ZUL MUHAMMAD

GAMBAR-GMBAR PERKAHWINAN PARK SHIN HYE DAN LEE JONG SUK - PINOCCHIO

Assalamualaikum..

Amaran: budak2 sekolah jangan nak tengok gambar2 ni ye..
kang tersampuk demam Kdrama ni..hahahah..
Dengar nya Drama Pinocchio ni dah tamat ye..??
saya belum tengok sampai habis lagi..
sebab tu tak tahu dah habis ke belum..

Eh!!yang kat siaran 393 tu belum tamat lagi tau..
Boleh tengok lagi..tunggu rabu dan khamis depan..
last2 sekali diaorang kawen...
dah tersebar pun gambar kawen diaorang nih..
Cantik dan sepadan la..












Siapa lagi yang  minat drama nih..??
makcik tahu ramai yang suka..
heheh..


Sekian...


Post a comment

6 Comments

  1. Cantik...
    Sha tak layan sangat Kdrama ni... so tengok gambar aje... hahaha

    ReplyDelete
  2. selain running man takde lagi cerita korea yang sempat nak layan..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Alamak! Kalaulah saya belum kahwin, tentu dah gatal nak kahwin tak dan-dan nak tunggu boyfriend masuk meminang bila tengok gambar mereka ni. Saya tak ikut sangat cerita ni kat 393. Timing tak sesuai. Tapi yang pukul 10 malam tu memang tekun saya menontonnya!

    Pretty boys makcik yang ini tak berapa sukalah, acik Diana *_*

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)