SENARAI LAGU KOREA PALING HITS DI TAHUN 2014

Assalamualaikum...



Saya memang suka Drama korea..
Tapi bukan Muziknya..Kpop saya memang tak minat.
tak minat pun bukan la maknanya sampai benci meluat,
menyampah nak muntah.
Cuma tak ada apa2 perasaan je pada muzik kpop..
harap faham ye..:p

kalau Kdrama layan je..
Ada jugak yang salah sangka..
bila kata minat drama korea atau minat tonton running man
tetiba je ada yang komen..

"saya tak minat langsung kpop2 ni.."

krik..krik..krik..


hehehehe

Kalau Kpop ni memang adik2 gadis comel2tu
suka sangat la...
tambah2 pulak group2 idola yang kacak2 dan muka jambu tu..
yang group2 idola wanita pulak,
shomel2 je..pipi pun merah2 je..

(soal plastik2 tak plastik tu tolak tepi la.
tak jadi masalah besar pun ..
yang penting lagu sedap dan cantik..
betul tak peminat2 kpop??)

2014 memang banyak lagu2 kpop
yang masuk ke negara kita nih.
Pendengar pun dah banyak pilihan nak dengar muzik yang macam mana,
kan Nadia..kan??

Jom tengok senarai 10 lagu korea
yang paling hits di tahun 2014..

1-Mr. Mr – SNSD

2-A Midsummer Night’s Sweetness – San E & Raina “After School”





3-Mr. Chu – A Pink

4-Empty – WINNER

5-Short Hair – AOA



6-Something – Girl’s Day

7-Not Spring, Love, or Cherry Blossoms – HIGH4 & IU

8-200% - Akdong Musician



9-Some – Soyou “Sistar” & Junggi Go

10-Come Back Home - 2NE1


kalau kawan2 nak dengar lagu nya google aje..hahahah..
mana tau tetiba terangkat-angkat kaki dan tangan
ikut menari sama..hahah..

sekian...



Previous
Next Post »

8 komen disini

Click here for komen disini
24 December 2014 at 14:44 ×

Okay lagu yang kita minat tak masuk dalam list. Hahahaha 1 band je pun yang kita layan. Lol. Yang lain semua Kdrama mengundang airmata. T_T

Reply
avatar
Julia Johari
admin
24 December 2014 at 15:02 ×

sekali sekala layan lagu korea syok gak diana hehhehe...tp ju lately kurang suka layan lagu plak...

Reply
avatar
Shark Kay
admin
24 December 2014 at 15:11 ×

banyak lagi ni kena letak dalam senarai..
heheh..
nasib baik SNSD nombor 1.
walaupun lagu x best.
tapi awek2 dalam tu suma best :p

Reply
avatar
24 December 2014 at 15:32 ×

ada lagi kak sebenarnya...hihihi...

Reply
avatar
Asha Lya
admin
24 December 2014 at 15:53 ×

Suka juga lya lyn lagu2 Korea ni

Reply
avatar
sha dhira
admin
24 December 2014 at 16:50 ×

lot more to pun on the list.. hehe
k-pop fan dlm henfon mesti penuh punyalah lagu korea. :D

Reply
avatar
Dayana Ana
admin
28 February 2015 at 20:58 ×

Best jak lagu korea nii..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me