'FACING UP TO FAZURA' HANYA LAKONAN ?

Assalamualaikum...

Dah tengok ke rancangan Facing Up To Fazura yang disiarkan di siaran tv E!Asia?dalam ramai yang memuji betapa bertuah nya fazura kerana menjadi artis pertama yang mempunyai rancangan realiti , tak kurang jugak yang mengakui semakin kurang meminati pelakon cantik ni selepas menonton rancangan tersebut.


Antara pandangan penonton , ada yang menganggap rancangan tersebut hanya lakonan semata-mata.Menangis ,tersenyum bagi mereka ianya nampak seperti fazura hanya pura-pura dan seperti ada adegan-adegan tertentu yang di rancang.



Kesian jugak bila baca komen2 penonton yang mempertikaikan Fazura dalam program tersebut.Ada juga yang mengatakan gaya hidup nya seperti mengikut budaya barat namun bagi fazura dia hanya mengharapkan supaya progranm tersebut menjadi inspirasi kepada wanita-wanita diluar sana..



Tak adil jugak kalau kita kata semua tu lakonan .Kita bukan kenal pun dia macam mana.Selama ni kita tengok dia syik berlakon pegang macam-macam watak ,sampaikan bila dia tak berlakon pun orang anggap dia macam berlakon.betul tak??lagi2 bila kita tonton dia dalam rancangan realiti tv..nampak kat tv terus kita kata "lakonan je semua tu.."...sedangkan cuma dia sahaja yang tahu..


sekian..

Post a comment

20 Comments

  1. yang penting Fazura memang cantik... tak penah tengok tak boleh nak komen.. tapi pada akak ini semua industri hiburan... ramai orang komen lagi dia suka .. makna ramai orang tengok..so biarkanlah namapun hiburan...
    lagipun sapalah kita nak menilai seseorang...

    ReplyDelete
  2. saya mmg mengikuti reality show ni...
    mmg kadang2 rasa situasi tu dirancang untuk lebih menarik...tp realiti nya ada coz muka dia naked tanpa make up dan kawan2 dia...ok la dr fake semuanya...hahahaha

    ReplyDelete
  3. apa pon doakan yang baik-baik dan kata-kata yang baik saje...

    ReplyDelete
  4. nani tak pernah tengok rancangan facing up ni :D

    ReplyDelete
  5. entahlah kak saya tak pernah tengok sebab saya tak langgan saluran tu kat astro uhuk2

    ReplyDelete
  6. Tapi rasa mcm mmg berlakon kot. tp ntah le.

    ReplyDelete
  7. Selain dia sendiri yg tahu Allah juga yg tahu Dee.

    Dia pun manusia macam kita juga cuma bezanya dia public figure.

    ReplyDelete
  8. sapa2 je pon boleh berlakon..lagi2 kalau bab macam ni..siapa tahu..
    tapi apa2 pon tetap doakan yang baik2 untuk dia..
    fazura memang cantik

    ReplyDelete
  9. Kaklong Sha sama kolej dengan Fazura ni dulu... tapi dia kata Fazura ni memang baik sebenarnya.. cuma gegedik sikit aje... tapi tak adil kita nak judge orang yang kita tak kenal , kan?

    Boleh jadi dia sosial, tapi peribadi dia kita tak tahu :)

    ReplyDelete
  10. sy ada tgk 1 episod.ada jugak mcm lakonan kak.x mkn kim kardasian pon.hehehe.tp ntah lah kan.biar lah.

    ReplyDelete
  11. tak pula tengok rancangan ni..tapi banyak juga terbaca komen-komen yang tak best.

    ReplyDelete
  12. Benda nih tak heran, selalunya reality tv mostly memang akan campur both scripted scenes and real life. This is what we call entertainment industry.

    ReplyDelete
  13. sejak fazura jd juri MLM terus GK rasa fazura ni cantik...sebelum ni tak penah pandang pun hehehe

    ReplyDelete
  14. Biasala tu ada je yg x puas hati kan..owhh dunia artis

    ReplyDelete
  15. tak tengok pulak rancangan ni..huhu

    ReplyDelete
  16. Tak pernah tengoklah DR.....
    Channel mana? Yelah dah namamya pelakon, kita pulak masih terbawak bawak watak lakonan diaorang ek

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)