Breaking

Tuesday, 16 December 2014

ZIZIE IZETTE TAWAR HADIAH IPHONE6 KEPADA PENGIKUT INSTAGRAM

Assalamualaikum...


Sejak beberapa minggu lalu pelakon Zizie Izzete dengan bermurah hati
mula memberi hadiah2 menarik kepada pengikut2 instagram nya.
memang bertuah sangat siapa yang dapat hdiah dari pelakon cantik ni


Anatara hadiah yang pernah ditawarkan ialah
Telefon Pintar OPPO dan perfume berjenama.


Dan beberapa hari lagi dia akan
bagi iphone6 kepada pengikut2 laman IG nya
yang bertuah bersempena dengan bulan kelahiran nya.


Dengan hanya jawab beberapa soalan mudah dan kreatif
kawan2 mungkin adalah pemenang nya..


jom kita tengok siapa yang kena..

nak follow IG @Ziziezett klik di sini.. http://instagram.com/zizieizette

sekian..

24 comments:

  1. wah best nyer
    malangnya tak ada akaun IG sebab tak ada smart phone

    ReplyDelete
  2. beruntunglah siapa yang dapat. semoga dipermurahkan sentiasa rezeki zizie :)

    ReplyDelete
  3. wah..ramailah yang follow lepas ni..

    ReplyDelete
  4. Salam... saya dah lama tak mengikuti dunia artis... ini Zizie yg mana satu yer? isteri kepada MP Kinabatangan tu ker? Maaf kalau salah

    ReplyDelete
  5. alaaaa...kita tak follow dia..hahahaha

    ReplyDelete
  6. sekarang jugak kita follow..
    hehehe..
    dh lama sungguh x tgk dia dalam tv.

    ReplyDelete
  7. Wah-wah-wah... Dapat iphone tu...

    ReplyDelete
  8. Huiyoo.. Dapat hadiah smartphone tu kalau menang.

    ReplyDelete
  9. rezekiiii sungguh ni...wewwwiitttttt

    ReplyDelete
  10. Salam, wahhh gila pemurah..hahaha bagus2...camnilah namanye rezeki dikongsi bersama ye tak :p

    ReplyDelete
  11. cun betul hadiah dia tuh! isk3..

    ReplyDelete
  12. Wah best jugak ek. Manalah tau bertuah. Eh kuruslah dia sekarang ni..

    ReplyDelete
  13. taknak hadiah... nak tunggu dia berlakon balik... suka tengok dia berlakon.. hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox