GAMBAR HANTU DI PANTAI BUKIT KELUANG

Assalamualaikum...

saya jumpa gambar ni di forum..
macam seram je..
tengok satu2 gambar tu tau..
di bawah ni  ada penjelasan tuan punya gambar,,


Salam,

Sahaja saya nak share gambar ni sebelum saya delete.

Background story:

Depa duk main air, pastu sorang daripada kami ambik gambar secara pukal (jenis yang snap banyak banyak tu pastu pilih gambar mana yang nak)

So dalam syok main air tu bila dia review balik gambar, zas ada yang pelik.

Konklusi saya sendiri, mungkin ianya percikan air ke lensa kamera tetapi kenapa lepas tu tak ada pula kesan, dan kenapa cantik pula di tepi tangga keluar sesuatu tu.

Bila ditanya orang kampung, memang kat situ kawasannya keras. Ada yang kata itu pintu/portal. Ada yang kata itu lembaga.

Terpulang kepada anda untuk membuat konklusi, saya sekadar share sebelum saya delete gambar ni daripada simpanan.

Terima kasih

(sebab ianya gambar pukal maka quality tidak cantik, kepada sesiapa yang nak blow up photo untuk analisis, maafkan saya ini je source terbaik saya boleh bagi).

********************

nampak macam hantu kan???
seram la pulak...
kalau tak jelas klik kanan dan open image in new tab ye..


sekian...

Post a comment

7 Comments

  1. Sha ingat kat pokok tu menyerupai hantu... sebab ada pokok tu muka macam mak lampir je... hahahaha

    Benda ni memang ada dimana2 pun... nampak tak nampak je sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. Hai.. ayat seram tapi mata saya tgk macam tak seram. Ai.. xpelah..

    ReplyDelete
  3. mula2 xpasan kat mn bendanya..perati2 blk rupanya yg wane putih tu ye?

    ReplyDelete
  4. uiks..siang pun ada dan boleh nampak..seram betulll

    ReplyDelete
  5. waktu siang pun ada.. seram la juga sbb terbang ke atas.

    ReplyDelete
  6. Puas saya scroll turun naik rupanya kat tangga tu ya yang putih tu. Oh, nasib baik baca waktu tengahari. Takdalah naik bulu roma.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)