SUAMI KU ENCIK SOTONG DAH MAKIN MEREPEK.

Assalamualaikum...

Masa mula2 saya tengok rami kawan2 kat fb dan blog cerita pasal drama "suamiku encik sotong" ni saya memang tak berminat nak tengok lagi2 bila tengok pelakon utamanya ialah hero Tamil si Sharnaz Ahmad.Sorry la pada kawan2 yang minat Sharnaz Ahmad ni ye..hahah..


Tapi sebab ramai yang kata.."best kak citer ni..".."drama ni memang comel la.." jadi saya pun gigih la menonton nya secara online.Awal2 episod memang saya agak "erm..best jugak jalan citer drama ni..tengok la episod seterusnya.."...

Memang sepanjang menonton drama ni ada la sekali dua terdetik di hati yang drama ni nampak ,macam drama murahan je..ada masa nya saya rasa best jugak..


Sampai la episod yang kat Bali tu mula saya rasa drama ni makin mengarut dan merepek.makin lama makin hilang seronok menonton nya..Mungkin sebab saya terlalu nak kan sanagat drama tu bersesuai dengan tajuk nya..Bila tengok tajuk saya anggap drama tu ringan dan menghiburkkan.Rupanya drama tu agak berat sampai kes bini orang tidur dengan jantan lain dan mengandung.


ok..saya yang salah sebab mengagak yang bukan2..jadi drama ni memang saya tak tengok dah la lepas nih.hhahahah..

sekian..

sekian..
Previous
Next Post »

22 komen disini

Click here for komen disini
Aisy Nasiha
admin
9 December 2014 at 18:08 ×

La...ramai minat citer ni ke? Masa saya balik kg hari tu, mak tanya pasal cerita ni. Saya tak tengok..dari awal rasa tak best cerita ni..

Reply
avatar
9 December 2014 at 18:13 ×

Saya tengok sebab sharnaaz. Huuu. Sebab dia versatile sangat!

Reply
avatar
JR
admin
9 December 2014 at 18:17 ×

Saya tak pernah terkesan dengan drama Melayu kerana saya dah lama sangat tak menonton apa-apa drama Melayu....

Reply
avatar
Liza Licha
admin
9 December 2014 at 18:29 ×

dah lama sangat pon tak tengok tv :( huhu

Reply
avatar
9 December 2014 at 18:35 ×

Tak tgk lg..tajuk mcm best je..
Singgah sini..

Reply
avatar
9 December 2014 at 18:48 ×

tgk tajuk pun da tau mmg tak best citer ni. menarut. sbb ? mcm menggalakkan suami jd sotong pulak.

sorry kpd yg fanatik sngt cite ni.

Reply
avatar
9 December 2014 at 18:57 ×

Mmg mengarut.akk tgok ms dia g bali dengan org lain tu bkn laki dia dah rasa eh..apa nih.bini org g bali dengan orang lain??.ish..anak2 kita plak tengok..apa kes kan

Reply
avatar
Tihara
admin
9 December 2014 at 18:59 ×

pernah tengok 1 episod dah rasa muak gitu..uhuks

Reply
avatar
Nastyna
admin
9 December 2014 at 19:43 ×

tengok first one jer.. pastu tak suka la semua orang sebek sebek... tak menghburkan. hehehe

Reply
avatar
Nafisa81
admin
9 December 2014 at 21:00 ×

Tajuk aje dah mengarut...

Reply
avatar
9 December 2014 at 21:17 ×

samalah jugak... sha tak tengok sebab perkara yang akak highlight tu... isteri orang tido dengan orang luar sampai mengandung?? apa penyampaiannya??

kalau suami tu sotong boleh terima lagi, sebab Datuk terlajak laris pun lembut jugak :)

Reply
avatar
9 December 2014 at 21:47 ×

ada yang suka tengok ada yang tak :)

Reply
avatar
IeRA
admin
10 December 2014 at 08:40 ×

saya tak layan cite ni...

Reply
avatar
Mila Hilas
admin
10 December 2014 at 08:57 ×

sy pon layan on9 je sbb kat umh xde astro.. sy suka cete ni..tapi PASRT BALI tu memang xleh di terima akal..mcm pelik sgt kan?? ish2...tp sy tetap akan menonton sbb nk thu kesudahan mcm mn hehe

Reply
avatar
LydSunshine
admin
10 December 2014 at 09:26 ×

Ei, boleh tak cukup2 la buat drama yg ada kisah pasla berzina, terlanjur tu semua. Jgn sampai org anggap benda tu benda biasa.

Saya pernah tgk dram en sotong ni sekali. tp tak le berminat sgt nak tgk. Mcm tak menarik je. Lgpun shahnaz tu, ermmm... mmg tak minat.

Reply
avatar
Julia Johari
admin
10 December 2014 at 11:06 ×

Diana, julia dah lama x tgk TV...tu pun sekejap sgt tonton...ntahlah jadi x bernafsu nak tonton tv...rasa mcm byk mengarut

Reply
avatar
10 December 2014 at 15:55 ×

saya plak dah la tak penah mengadap citer ni sbb xsuka sharnaaz. tp last2 tertengaok la jugak isnin hr tu. terkena plak episod kat bali. hurmm..ntah pape je citer ni. nyesal tgk. hahaha. dah la serabut dgn tweet2 org tu

Reply
avatar
hainom OKje
admin
10 December 2014 at 18:36 ×

Okje layan jugak DR walaupun nampak merepek hihi...

Reply
avatar
deno
admin
11 December 2014 at 06:54 ×

tak tengok sbb dah bc novel tu last yr x silap.. ngeee

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 18:06 ×

X pernh tgk kott lgi crita ni, dgr gitu2 je org kata best..

Reply
avatar
Mummydearie
admin
16 December 2014 at 16:00 ×

Saya memang langsung tak tengok drama ni, Diana walaupun tahu tentang tajuknya. Entahlah tak minat. Drama Melayu ni kalau penonton suka satu topik, itu ajelah topik yang akan jadi drama. Pelakon aje yang bertukar. Tension.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me