WALAUPUN CUMA SATU ENTRY....

Assalamualaikum...



Semalam dan kelmarin saya cuma
ada satu entry sehari..
tapi syukur la uv dan pv masih seperti biasa..
tak terjejas..

Mujur la saya buat entry tentang
senarai nama pmain2 bolasepak untuk
liga malaysia 2015 dan juga
nama pemain bolasepak untuk piala Suzuki..
memang entry2 macam tu banyak bantu blog saya
kalau saya kurang update blog..

Blog saya ni cuma banyak entry tentang perkongsian pendapat
yang ringkas2 saja..
saya tak pandai nak berkongsi pendapat panjang2
macam orang lain.
Sebab tu bila pageview blog  saya
cuma dalam 7-8 ribu pun saya dah  cukup puas hati.

Sebenarnya sebelum mikhail lahir
dan selepas bersalin saya
berehat lama dari berblog..
cuma ada 100 je pengunjung sehari
selepas lama bercuti tu..
sedih betul..
Umpama macam baru nak berblog semula
saya cari semula pengunjung2 lama blog saya.
Ada jugak yang hilang macam tu saja
masa saya bercuti dri berblog tu..

Sekarang Mikhail dah 2 tahun lebih
saya dah kembali semula berblog.
Sebab tu walau ada yang kata
"Alah..blog lain ada ramai lagi yang pageview tinggi,
Blog dia pageview baru 7-8k dah canang2.."
Saya tetap berbangga sebab cuma
saya je yang tau cemana susahnya
saya nak dapatkan uv dan pv walaupun cuma 1
Dengan blog yang santai2, ringkas,
dan penulisan tak berkualiti ni.

Cerita mengarut, cerita tak berfaedah, buang masa tulis pasal ni, itu lah antara komen2 yang
selalu saya terima..
Selalu kalau cerita yang -ve tu,
memang ramai yang  tak nampak
kat mana pangajaran yang ada.
sebab tu saya pandang rendah pada orang macam ni.
tak salah pun saya pandang rendah kat diaorang.
layak pun diaorang terima sebab mereka sendiri
suka pandang rendah pada orang lain..


Sekian..

Previous
Next Post »

22 komen disini

Click here for komen disini
Fiza Rahman
admin
22 December 2014 at 12:06 ×

Byk tu PV. Saya tak perak byk mcm tu.

Reply
avatar
22 December 2014 at 12:27 ×

Woahh ! 7 8 ribu tu. Nanges nak kejar. T_T

Reply
avatar
Sunah Sakura
admin
22 December 2014 at 12:49 ×

hanya kak? hanya??? saya hanya pun tak sampai 200 sehari... T_T kalau sampai 7-8k tu mau terkejot selama 3 hari...haha...

by the way, gambar tu, dalam muzium padi ke?

Reply
avatar
22 December 2014 at 12:56 ×

waaaa..abaikan komen orang2 yg sering berfikiran negatif..kalau tak berfaedah, tak payah la masuk blog ni lagi, kan senang macam tu..entah2 orang yg cakap macam tu dah jadi silent reader pun tanpa meninggalkan sebarang komen..yelah, nak komen muka dah malu..kikiki

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
22 December 2014 at 13:05 ×

muzium padi kan pic tu

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
22 December 2014 at 13:33 ×

tahniah..memang patut pun uv pv cantik

Reply
avatar
Mia Kassim
admin
22 December 2014 at 13:52 ×

Jauhnya UV ... tak terkejar

Reply
avatar
Tihara
admin
22 December 2014 at 13:58 ×

alhamdulillah, blog diana mantop.
:)

Reply
avatar
SalbiahM
admin
22 December 2014 at 14:03 ×

banyak tu kak diana..saya dapat 100 sehari pun dah syukur..

Reply
avatar
kucha lana
admin
22 December 2014 at 14:26 ×

bagi saya yang pentng ada juga orang datang baca artikel yang bermanfaat diblog kita sudah cukup..tinggi atau rendah PV itu rezeki

Reply
avatar
Kakzakie
admin
22 December 2014 at 14:49 ×

Mudah kata kakak tak mampu nak buat macam Dee. Dpt buat N3 sehari sekali itu pun dah kita baik kalau kakak ni hihi...

Itulah sebab kakak suka singgah sini macam-macam isu boleh dibaca:)

Reply
avatar
ctfand
admin
22 December 2014 at 15:21 ×

saya sehari 1 entri pun dah cukup..kalau ada 2, lagi-lagi 3 atau 4..memang amazinglah..hihi..

uv alhamdulillah tak lari 1000 , pv 2000 sehari..tapi nak kerja kuat lagi untuk seiring dengan diana.. :)

tahniah, dan keep it up.. :)

Reply
avatar
Fadzi Razak
admin
22 December 2014 at 15:51 ×

Banyaknye pv akak. Huaaa

Reply
avatar
22 December 2014 at 16:55 ×

ok la 7-8k sehari.saya?harammm nak cecah hahaha

semua akan negatif ngan kita kak lebih2 lagi bila kita berjaya. lagi2 bila dorang rasa dorang lagi best, orang keliling dia semua dia pandang rendah.

apa2 pun akak tetap best, dari saya mula berblog sampai sekarang :)

tahniah kak :)

Reply
avatar
22 December 2014 at 17:00 ×

pageview 7-8 ribu tu banyaknyaaaa...kita punya boleh lagi la blog syok sendiri hehe

Reply
avatar
hainom OKje
admin
22 December 2014 at 17:08 ×

Okje lagilah rendah pageview DR....cerita pun tah pape, tak kisah pun hihi.....
Okje pun tak pandai jugak nak bagi pandangan...oandangan mengarut bolehlah hihi

Reply
avatar
22 December 2014 at 17:34 ×

Terror..blm penah smpi 2k pun sis..huhu

Reply
avatar
Liza Licha
admin
22 December 2014 at 20:23 ×

kongsi la tips sis :) nak jugak belajar

Reply
avatar
deno
admin
23 December 2014 at 02:58 ×

Blog akak UV mmg tinggi.. deno tahu dari sejak mula2 kenal akak ...

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
23 December 2014 at 16:55 ×

Salam, haa pencapaian kau ni mmg dh sgt boleh dibanggakan kak oi~ gila smpi 7-8k...mmg kena bangga lah sikit, haha..isu yg kak tulis pun mmg byk mebantu..sy kdg2 nak jugak buat entry yg tulis psl isu smasa, tp mcm xpuas..rase mcm xreti dan 'bukan saya' utk tulis benda2 tu..so sy tulis personal story saje, baru puas even pview 1k lebih je sehari..haha..tahniah kak! :D

Reply
avatar
LydSunshine
admin
24 December 2014 at 11:43 ×

Banyak la tu Diana. Saya ni nak dpt 500 pun payoh.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment