SENARAI PESERTA GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

Assalamualaikum...



Tamat la sudah Giveaway Hujung tahun bersama dianarashid.com ..tahun depan kita buat lagi ok..lepas ni fokus pulak pada segmen Entry terbaik 2014 yang sedang berlangsung..Jemput join ramai2 ok...klik banner bawah ni untuk join



Giveaway kali ni ramai juga yang penyertaan nya di batalkan sebab blog private.Tak paham saya..cemana join GA dengan blog tapi blog diprivate kan...Nak hubungi pun tak tahu cemana.Jadi terpaksa lah dibatalkan penyertaan nya.

Berikut adalah senarai peserta ... tengok nombor kawan2 ye.pemilihan pemenang adalah melalui random..Pengumuman pemenang akan saya umumkan secepat mungkin.Mungkin esok atau sabtu.Saya nak selesaikan cepat GA ni sebab penaja dan peserta ramai yang tak sabar dah.

1-Aliatul Aiman

2-Tihara

3-nor nazliana

4-Rrsya Eyrdina

5-Cik Puan iLa

6-azman Arsad

7-azifah yazid

8-Piza laaa

9-izzeyda
















25-nur as















40-Allene














54-Dunia.































85-Amy J













97-dalila





















118-ahmad















133-Syaza






















Terima kasih sebab mampu mengikut syarat penyertaan.kalau dilihat sebenarnya blog yang saya suruh follow tu adalah blog2 yang kita hari2 singgah baca,.Facebook page pulak ada 5 -6 sahaja.tu pun cuma klik saja like.tak payah buka page banyak2...Walaupun ada yang cakap saya agak cerewet dalam GA kali ni tapi sebenarnya syarat  mudah saja.Saya cerewet sebab pengalaman GA lepas buat saya lebih bersedia kali nih..Kepada semua peserta semoga berjaya..:)

sekian..


Previous
Next Post »

15 komen disini

Click here for komen disini
Julia Johari
admin
11 December 2014 at 12:08 ×

yeyyyyyyyy semoga berjaya semua...suka GA

Reply
avatar
Nur Amylia
admin
11 December 2014 at 12:09 ×

No 154 :)
Mudah-mudahan ada rezeki untuk menang hihi Aminn.

Reply
avatar
Anizz Annisa
admin
11 December 2014 at 12:16 ×

gud luck!! anis 71.. hihi

Reply
avatar
Nur Inani
admin
11 December 2014 at 12:27 ×

tak sabar nak tunggu pemenag :)

Reply
avatar
Diana Rashid
admin
11 December 2014 at 12:34 × This comment has been removed by the author.
avatar
paridah
admin
11 December 2014 at 12:48 ×

wah ramai yg join...gdluck.

Reply
avatar
Ujie
admin
11 December 2014 at 13:05 ×

tahniah Diana, ramai yg join.

Reply
avatar
Kakzakie
admin
11 December 2014 at 14:19 ×

Kakak dah tak ada FB Dee itu yg tak dpt join.

Good luck to all participants:)

Reply
avatar
11 December 2014 at 15:30 ×

laaa..tak sempat nak join GA tu..tak perasan entri.. :(

Reply
avatar
MizzTina
admin
12 December 2014 at 16:35 ×

sedihnya..bru pasan link sy xde.. lupa nk komen kt entry akak..huhuhu

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 17:36 ×

Tahniah smua, x brkrsemptn nak join..

Reply
avatar
Mad Parihh
admin
12 December 2014 at 18:11 ×

ramainyaa . boleh bw :)

Reply
avatar
10 February 2015 at 09:21 ×

Tahniah Diana Rashid,meriah sungguh.ada 153 penyertaan.Saya nombor 93.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me