SAYA TAK PASANG WORD VERIFICATION

Assalamualaikum...

sejak seminggu yang lalu memang saya kerap dapat komen yang
tanya saya ada pasang word verification ke??

Oh!!tidak sekali-kali..
kalau pergi ke blog lain yang pakai pop up window
untuk komen pun akan keluar macam ni jugak.





Jangan risau ye...
awak komen je macam biasa.
tak payah isi word verification tu..
abaikan saja..
lepas komen terus tekan publish..


Mungkin BLOGGER tengah tak de kerja sekarang..
dia tekan itu ini ,terus semua blog pakai pop up window keluar
word verification..ekekekek..

ok..tu je..

sekian..


Previous
Next Post »

20 komen disini

Click here for komen disini
17 December 2014 at 16:06 ×

Haaaa tula kita pelik , komen kua word verification.

p.s : blog kita ada tak ? sebab ritu ade juga org tanye. T_T

Reply
avatar
Umi Nazrah
admin
17 December 2014 at 16:09 ×

saya pun tak suka jgk kalau ada word verification. hehehehe

Reply
avatar
Yana Yani
admin
17 December 2014 at 16:09 ×

ramai saya dengar alami masalah sama
especially yang keluar pop up window ni
boleh ye komen walau tak fill in verification tu?

Reply
avatar
Yana Yani
admin
17 December 2014 at 16:10 ×

dah test, boleh! =)

Reply
avatar
Ujie
admin
17 December 2014 at 16:12 ×

Oo..boleh tak isi benda tu ya..
Saya isi sebarang je, mmg boleh. Lepas ni langsung tak isi, lg sng.

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
17 December 2014 at 16:19 ×

Dari last week kluar WV ni.

Reply
avatar
Mila Hilas
admin
17 December 2014 at 16:23 ×

lor yeke? sy gigih la jugk isikan hehe..

Reply
avatar
17 December 2014 at 16:51 ×

err tapi akak punya pun ada verification code. acane ea?

Reply
avatar
17 December 2014 at 16:57 ×

ramai blogger tengah kecoh pasal ni.. dah tau bukan blogger yang setting, so rilex jer. Saya masukkan je verification words tu

Reply
avatar
JR
admin
17 December 2014 at 17:08 ×

Banyak blog termasuk Diana yg kena sejak 10 hari lalu. Blog saya pun kena juga. Ia bukan salah blogger, tapi mungkin permainan google kot.

Apa yg saya buat lepas menyedari kena isytihar word verification ialah saya tanda "yes" untuk soalan "Show word verification" kemudian saya "save" dan lepas itu saya tukar pula jawapan kepada "No" dan "save" sekali lagi. Insyallah lepas tu tak wujud lagi permintaan untuk word verification...

Reply
avatar
17 December 2014 at 17:19 ×

Blog saya pon kena juga . Tak set pon tapi dia keluar jugak . Sob Sob

Reply
avatar
17 December 2014 at 17:22 ×

yeker?? tipah tertipu.. choiii la...

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
17 December 2014 at 18:03 ×

Tulah... mula2 ingat tak ada apa2.. tapi bila bnyk sgt komen yg ada wv ni jadi pelik juga... Tak pelah janji boleh komen.. :D

Reply
avatar
SalbiahM
admin
17 December 2014 at 18:31 ×

Kalau online pakai hp pun keluar ke? Testing. .

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
17 December 2014 at 20:22 ×

tu saya pelik.. saya on kt laptap.. nk komen kt blog akak naik ww nie... tu tnya tu... kt anset xda plak...

Reply
avatar
hainom OKje
admin
18 December 2014 at 15:26 ×

Eh.....ye ker.....patutlah pergi blig sapa tah tetiba keluar word verification padahal sebelum ni tak pernah, jenuhlah okje tulis no ikut yg dia bagi tu

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
18 December 2014 at 15:52 ×

ada sstgh xde pun...

Reply
avatar
19 December 2014 at 03:08 ×

punyalah gigih isi verification tu... rupanya boleh abaikan... hahaha adoi

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
23 December 2014 at 16:58 ×

Salam, hahahaha laahh aku pun same cm Tunsha tu, gigih isi...baru baca entry kak yg ni..sadis betul, boleh ignore rupenye :p

Reply
avatar
LydSunshine
admin
24 December 2014 at 11:42 ×

Ye ke boleh terus comment. Nak try la kejap,

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me