KENAPA UNIT VISITOR DAN PAGEVIEW BLOG JATUH MENJUNAM?

Assalamualaikum...

Saya pun tak tahu kenapa semalam Unit visitor dan pageview blog saya
jatuh mendadak..
nak kata tak blogwalkin ,
saya blogwalking cam biasa..
Saya update blog pun macam biasa..
tapi tak boleh pi dah..hehehe..

Agaknya semalam entry tak best kot..hehheh


yang atas ni UV dan PV untuk seminggu lepas..
nampak tak semalam ..9hb tu..
sedih..hahahah..
yang bawah ni pulak hari ni punya..



dah pukul 3 pun cuma 1k lebih je UV..
heheheh..
tak pe la...esok lusa ada lagi..ehheheeh..
Eh!!saya memang giler traffik..
saya memang suka kalau ada ramai orang singgah baca blog saya..
Sebab itu la tujuan saya menulis pun..
untuk orang baca...
kalau untuk saya sorang baca ,saya tulis dalam buku je..lepas tu simpan dalam laci..
hehehehe...


sekian...

Post a comment

20 Comments

  1. Alahai.. tak yah sedih2 ya.. blog Diana ni ramai peminat. Agaknya semalam ramai sibuk urusan lain tak sempat nak tengok blog tu.. insyaAllah ok tu esok ...

    ReplyDelete
  2. mama pun gitu, tapi takdelah macam diana punya PV.. mama ciput je

    ReplyDelete
  3. x yah sedih-sedih...mungkin semalam ramai sibuk kot =)

    ReplyDelete
  4. sekarang musim orang busy kot, tak berapa nak blogwalking..tengok reading list pun sepi jer..

    ReplyDelete
  5. Ok lagi tu hehee.. skrng org sibuk sbb nak naik sekolah kot.. Semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  6. oklah tu msh ramai views blog diana sbb rajin publish n3..

    ReplyDelete
  7. eh eh... sama ! kita pun gila trafik ! yeyyy ada geng !

    ReplyDelete
  8. Pageview lya slalu nyawa2 ikan ja..hebatla akak.

    ReplyDelete
  9. Kdg2 ikut hari gak diana. Biasanya hujung mgu dan hari cuti org kurang bw. Busy kot..

    ReplyDelete
  10. Berkurun saya tak check traffik saya...hahaha..

    Okeh,nak check lepas ni! :P

    ReplyDelete
  11. orang sibuk gi beli persiapan persekolahan agaknya...sok lusa ok la tu sis :)

    ReplyDelete
  12. tahniah sangat tinggi grafik ni ya deanna..tulah Etuza kata, best saja apabila kita klik prestasi kita di setting grafik statistik,,,

    ReplyDelete
  13. hehe sm cm sy kak.hari2 check trafic.. kalo byk rsa bahagia.kalo sikit rsa sedih je

    ReplyDelete
  14. alololo...tp jauh gak beza tu..agak2 nape ek

    ReplyDelete
  15. belum mampu lagi nak capai trafik tinggi mcm tu

    ReplyDelete
  16. Tinggi tu Diana berbanding saya. Sekarang ni orang tengah sibuk nak buat persiapan anak masuk sekolah agaknya.

    ReplyDelete
  17. terkejut jugak traffic jatuh terjunam 2 3 hari ni..pelik juga..huhu

    ReplyDelete
  18. sy ni dh mls dh fikir pasal UV, ntah hape2 blog saya.hahaha

    ReplyDelete
  19. Ahak perasan jugak jatuh..pergh akk punya pageview..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)