TIBA-TIBA BLOGLIST HILANG..

Assalamualaikum..



Tadi saya godek2 bloglist saya..
entah cemana boleh
hilang semua blog kawan2 kat situ..
Haru betul..

sejak petang tadi le jenuh nak ingat balik blog mana yang
ada dalam bloglist saya tu..
main taip je la url nya..
mana yang keluatr tu,
boleh la dimasuk kan..
Yang lain2 tak dapat di selamat kan..

Jadi kalau ada siapa2 yang link dia tak de kat
bloglist saya tu sila la tinggal kan komen kat sini dan bagitau ye..
Kalau saya hari2 singgah blog awak tu,
maknanya blog awak pernah ada dalam bloglist saya tu.
kalau sekarang awak tengok tak de,tingalkan komen ok..



Hari isnin ni kita akan mula semak semula
link2 yang kawan2 tinggalkan
dalam segmen Entry terbaik tu..
Satu hari kita baca entry dari 5 blog..
ok??tak pun 3 entry je..
nak tengok entry2 best dan terbaik tu
kena tunggu la isnin ni ye..
jangan lupa pulak..

Ok la..ini entry last untuk malam ni..


sekian..



Previous
Next Post »

18 komen disini

Click here for komen disini
27 December 2014 at 23:04 ×

hihi... sha tak perasan pernah ada dalam bloglist ke tak... tapi akak selalu je singgah blog sha :)

http://aunidenovella.blogspot.com

Reply
avatar
kucha lana
admin
27 December 2014 at 23:38 ×

hu3..semoga saya punya pun terpilih..hahaha

Reply
avatar
Mila Hilas
admin
27 December 2014 at 23:53 ×

sy pn x thu sy ad x dlm bloglist tu tp sis sll gk sggh blog sy.hehe..

Reply
avatar
Cik Nadyya
admin
28 December 2014 at 00:25 ×

lorr cmne leh hilang ek? blog kite still ada bloglist ke? dahnya skg dah jarang update blog. wuwuwu

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
28 December 2014 at 00:52 ×

mcm mna leh hilang tu.. setting lri ka

Reply
avatar
paridah
admin
28 December 2014 at 11:22 ×

BLOGLIST DIANA NI MMG PNJG PENAT NK MNGINGATNYA...

Reply
avatar
Aretikz
admin
28 December 2014 at 12:42 ×

Memang misteri ni.. kena panggil detektif conan untuk selesaikan misteri kehilangan mendadak.. hehe..

My Blog :

http://segalaceritera.com/atik/

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
28 December 2014 at 13:58 ×

Harap ingat url saya..
http://jnjikita.blogspot.com/

Reply
avatar
Nieda ramly
admin
28 December 2014 at 14:06 ×

cepat 2 cari balik...

Reply
avatar
Nur Inani
admin
28 December 2014 at 14:37 ×

macam mana boleh hilang kak? tak pee nanti buat balik :)

Reply
avatar
Yumida Huda
admin
28 December 2014 at 17:20 ×

mungkin sistem tgh meragam kot. nanti ok balik. x sempat nak submit entry aritu, dah bookmark nak join, bila line datang hilang kelam kabut update blog. terus terlupa

Reply
avatar
JR
admin
28 December 2014 at 18:03 ×

Akhir-akhir ini banyak sangat benda yang hilang
masa banjir PM dan menteri-menteri hilang
pagi tadi pesawat Air Asia pula hilang
ni bloglist Diana pula hilang
yang paling penting idea kita tak hilang...

Blog saya ada ke dalam bloglist?? Kalau blog saya hilang kena panggil bomoh 1Malaysia yang bergelar Datuk tu, hehehehe...

Reply
avatar
29 December 2014 at 12:57 ×

hjg2 thn ni blog penat kot hehhe mcm2 prob

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
29 December 2014 at 13:07 ×

Salam, err akak...terharu sbb blog sy dh ade dlm bloglist akak..wuwaaa..terima kasih (n_n)

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
29 December 2014 at 13:12 ×

Blog saya dah hilang dari senarai :-(

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

Reply
avatar
SalbiahM
admin
29 December 2014 at 13:42 ×

ni link blog saya..

http://blognisalpunya.blogspot.com/

;)

Reply
avatar
29 December 2014 at 17:44 ×

aida pernah ilang bloglist.
and buat bloglist baru :)

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me