Breaking

Wednesday, 17 December 2014

SAYA TAK PASANG WORD VERIFICATION

Assalamualaikum...

sejak seminggu yang lalu memang saya kerap dapat komen yang
tanya saya ada pasang word verification ke??

Oh!!tidak sekali-kali..
kalau pergi ke blog lain yang pakai pop up window
untuk komen pun akan keluar macam ni jugak.





Jangan risau ye...
awak komen je macam biasa.
tak payah isi word verification tu..
abaikan saja..
lepas komen terus tekan publish..


Mungkin BLOGGER tengah tak de kerja sekarang..
dia tekan itu ini ,terus semua blog pakai pop up window keluar
word verification..ekekekek..

ok..tu je..

sekian..


20 comments:

  1. Haaaa tula kita pelik , komen kua word verification.

    p.s : blog kita ada tak ? sebab ritu ade juga org tanye. T_T

    ReplyDelete
  2. saya pun tak suka jgk kalau ada word verification. hehehehe

    ReplyDelete
  3. ramai saya dengar alami masalah sama
    especially yang keluar pop up window ni
    boleh ye komen walau tak fill in verification tu?

    ReplyDelete
  4. Oo..boleh tak isi benda tu ya..
    Saya isi sebarang je, mmg boleh. Lepas ni langsung tak isi, lg sng.

    ReplyDelete
  5. lor yeke? sy gigih la jugk isikan hehe..

    ReplyDelete
  6. err tapi akak punya pun ada verification code. acane ea?

    ReplyDelete
  7. ramai blogger tengah kecoh pasal ni.. dah tau bukan blogger yang setting, so rilex jer. Saya masukkan je verification words tu

    ReplyDelete
  8. Banyak blog termasuk Diana yg kena sejak 10 hari lalu. Blog saya pun kena juga. Ia bukan salah blogger, tapi mungkin permainan google kot.

    Apa yg saya buat lepas menyedari kena isytihar word verification ialah saya tanda "yes" untuk soalan "Show word verification" kemudian saya "save" dan lepas itu saya tukar pula jawapan kepada "No" dan "save" sekali lagi. Insyallah lepas tu tak wujud lagi permintaan untuk word verification...

    ReplyDelete
  9. Blog saya pon kena juga . Tak set pon tapi dia keluar jugak . Sob Sob

    ReplyDelete
  10. yeker?? tipah tertipu.. choiii la...

    ReplyDelete
  11. Tulah... mula2 ingat tak ada apa2.. tapi bila bnyk sgt komen yg ada wv ni jadi pelik juga... Tak pelah janji boleh komen.. :D

    ReplyDelete
  12. Kalau online pakai hp pun keluar ke? Testing. .

    ReplyDelete
  13. tu saya pelik.. saya on kt laptap.. nk komen kt blog akak naik ww nie... tu tnya tu... kt anset xda plak...

    ReplyDelete
  14. Eh.....ye ker.....patutlah pergi blig sapa tah tetiba keluar word verification padahal sebelum ni tak pernah, jenuhlah okje tulis no ikut yg dia bagi tu

    ReplyDelete
  15. punyalah gigih isi verification tu... rupanya boleh abaikan... hahaha adoi

    ReplyDelete
  16. Salam, hahahaha laahh aku pun same cm Tunsha tu, gigih isi...baru baca entry kak yg ni..sadis betul, boleh ignore rupenye :p

    ReplyDelete
  17. Ye ke boleh terus comment. Nak try la kejap,

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox