ENTRY YANG SANTAI-SANTAI JE...

Assalamualaikum...

sedap nya...
saya terliur betul tengok Mee segera kat blog kathy ni.
menusuk ke kalbu betul la..
nak tau cerita pasal mee segera ni
boleh la singgah baca.
klik sini..

**************************************

Best nya...
bila dapat luang kan masa dengan kawan2..
lagi2 kalau kita sibuk bekerja,
Untung la dak Syahirah ni..
dapat luang masa dengan kawan2 ni..
dah kerja nanti nak jumpa pun susah tau..

(siapa yang mata tak berapa nak nampak macam makcik ni
harap besar kan mata tu bila masuk blog Syahiran ni ye,.
malap je kaler nya..hahaha..)

*****************************************

Ingat tak cerita tentang penyanyi Achik spin meninggal sebab kemalangan dulu??
Ni ada sorang peminat Achik Spin..
nak baca kenangan2 dia bersama band kegemaran dia ni??
boleh singgah baca ramai2..
Siap dia beli CD lagi..
memang minat sungguh ni..
Klik sini untuk baca..

Ini ialah 3 entry terbaik 2014 yang terpilih untuk
SEGMEN ENTRY TERBAIK 2014 hari ini..
Kita tengok entry mana yang kan terpilih lagi esok ye..
jemput singgah dan baca entry2 terbaik  di atas..
terima kasih..



Post a comment

11 Comments

  1. Eh, Acik tu kumpulan Spin ke kumpulan Spoon? Lagu rindu serindu-rindunya tu lagu merekakan?

    Arghh...lupa dah. Maklumlah dah tua sikit tahun ni. Kena terjah blog itulah kalau nak mengimbau kenangan silam!

    ReplyDelete
  2. Salam, haha sy tolong jawabkan utk mummydearie, arwah achik kumpulan spin..hehe :D

    ReplyDelete
  3. ermm bagus jugak entry santai2 nie ek

    ReplyDelete
  4. lapar mee girwng plak..sebut mee

    ReplyDelete
  5. Oo, ada banyak sesi ye yg segmen entry terbaik ni. Ingatkan sekali review je ari tu. Nyesal tak join.

    ReplyDelete
  6. tertarik utk bca kisah achik spin huhu minat gak dgn lagu2 dia tu best2..

    ReplyDelete
  7. ok boleh terjah entry terbaik mereka

    ReplyDelete
  8. Mee segera kalau Tengok malam-malam ni karang Ada yang g masak kat dapur. Huhu..

    ReplyDelete
  9. Ramai betul hantar entri yang terbaik... hihi... megi kawin, tak pernah try padahal rumah banyak je megi...

    ReplyDelete
  10. masa zaman achik spin dulu, lya still sekolah menengah..mmg giler la org minat time tu..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)