Skip to main content

GAMBAR MAJLIS PERJUMPAAN DAN SAMBUTAN ULANGTAHUN KE 11 SITIZONE DENGAN TEMA BACK TO SCHOOL

Assalamualaikum..

Meriah..sangat2 meriah majlis Perjumpaan Dan Sambutan Ulangtahun Ke 11 Sitizone  yang bertempat di Dewan Besar Utusan Melayu,Kuala Lumpur .Majlis berlangsung jam 12-6 petang tadi.Apa yang menarik nya majlis ni  bukan saja meraikan Ahli kelab peminat Dato Siti Nurhaliza malah ianya untuk meraikan ulangtahun kelahiran Dato Siti Nurhaliza yang ke-36 yang jatuh pada 11 january lalu dan sekali gus meraikan kejayaan Dato Siti Nurhaliza yang menerima 11 anugerah sepanjang 2014..Hebat betul Dato Siti Nurhaliza ni..

Tanda nama pengawas dan penolong pengawas

Macam yang beliau janjikan pada kemenangan nya di AIM lalu,dia nak meraikan nya dan menjamu peminat2 nya jadi ini lah majlis nya..Penuh dengan makan2,dengan permainan yang best2 dan dengan cabutan bertuah dan dapat dengar Dato Siti Nurhaliza menyanyi.Paling Best tetamu juga akan terlibat dalam pembikinan video klip Warna-warna Dunia..

Kita layan la mata dulu dengan deco2 di majlis Perjumpaan Dan Sambutan Ulangtahun Ke 11 Sitizone dengan tema Back To School.Semua tetamu pakai baju sekolah..terus nampak semua macam adik2 je walaupun ada yang taraf makcik2 sudah.heheheh..











Boleh la kalau ada siapa2 nak tiru tema nih..Pun comel..Deco untuk majlis ni pun cantik2..Siap duit je la ye..Majlis yang Dato Ct buat ni pun ada yuran.Rm100 sorang.Berbaloi siapa yang pergi..Jom le tengok gambar-gambar kemeriahan sepanjang majlis nih..

Ini ialah....

Guru Besar bagi ucapan..

Yang baju biru tu sebenarnya Roy..
dia suka Usha sorang gadis kat sekolah nih..
Dia minat kat ketua pengawas tu..hehehe


sesi baca ikrar dulu..ini lah ketua pengawas nya..


Menghayati ikrar yang dibacakan..heheh


Cikgu disiplin..jaga2..dia ada rotan tu..heheh


Penolong Ketua Pengawas

Cantik nya Saida

Ala..comel sangat tu...:p

kan dah kena rampas enpon..tegas sangat ketua pengawas nih..

cikgu2 yang berjaya menang cabutan bertuah..



Cantik kan ketua pengawas nih??

Majlis berjaya dan mendapat sambutan yang menggalak kan..

Sebab tu ramai sayang dia..dia pandai layan peminat..
Tak de la time nak jual barang je baru nak 
layan kita baik2..kan??

Semoga dato Siti terus berjaya ..

#Majlis perjumpaaan buat port Luck??ok..ketinggalan dah tu..muahahah..ada jugak yang sentap nanti.


sekian...



Comments

  1. back to school ya...mana diana ni...

    ReplyDelete
  2. cutenya siti pakai baju pengawas.....hihi

    ReplyDelete
  3. Wah..comelnya DCT..

    ReplyDelete
  4. Suka la tgk semuanya. Agaknya kalau kita kembali pakai baju sekolah comel macam ni tak?

    ReplyDelete
  5. mak oi bestnye... kreatip lak tu temanya

    ReplyDelete
  6. Salam, akak!! (n_n) hahaha, maaf lah, jumaat tu xsempat BW ke blog akak ni...haaa comelnyeeee kan datuk siti ni, dpd dulu smpailah skang respect kat dia..pd sy dia adalah artis yg 'terjaga'...jaga adab dan pemakaian dia, no clubbing2 mcm artis2 skang..bagus datuk siti!! and tema sekolah tu sgt lah comel dan meriah..apa yg aku nmpk, mcm jimat gak tema sekolah ni, sbb tabur je lah banyak2 jajan sikit..hahah

    ReplyDelete
  7. Kita dari dulu sampai sekarang suka Dato CT..dia sangat humble dan cantik!

    ReplyDelete
  8. Majlis hari jadi buat port luck ok x? Hihi

    ReplyDelete
  9. suara gemersik yg sedap di telinga

    ReplyDelete
  10. Alahhhh...jelesnya..nak jumpa Dato CT jugak.
    Dah pulak cantik..lemah -lembut pulak tu.
    Sopan..bestnyaaa...

    ReplyDelete
  11. Sekarang ramai yang suka buat tema back to school. Ye lah dah tuo2 ni teringin nak sekolah balik. Kalau anak tengok mesti dia pelik makpak buang tebiat.

    ReplyDelete
  12. menarik tema dia..dapat pakai baju sekolah balik kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …