Breaking

Sunday, 21 December 2014

TAK SANGKA RAMAI JUGAK YANG JOIN..

Assalamualaikumm...

Masih di Kedah..
Entry autopublish ni..
saya memang kalau balik kampaung mesti saya
sediakan entry autopublish sebab risau kat
kampung ni kalau tak de line internet..
habis la sunyi sepi blog kesayangan saya yang comel ni
(perasan jap..)

Saya nak cerita tentang segmen Entry terbaik yang sedang berjalan tu..
Boleh kata semua blog yang peserta2 senaraikan tu
saya dah jengah pi baca,..
Yang saya tak masuk kan dalam senarai tu belum baca lagi tau..
Boleh dikatakan semuanya best2 dan bermaklumat..
Ada ilmu  dan pengajaran dalam entry2 tu..

Ada Entry yang buat saya sebak sampai nak nangis..
Ada yang buat saya tergamam..
tak sangka blogger ni ada masalah peribadi selama ni..
Ada entry yang buat saya
ketawa mengekek2 sebab lucu..heheheh

Saya memang tak sangka segmen ni akan ada orang nak join..
ye la..selalunya kalau yang dapat sambutan tu
mesti segmen tambah follower.
nak follower banyak dengan cepat
laju je join segmen tambah follower,
segmen kongsi2 entry macam ni tak tahu la kenapa ramai tak suka join.
tapi bila yang join segemn saya ni
cecah 20 peserta saya rasa kagum jugak..

Tak sangka masih ada rupanya blogger yang
berminat nak ketengah kan entry2 mereka sendiri..
selalunya ada orang bagi alasan MALU..
KALAU malu TAK MAJU le.....

hhhheheehe..

Sebaik habis tarikh tutup tu nanti kita
tengok dan baca Entry tu sama2 ye..
sabar tau..yang tak join pun nanti boleh baca sama2..

cer pi kat google taip entry terbaik 2014
tengok entry siapa dok kat atas sekali.
tahniah la untuk blogger tu..hebat!
tapi tak de hadiah la.heheheh


sekian..

12 comments:

  1. saya suka join segmen macam ni...hehe

    ReplyDelete
  2. saya pun malu la nak join segmen macam nie..hahahaa

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..mdpt sambutan..

    Klo smpat lyabnk join jgk...

    ReplyDelete
  4. akak joint ke belum? lupa la pulak

    ReplyDelete
  5. akak joint ke belum? lupa la pulak

    ReplyDelete
  6. apa salahnya join kan..support each other

    ReplyDelete
  7. Saya salah sorang peserta...hehehe...

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti diana.. Wah nanti nak baca gak la. blh ambil iktibar kisah kwn2 ni

    ReplyDelete
  9. Sampai ada org terpengaruhlah DR hihi....hebat tau segmen awak tu sebenarnya....okje belum join, nak promote entri pun tak tau semuanya mengarut hihi

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox