Skip to main content

BERITA BAIK UNTUK PEMINAT-PEMINAT LONGCHAMP

STICKY POST!!

Assalamualaikum..

Orang perempuan kalau sebut pasal beg tangan mesti bulat je mata..
Ada jugak yang tak minat..
eh!!bukan tak minat..tapi belum minat..
Dah sampai dia punya masa tu baru tau cemana best nya bila dapat jalan2 dengan beg tangan idaman..
rasanya lebih best daripada jalan dengan kekasih tau..
hahahahahh...



Yang memang dah sedia minat dan dalam rancangan nak menambah koleksi beg tangan,
makcik nak la perkenalkan satu IGshop yang boleh dipercayai
dan ada menjual  premium quality replica Longchamp .
Yang minat Longchamp wajib follow IG gentlewoman9 ni .



Ini salah satu Longcham di gentlewoman9 yang paling saya suka..
kawan-kawan mesti ada yang dah telan air liur tu..
jap lagi saya kongsi berita baik untuk kawan-kawan..


salah seorang pelanggan yang berpuas hati 
dengan Longchamp yang dia beli dari 


Ok..tak sabar2 nak tahu apa berita baik nya..kan??
kawan-kawan yang berminat nak dapatkan Longchamp dari gentlewoman9 
sekarang ada diskaun rm5
dengan menggunkan code ini'

TQDR5 

bermula dari 19/1 - 23/1 ..
untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi no tel ;  0175598982

nak tengok lebih jelas lagi premium quality replica Longchamp
yang boleh kawan2 dapat di gentlewoman9
mari lihat video yang disediakan ni..





sekian...

Comments

  1. Bukan tak minat DR...tp kurang berduit haha.... Kalau futlusnya berkepuk kepuk mau gak rembat 10 buat koleksi hihi

    ReplyDelete
  2. Bukan tak minat DR...tp kurang berduit haha.... Kalau futlusnya berkepuk kepuk mau gak rembat 10 buat koleksi hihi

    ReplyDelete
  3. Diana ..waaa mmg cantik laaa ..semua cantik2..

    ReplyDelete
  4. cantik semuanyaa kak diana. belanja satu. hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Pandai Diana ajak kawan-kawan tambah koleksi handbag ya. Saya ni kalau dulu memang hantu handbag tapi sekarang ni dah kurang. Sebabnya handbag sesat barat dengan barang-barang peribadi kalau asyik tukar ada juga yang tertinggal, tak pun hilang. Tapi kalau orang nak bagi free, of course saya terima dengan lapang dada :)

    ReplyDelete
  6. Wah..saya peminat tegar Longchamp. Thank you untuk diskaun

    ReplyDelete
  7. kalau duit berkepuk2..semua saya sapu

    ReplyDelete
  8. Untung la bleh dpt diskaun. Peminat Longchamp mesti gelepar nk g beli ni.

    ReplyDelete
  9. ASSALAMUALAIKUM
    SINGGAH RABU
    HARI INI BZ SKIT ADA SEMINAR
    SINGGAH SEKEJAP JE

    ReplyDelete
  10. Saya suka longchamp tapi belum berpeluang nak beli lagi...

    ReplyDelete
  11. mati2 saya ingat along kumpulan cham kak hahaha :D rupanya review produk :D

    ReplyDelete
  12. cantik sangat!! tapi,,, hehehe

    ReplyDelete
  13. wah cantik purple tu i loike. suka beg besar2 ni isi segala umat kat dalam tu hehe

    ReplyDelete
  14. Longchamp tu simple. Tapi betul yang purple tu cantik ..:)

    ReplyDelete
  15. salams diana, kak mieja follow ya:)
    dari gmbm

    ReplyDelete
  16. Alamak..bergelodak jiwa tengok.
    Tak boleh tengok lama2 nanti tergoda tau..

    ReplyDelete
  17. semua cantik TAPI perlu pejam mata dulu huhuh

    ReplyDelete
  18. Cantiknya la...

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …