Monday, 19 January 2015

King Sany Burger

Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
King Sany Burger telah beroperasi di ipoh sejak dari tahun 2006. Sejak dari itu ianya terus berkembang maju dengan penambahan menu bagi memantapkan lagi perniagaan beliau. Di antara menu yang top adalah burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Lokasi
Lokasi utama perniagaan adalah di Jalan besar Pengkalan Pegoh, Ipoh, Perak ( Berhampiran Sekolah Rendah Kebangsaan Pengkalan Pegoh)

Koordinat : 4.532233, 101.069841
Link Google Map
( rujuk peta )

Beliau turut menyediakan servis delivery ke rumah sekitar pengkalan pegoh, ipoh  kepada pelanggan nya. Bagi yang berminat untuk membuat tempahan burger, bolehlah hubungi beliau seperti tertera di bawah ini.
Call/Whatsapp : Sany 019 544 1909

Sehubungan dengan itu, dengan usahasama dengan blog MyCherita. Pihak beliau telah sudi menawarkan hadiah sempena pelancaran Menu Baru Produk keluaran King Sany Burger Burger Super King untuk tahun 2015 bagi segmen giveaway MyCherita


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.


Segmen Give Away ini ditaja oleh:

KingSany Burger

Tempoh Segmen:
15 Jan 2015  hingga 27 Jan 2015 [23:59PM]

Hadiah:

T Shirt Exklusif dari King Sany Burger x 5
MUG Exklusif King Sany Burger x10
 PEN  Exklusif King Sany Burger x10
Voucher Burger dari King Sany Burger x10
Topup RM10 x 3

Jom Join Segmen GA ini..Klik Banner atau link dibawah ini Untuk Join

KingSany Burger

14 comments:

  1. burger itu menawan. hahaha btw good luck akak :D

    ReplyDelete
  2. Perghhh hebat hadiah GA ni...syok la diana, nanti free2 leh jejak kembali entry ni...mana tahu kot2 sangkut kan...all the best ye diana...

    ReplyDelete
  3. ya ampunnnn...temptingnya burger tu noks...grrrrr...

    ReplyDelete
  4. Menusuk kalbu gitu gambarnya. Eh, ni kira GAlahkan, haruslah nak ucap good luck kat Diana :)

    ReplyDelete
  5. Burger tu nampak lain. Rasanya sure sedap kan?

    ReplyDelete
  6. All the best kak diana... nampak sedap sangat je tu...

    ReplyDelete
  7. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/giveaway-king-sany-burger.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari giveaway yang sama.. all the best ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/king-sany-burger.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();