Skip to main content

KENAPA UNIT VISITOR DAN PAGEVIEW BLOG JATUH MENJUNAM?

Assalamualaikum...

Saya pun tak tahu kenapa semalam Unit visitor dan pageview blog saya
jatuh mendadak..
nak kata tak blogwalkin ,
saya blogwalking cam biasa..
Saya update blog pun macam biasa..
tapi tak boleh pi dah..hehehe..

Agaknya semalam entry tak best kot..hehheh


yang atas ni UV dan PV untuk seminggu lepas..
nampak tak semalam ..9hb tu..
sedih..hahahah..
yang bawah ni pulak hari ni punya..



dah pukul 3 pun cuma 1k lebih je UV..
heheheh..
tak pe la...esok lusa ada lagi..ehheheeh..
Eh!!saya memang giler traffik..
saya memang suka kalau ada ramai orang singgah baca blog saya..
Sebab itu la tujuan saya menulis pun..
untuk orang baca...
kalau untuk saya sorang baca ,saya tulis dalam buku je..lepas tu simpan dalam laci..
hehehehe...


sekian...

Comments

  1. Alahai.. tak yah sedih2 ya.. blog Diana ni ramai peminat. Agaknya semalam ramai sibuk urusan lain tak sempat nak tengok blog tu.. insyaAllah ok tu esok ...

    ReplyDelete
  2. mama pun gitu, tapi takdelah macam diana punya PV.. mama ciput je

    ReplyDelete
  3. x yah sedih-sedih...mungkin semalam ramai sibuk kot =)

    ReplyDelete
  4. sekarang musim orang busy kot, tak berapa nak blogwalking..tengok reading list pun sepi jer..

    ReplyDelete
  5. Ok lagi tu hehee.. skrng org sibuk sbb nak naik sekolah kot.. Semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  6. oklah tu msh ramai views blog diana sbb rajin publish n3..

    ReplyDelete
  7. eh eh... sama ! kita pun gila trafik ! yeyyy ada geng !

    ReplyDelete
  8. Pageview lya slalu nyawa2 ikan ja..hebatla akak.

    ReplyDelete
  9. Kdg2 ikut hari gak diana. Biasanya hujung mgu dan hari cuti org kurang bw. Busy kot..

    ReplyDelete
  10. Berkurun saya tak check traffik saya...hahaha..

    Okeh,nak check lepas ni! :P

    ReplyDelete
  11. orang sibuk gi beli persiapan persekolahan agaknya...sok lusa ok la tu sis :)

    ReplyDelete
  12. tahniah sangat tinggi grafik ni ya deanna..tulah Etuza kata, best saja apabila kita klik prestasi kita di setting grafik statistik,,,

    ReplyDelete
  13. hehe sm cm sy kak.hari2 check trafic.. kalo byk rsa bahagia.kalo sikit rsa sedih je

    ReplyDelete
  14. alololo...tp jauh gak beza tu..agak2 nape ek

    ReplyDelete
  15. belum mampu lagi nak capai trafik tinggi mcm tu

    ReplyDelete
  16. Tinggi tu Diana berbanding saya. Sekarang ni orang tengah sibuk nak buat persiapan anak masuk sekolah agaknya.

    ReplyDelete
  17. terkejut jugak traffic jatuh terjunam 2 3 hari ni..pelik juga..huhu

    ReplyDelete
  18. sy ni dh mls dh fikir pasal UV, ntah hape2 blog saya.hahaha

    ReplyDelete
  19. Ahak perasan jugak jatuh..pergh akk punya pageview..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …