KAROK LA KAU HAMBAR DENGAN PENGACARA YANG TAK BEST

Assalamualaikum...



Malam tadi sementara tunggu citer Hindi start ,
saya tonton rancangan baru kat astro Ria.
Karok La kau..

Saya tau rancangan macam ni memang dah ada kat luar negara.
Mungkin diaorang pun nak ikut jugak macam rancangan tu.

Tapi sangat la tak best.

Tambah dengan gandingan pengacara yang tak best.
nampak hambar je la rancangan  nih..



Faizal ismail tu memang best jadi pengacara
tapi bukan dalam rancangan macam ni.
Untuk majlis2 anugerah saya suka la.
Yang sorang lagi tu,erm...
apa entah namanya..hambar je..
nampak macam saja letak dia untuk bagi bising je..
hahahah..



kalau awak tonton ramncangan ni
awak akan rasa macam tengok sukan neka je..
Tak macam versi asal rancangan ni yang memang mencabar.
kalau tak caya tonton episod Killer karaoke versi thailand  ni..
kita yang tengok pun boleh menjerit tau..

Sepatutnya episod pertama lah
yang kena buat nampak menarik supaya minggu
depan orang tunggu nak tengok rancangn nih..
kan??



sekian...



Post a comment

20 Comments

  1. emm..tak pernah pulak tengok ni...

    ReplyDelete
  2. saya tak tgk...takleh komen..hhihihi

    ReplyDelete
  3. setuju...
    game tak mencabar langsung,
    markah pun ntah apa2.
    nak tiru program orang lain tapi x menjadi,

    ReplyDelete
  4. haah la kak untuk program macamni saya prefer someone yang bising dan suka menyakat, contohnya macam johan .mesti happening giler hehe

    ReplyDelete
  5. belum sempat tengok lagi. tapi killer karaoke US pun best gak terjerit2 di buatnya...

    ReplyDelete
  6. saya tak tengok jugak.. sebab tak langgan ria.. pakai njoi kan.. tak tersenarai

    ReplyDelete
  7. Ada tgk tajuk tu masa browse info semalam kat astro, tapi tak tukar channel sbb ingatkan drama. Selamat aku tak tgk kalo tak menyesal.

    ReplyDelete
  8. Tak tengok pulak, padahal dah tunggu jugak nak tengok, nasib baik la kalau tak mesti frust, huhu

    ReplyDelete
  9. tak tengok rancangan ni..ingatkan rancangan apa,..tak tengok pon takpe..hewhew

    ReplyDelete
  10. Salam Diana....

    Uhuh, lamanya tak singgah sini! I is super duper busy you see ^_^

    Rancangan karok ke apa, memang confirm saya tak tengok ni. Saya punya 'me time' pukul 10 malam je, cerita Korea. Kalau cerita Korea, barulah saya boleh komen panjang sikit. Okey, jom terjah entri lain.

    Next!

    ReplyDelete
  11. Nak tiru killer karaoke ye..tapi memang hambar pun . Tengok 10 minit dah tukar channel

    ReplyDelete
  12. tengok jugak khamis hari tu. tapi, tengok sekejap je, sebab rasa macam bising/kelam kabut...

    ReplyDelete
  13. Pembahagian markah mcm xadil je..septtnya utk team yg ada ahli team tlg tu kenalah tolak markah..bgtu jg yg nyanyi xlancar sptutnya dpt kurang dr yg nyanyi steady dan lancar walai lirik betul sama

    ReplyDelete
  14. Setuju bg markah xadil..pastu nmpk mcm bias je..team mana mrk nk suh menang mrk bg high score dan lagu yg senang senang

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)