ZIZIE IZETTE TAWAR HADIAH IPHONE6 KEPADA PENGIKUT INSTAGRAM

Assalamualaikum...


Sejak beberapa minggu lalu pelakon Zizie Izzete dengan bermurah hati
mula memberi hadiah2 menarik kepada pengikut2 instagram nya.
memang bertuah sangat siapa yang dapat hdiah dari pelakon cantik ni


Anatara hadiah yang pernah ditawarkan ialah
Telefon Pintar OPPO dan perfume berjenama.


Dan beberapa hari lagi dia akan
bagi iphone6 kepada pengikut2 laman IG nya
yang bertuah bersempena dengan bulan kelahiran nya.


Dengan hanya jawab beberapa soalan mudah dan kreatif
kawan2 mungkin adalah pemenang nya..


jom kita tengok siapa yang kena..

nak follow IG @Ziziezett klik di sini.. http://instagram.com/zizieizette

sekian..
Previous
Next Post »

24 komen disini

Click here for komen disini
Yana Yani
admin
16 December 2014 at 13:20 ×

wah best nyer
malangnya tak ada akaun IG sebab tak ada smart phone

Reply
avatar
Asha Lya
admin
16 December 2014 at 14:09 ×

Wahh brtuahnya yg dpt

Reply
avatar
Mrs Yatie
admin
16 December 2014 at 14:26 ×

beruntunglah siapa yang dapat. semoga dipermurahkan sentiasa rezeki zizie :)

Reply
avatar
16 December 2014 at 14:33 ×

wah..ramailah yang follow lepas ni..

Reply
avatar
Najib Ariyan
admin
16 December 2014 at 14:35 ×

Salam... saya dah lama tak mengikuti dunia artis... ini Zizie yg mana satu yer? isteri kepada MP Kinabatangan tu ker? Maaf kalau salah

Reply
avatar
16 December 2014 at 14:44 ×

alaaaa...kita tak follow dia..hahahaha

Reply
avatar
Shark Kay
admin
16 December 2014 at 15:25 ×

sekarang jugak kita follow..
hehehe..
dh lama sungguh x tgk dia dalam tv.

Reply
avatar
16 December 2014 at 15:39 ×

best betul hadiah dia. hehe

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
16 December 2014 at 15:53 ×

Untunglah sapa yg dpt tu ☺

Reply
avatar
Hafizul
admin
16 December 2014 at 16:03 ×

Wah-wah-wah... Dapat iphone tu...

Reply
avatar
16 December 2014 at 16:06 ×

Huiyoo.. Dapat hadiah smartphone tu kalau menang.

Reply
avatar
Julia Johari
admin
16 December 2014 at 16:15 ×

rezekiiii sungguh ni...wewwwiitttttt

Reply
avatar
Sunah Sakura
admin
16 December 2014 at 16:42 ×

akak join keeeee? hewhewww

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
16 December 2014 at 16:43 ×

Salam, wahhh gila pemurah..hahaha bagus2...camnilah namanye rezeki dikongsi bersama ye tak :p

Reply
avatar
LydSunshine
admin
16 December 2014 at 17:11 ×

bertuahnya sape yg dpt tu.

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
16 December 2014 at 18:58 ×

menarik gila hadiah dia

Reply
avatar
ArELeEz
admin
17 December 2014 at 13:08 ×

cun betul hadiah dia tuh! isk3..

Reply
avatar
hainom OKje
admin
18 December 2014 at 15:35 ×

Wah best jugak ek. Manalah tau bertuah. Eh kuruslah dia sekarang ni..

Reply
avatar
19 December 2014 at 02:58 ×

taknak hadiah... nak tunggu dia berlakon balik... suka tengok dia berlakon.. hehe

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment