Skip to main content

PHYTO NLC ACTIVE REPAIR MENGUBAH WARNA KULIT WAJAH SAYA

STICKY POST!
SCROLL UNTUK ENTRY BARU..

Asssalamualaikum...

Masalah kulit kering dan tak sekata itu lah masalah yang saya kerap alami..sebab tu saya paling tak suka kulit saya ni kena penghawa dingin.Bila kulit kita kering cepat la dia berkedut.Takut la kulit berkedut..saya BARU umur 34..hahaha..baru la sangat..kan??



Kalau tak percaya..cer tengok kulit saya ni..gambar atas tu gambar sebulan lepas kot.masa hari penyampaian hadiah sekolah Maisara.NAMPAK SANGAT KULIT WARNA KELABU sedangkan time tu dah sapu bedak tebal dah tu...Hahahah..kulit kering jadi kejap2 tengok cermin..mesti orang keliling pelik tengok..hahah

Tapi sejak saya gunakan Phyto NLC Active Night Repair  saya rasa macam masalah kulit saya ni dah ada jalan penyelesaian nya.



Apa Phyto NLC Active Night Repair  ni??

PhytoNLC Active Night Repair cream adalah satu produk inovasi yang amat berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit, merangsang dan meningkatkan daya ketahanan kulit. Phyto NLC Active Night Repair adalah produk yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi Nanostructured Lipid Carrier atau NLC. Teknologi Nanostructured Lipid Carrier (NLC) adalah satu teknologi penyampaian bahan aktif paling moden dan terkini yang menggunakan bahan lipid semulajadi dengan skala nano dimana ia dapat menyerapkan bahan aktif yang dihasilkan melalui proses  ‘super critical fluid extraction’ atau SFE  ke dalam lapisan sel-sel kulit dengan lebih efektif.

Menarik kan??


Saya baru gunakan produk ni dah hampir 2 minggu .Sejak gunakan Phyto NLC Active Night Repair saya akui la setiap pagi bila bangun tidur mesti ketagih nak tengok muka sendiri..sebab kulit saya tak berminyak macam selalu, dan bila lepas mandi dia tak kering lagi..memang nampak lembab je..Biasanya orang kulit kering ni time dia bangun tidur je kulit dia macam berminyak..betul tak..tapi sejak saya guna Phyto NLC Active Night Repair ,kulit saya rasa biasa2 saja..Tak de rasa rimas bila bangun ridur

Produk ni sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.sebab dia memperbaiki tekstur kulit kita..


pertama kali upload gambar tak makeup..jangan mimpi ngeri sudah..


Kat Atas ni gambar  saya pagi ni..24/12/2014 ..nampak la cerah sikit..kan??kan??Angguk cepat!!hahah..

saya suka botol Phyto NLC Active Night Repair  ni.Nampak comel sangat.kawan2 cuma perlu picitkan sikit je serum ni kat tapak tangan..kemudian sapukan kat muka dengan cara urutan yang ringan..sampai dia menyerap ke kulit.Bau nya harum, tak de bau bahan kimia.


Serum hebat ni cuma dipakai waktu malam.Ianya juga tak bertoksid dan tidak menyebabkan kulit mengelupas.selain memperbaiki kulit wajah kita ianya juga mencerahkan kulit.sesuai sangt la dengan kulit saya yang tak berapa nak terang ni.hahah

Nak rasai ketagihan melihat wajah sendiri di cermin setiap pagi , dapatkan  Phyto NLC Active Night Repair  di sini ( PHYTO NLC – Active Night Repair Serum )dengan harga yang berpatutan..Jangan lupa jadikan Sireh Emas sebagai produk kegunaan harian kawan-kawan untuk kecantikan yang alami..

Harga : RM165
Contact : 0182106625



Sekian..

Comments

  1. boleh rawat parut jerawat tak?

    ReplyDelete
  2. elok je muka Diana tanpa make up tu.
    testimoni yg menarik!

    ReplyDelete
  3. Aima..

    Boleh sangat,..memang kegunaan nya untuk merawat dan menstabilkan semula kulit kita.

    ReplyDelete
  4. wow mahal gak..kena tggu kerja la baru dpt beli ni heheeh..
    produk menarik..

    ReplyDelete
  5. cantik dah kulit tu tak make up. memang nampak berkesan produk ni pada kulit kak diana

    ReplyDelete
  6. wahhh menarik juga ni..

    boleh kurangkan jerawat skali x kak diana?

    hehe

    ReplyDelete
  7. mak oih harganye...packaging menarik..

    ReplyDelete
  8. Asalam Kak..lya bw Cne..produk baru ni

    ReplyDelete
  9. first time muka akak depan2 ni.. selalu nampak muka kecik2 je gambarnya.. hehehe.. licin kulit akak :)

    ReplyDelete
  10. Assalam Admin dan pembaca semua,

    Saya ada berkongsi tentang cara persiapan menghadapi banjir di blog saya. Saya harap dapat disebarkan bagi membantu saudara2 kita yang masih berhadapan dengan risiko banjir dan yang perlu bersiap sedia untuk berpindah. Terima kasih.

    KLIK SINI

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …