HARI INI PUNYA HAL ..

Assalamualaikum...



Hari ni saya lambat update blog..
Sibuk menguruskan rumah selepas meninggalkan nya selama 2 hari..
kain baju menimbun-nimbun..
ditambah pulak beban kerja yang maisara bawak balik dari sekolah tadi..
jenuh jugak nak menyental nya...




Hari ni jugak hadiah Peraduan Variarasa Sunquick saya dah sampai..
Patutnya kena ambil sebelum 25 hb..
Tapi diaorang kata ambik lewat pun tak pe..
tak berdosa pun..hahah


Lepas tu hari ni saya buka balik buku penyata akaun blogging saya nih..
Rupanya dalam tempoh 
3 bulan saya berjaya menjana lebih rm600 dari blogging..
Sebelum ni memang saya tak pernah kira pun..hahahha..



Ops!! sebenarnya bukan 3 bulan tapi 2 bulan..
dari bulan 10 sampai awal bulan 12

 Ok la..

tu je buat masa ni..
saya blogwaklking sekarang..
tunggu kedatangan saya ok..


sekian...

Post a comment

17 Comments

  1. tak pernah kira jugak tapi pernah jugak jana dekat RM1k++ dalam sebulan tahun lepas.. boleh la sikit2 kan? kalau rezeki banyak dapat banyak.. rezeki sikit pun tetap rezeki. Banyak atau sikit, semoga Allah cukupkan rezeki yang kita dapat

    ReplyDelete
  2. Jemput singgah blog saya..

    ReplyDelete
  3. Dah jd pendapatan sampingan ... tahniah :)

    ReplyDelete
  4. emmm, bestnya Diana..dah lah menang sekotak Sunquick, dapat lagi duit tunai...tahniah yer...kena syukur byk2 nie..

    ReplyDelete
  5. amboi maisara..tak takut ibu marah..hihi..

    Alhamdulillah rezeki akak..tahniah kak!

    ReplyDelete
  6. tahniah ...
    sauquik utk setahun ?

    ReplyDelete
  7. tahniah ...
    sauquik utk setahun ?

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..murah rezeki kak Diana..haha, cerita pasal maisara tu kelakar.kesian dia,mesti berharap ibu tak marah.

    ReplyDelete
  9. Itu stock Sunquick boleh tahan lebih setahun tu. Hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah sis...bestnyee dpt stok sunquick tu..ok,di tunggu kunjungan ke belog kathy pula. Hehehe.

    ReplyDelete
  11. Banyak jugak kak diana dapat... alhamdulillah rezeki... bilalah dapat ikut retak kak diana ni...

    ReplyDelete
  12. Tahniah ye DR ...
    Admire dengan awaklah DR, duduk dukuk goyang kaki pun masyukkk. Share le dengan mak....hihi

    ReplyDelete
  13. Tahniah, Diana! Dapat jadi pemenang Variarasa Sunquick. Setahun cukup tak agaknya?

    Bab berblogging ni saya memang takda jana pendapatan. Belum terfikir lagi. Kalau harapkan NN, rasanya by 2020 dapatlah saya cash out. Hahaha!

    Ratu review produk mestilah income pun masyhuk ni :)

    ReplyDelete
  14. Salam, haha wahh pandai betul Maisara jawab mcmtu..hihi..
    tahniah kak mnang oren!! sedap tuu~~

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)