2,3 puluh blog sehari saya singgah.
Paling banyak, semua yang kat bloglist tu.
Best saya komen..tak best tinggal gitu je..
Blog best dengan entry best ada beza tau..
Jangan salah sangka ok..

Bila saya blogwalking saya buka banyak tab..
Sekali buka memang 2,3 puluh tab la..
jadi bila buka banyak2 gitu
Saya bukan ingat pun header awak ada berapa
Kuntum bunga? ada berapa biji strawberry kat title sidebar..
Memang tak ingat benda yang kecil2 tu..

Ada segelintir blogger ni
Dia selalu buat teka teki bila baru lepas edit blog dia..
Padahal edit benda kecik2 je..
Yang memang kalau tak dibagitau
memang kita tak perasan..

"CANTIK TAK BLOG SAYA,
NAMPAK TAK APA YANG BERUBAH.."

Kita yang baca ni pun tertanya2?
Apa benda yang lain nya sama je macam semalam..

Lepas tu hujung baru tau cerita..
Rupanya dia tukar kaler je kat title sidebar..
Rupanya dia tambah sepit rambut je
Kat doodle header blog dia..
Erm...Siap buat entry.hehehh...

Sekian...

Post a comment

10 Comments

  1. hehehe...kadang kite tak peka pun benda mcm tu....baca entry lagi best dari tengok design blog, pendapat sayalah.

    ReplyDelete
  2. Hahahahahahahaha ! Letak sepit rambut. Tambah chopstik dekat rambut. :P

    ReplyDelete
  3. hihihi...rasa kelakar pulak baca entri ni

    ReplyDelete
  4. saya kalau blogwalking memang baca entri jarang nak belek2 blog orang kecuali design dia berubah 90%.. tu memang perasan la...

    ReplyDelete
  5. entri camtu, maaf kalau ayat sy kasar, terus klik x...hehhehe

    ReplyDelete
  6. Haha. Macam soalan yang pempuan selalu suka tanya lelaki, "Awak perasan tak apa yang beza dekat saya arini?" Kekeke. :P

    ReplyDelete
  7. haha kak..sy pn ad buat entry psl blog dah berubah, tp sy memang buat perubahan full kat blog tu.. 100% ekeke..xpe kan? ahaks

    ReplyDelete
  8. Setuju.....bila bw ni kita dpt rasa mana blog best yg dan entri jugak best, mana yg tidak....tp mcm okje kalau dah bw tu entri best ke tidak mesti komen jugak....

    ReplyDelete
  9. He he..macam-macam blogger ni.....tapi hias blog tu, jangan la sampai jadikan blog tu terlampau berat. Biasa, kalau berat saya tinggal jer.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)