BERITA BAIK UNTUK PEMINAT-PEMINAT LONGCHAMP

STICKY POST!!

Assalamualaikum..

Orang perempuan kalau sebut pasal beg tangan mesti bulat je mata..
Ada jugak yang tak minat..
eh!!bukan tak minat..tapi belum minat..
Dah sampai dia punya masa tu baru tau cemana best nya bila dapat jalan2 dengan beg tangan idaman..
rasanya lebih best daripada jalan dengan kekasih tau..
hahahahahh...



Yang memang dah sedia minat dan dalam rancangan nak menambah koleksi beg tangan,
makcik nak la perkenalkan satu IGshop yang boleh dipercayai
dan ada menjual  premium quality replica Longchamp .
Yang minat Longchamp wajib follow IG gentlewoman9 ni .



Ini salah satu Longcham di gentlewoman9 yang paling saya suka..
kawan-kawan mesti ada yang dah telan air liur tu..
jap lagi saya kongsi berita baik untuk kawan-kawan..


salah seorang pelanggan yang berpuas hati 
dengan Longchamp yang dia beli dari 


Ok..tak sabar2 nak tahu apa berita baik nya..kan??
kawan-kawan yang berminat nak dapatkan Longchamp dari gentlewoman9 
sekarang ada diskaun rm5
dengan menggunkan code ini'

TQDR5 

bermula dari 19/1 - 23/1 ..
untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi no tel ;  0175598982

nak tengok lebih jelas lagi premium quality replica Longchamp
yang boleh kawan2 dapat di gentlewoman9
mari lihat video yang disediakan ni..





sekian...

Post a comment

22 Comments

  1. Bukan tak minat DR...tp kurang berduit haha.... Kalau futlusnya berkepuk kepuk mau gak rembat 10 buat koleksi hihi

    ReplyDelete
  2. Bukan tak minat DR...tp kurang berduit haha.... Kalau futlusnya berkepuk kepuk mau gak rembat 10 buat koleksi hihi

    ReplyDelete
  3. Diana ..waaa mmg cantik laaa ..semua cantik2..

    ReplyDelete
  4. cantik semuanyaa kak diana. belanja satu. hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Pandai Diana ajak kawan-kawan tambah koleksi handbag ya. Saya ni kalau dulu memang hantu handbag tapi sekarang ni dah kurang. Sebabnya handbag sesat barat dengan barang-barang peribadi kalau asyik tukar ada juga yang tertinggal, tak pun hilang. Tapi kalau orang nak bagi free, of course saya terima dengan lapang dada :)

    ReplyDelete
  6. Wah..saya peminat tegar Longchamp. Thank you untuk diskaun

    ReplyDelete
  7. kalau duit berkepuk2..semua saya sapu

    ReplyDelete
  8. Untung la bleh dpt diskaun. Peminat Longchamp mesti gelepar nk g beli ni.

    ReplyDelete
  9. ASSALAMUALAIKUM
    SINGGAH RABU
    HARI INI BZ SKIT ADA SEMINAR
    SINGGAH SEKEJAP JE

    ReplyDelete
  10. Saya suka longchamp tapi belum berpeluang nak beli lagi...

    ReplyDelete
  11. mati2 saya ingat along kumpulan cham kak hahaha :D rupanya review produk :D

    ReplyDelete
  12. cantik sangat!! tapi,,, hehehe

    ReplyDelete
  13. wah cantik purple tu i loike. suka beg besar2 ni isi segala umat kat dalam tu hehe

    ReplyDelete
  14. Longchamp tu simple. Tapi betul yang purple tu cantik ..:)

    ReplyDelete
  15. salams diana, kak mieja follow ya:)
    dari gmbm

    ReplyDelete
  16. Alamak..bergelodak jiwa tengok.
    Tak boleh tengok lama2 nanti tergoda tau..

    ReplyDelete
  17. semua cantik TAPI perlu pejam mata dulu huhuh

    ReplyDelete
  18. Cantiknya la...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)