Breaking

Saturday, 27 December 2014

TIBA-TIBA BLOGLIST HILANG..

Assalamualaikum..



Tadi saya godek2 bloglist saya..
entah cemana boleh
hilang semua blog kawan2 kat situ..
Haru betul..

sejak petang tadi le jenuh nak ingat balik blog mana yang
ada dalam bloglist saya tu..
main taip je la url nya..
mana yang keluatr tu,
boleh la dimasuk kan..
Yang lain2 tak dapat di selamat kan..

Jadi kalau ada siapa2 yang link dia tak de kat
bloglist saya tu sila la tinggal kan komen kat sini dan bagitau ye..
Kalau saya hari2 singgah blog awak tu,
maknanya blog awak pernah ada dalam bloglist saya tu.
kalau sekarang awak tengok tak de,tingalkan komen ok..



Hari isnin ni kita akan mula semak semula
link2 yang kawan2 tinggalkan
dalam segmen Entry terbaik tu..
Satu hari kita baca entry dari 5 blog..
ok??tak pun 3 entry je..
nak tengok entry2 best dan terbaik tu
kena tunggu la isnin ni ye..
jangan lupa pulak..

Ok la..ini entry last untuk malam ni..


sekian..



18 comments:

  1. hihi... sha tak perasan pernah ada dalam bloglist ke tak... tapi akak selalu je singgah blog sha :)

    http://aunidenovella.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hu3..semoga saya punya pun terpilih..hahaha

    ReplyDelete
  3. sy pn x thu sy ad x dlm bloglist tu tp sis sll gk sggh blog sy.hehe..

    ReplyDelete
  4. lorr cmne leh hilang ek? blog kite still ada bloglist ke? dahnya skg dah jarang update blog. wuwuwu

    ReplyDelete
  5. mcm mna leh hilang tu.. setting lri ka

    ReplyDelete
  6. BLOGLIST DIANA NI MMG PNJG PENAT NK MNGINGATNYA...

    ReplyDelete
  7. Memang misteri ni.. kena panggil detektif conan untuk selesaikan misteri kehilangan mendadak.. hehe..

    My Blog :

    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
  8. Harap ingat url saya..
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. macam mana boleh hilang kak? tak pee nanti buat balik :)

    ReplyDelete
  10. mungkin sistem tgh meragam kot. nanti ok balik. x sempat nak submit entry aritu, dah bookmark nak join, bila line datang hilang kelam kabut update blog. terus terlupa

    ReplyDelete
  11. Akhir-akhir ini banyak sangat benda yang hilang
    masa banjir PM dan menteri-menteri hilang
    pagi tadi pesawat Air Asia pula hilang
    ni bloglist Diana pula hilang
    yang paling penting idea kita tak hilang...

    Blog saya ada ke dalam bloglist?? Kalau blog saya hilang kena panggil bomoh 1Malaysia yang bergelar Datuk tu, hehehehe...

    ReplyDelete
  12. hjg2 thn ni blog penat kot hehhe mcm2 prob

    ReplyDelete
  13. Salam, err akak...terharu sbb blog sy dh ade dlm bloglist akak..wuwaaa..terima kasih (n_n)

    ReplyDelete
  14. Blog saya dah hilang dari senarai :-(

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. ni link blog saya..

    http://blognisalpunya.blogspot.com/

    ;)

    ReplyDelete
  16. aida pernah ilang bloglist.
    and buat bloglist baru :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox