Thursday, 8 January 2015

IKLAN PRODUK KECANTIKAN YANG MELAMPAU

Assalamualaikum..



Memang dah banyak iklan2 produk yang melampau macam ni..
Tambah memalukan bila yang jadi model nya
orang melayu islam..
terang2 nampak hidung kemek gitu tak kan orang india pulak..kan??



Dulu guna "suami isteri.."
kali ni makin berani..guna "pakwe" pulak ..
Dah tu pakwe pun boleh pegang2 punggung.

Nak buat apa bagi pakwe geram??
mengarut betul iklan macam ni..


sekian..


15 comments:

  1. punya nak melariskan jualan.. rasanya kena ada pihak yg pantau iklan2 camni. makin lama makin mengarut

    ReplyDelete
  2. ni nak kaya cepat...semua benda tolak tepi janji masyukkk.. =(

    ReplyDelete
  3. tak tahu nak cakap apa..hanya mampu geleng kepala..

    ReplyDelete
  4. benda-benda begini betul-betul mengekploitasikan wanita dan rasa sensasi lelaki..aduh!


    p/s :Salam blogwalking daripada [Kakiblog]

    ReplyDelete
  5. nangis hahah tak tahan la kan iklan camni.. malas nak baca kekadang

    Salam perkenalan saya Aula penulis blog aulawrites.blogspot.com, Semoga perkongsian saya dapat memberi manfaat.

    ReplyDelete
  6. ad eh iklan mcm nie...xperasan pulak...maybe main target dia utk remaja tapi salah konsep...mcm menggalakkan pulak pakwe sentuh2 ikut suka camtu kan...apa salahnya kalau guna 'kawan sejantina' kan...

    ReplyDelete
  7. Iklan ni macam2... kadang2 yg tak terjangka oleh akal pikiran kita

    - Dayang Deno -

    ReplyDelete
  8. mama tak caya langsung produk ni, semua menipu je.. nak pakwe lah, ketat lah.. geli pun ada..

    ReplyDelete
  9. Betul la apa yg iklan tu kata: memang penting bagi pak we geram kerana itu adalah cara terbaik utk pak we bernafsu dan kemudian merogol pompuan itu.... Mengikut survey yg penah saya baca kes rogol yg paling banyak melibatkan pasangan yg mengenali. Iklan itu mungkin bertujuan utk melariskan lagi perbuatan rogol di negara kita yg majoritinya melibatkan pasangan Islam.

    ReplyDelete
  10. ishhh bahaya iklan macam ni..dah tersasar jauh..

    ReplyDelete
  11. Adehh memg x laris la mcm ni..mcm2

    ReplyDelete
  12. Untungla pakwe geram dengan kulit kau. Mujur aku ni laki je yang geram. Eh. :P

    ReplyDelete
  13. Amboi pkwe hotak dia
    Sape la approve iklan mcm ni.. ngek

    ReplyDelete
  14. hahahah. ntah pape lahh iklan sekarang.

    ReplyDelete
  15. Sungguh perihatin awak ni DR...bagus! Moga yg empunya produk tu bukak mata sikit....Tak payahlah kerana nak lakukan produk, tp buat benda yg sangat tak manis tu..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)