PHYTO NLC ACTIVE REPAIR MENGUBAH WARNA KULIT WAJAH SAYA

STICKY POST!
SCROLL UNTUK ENTRY BARU..

Asssalamualaikum...

Masalah kulit kering dan tak sekata itu lah masalah yang saya kerap alami..sebab tu saya paling tak suka kulit saya ni kena penghawa dingin.Bila kulit kita kering cepat la dia berkedut.Takut la kulit berkedut..saya BARU umur 34..hahaha..baru la sangat..kan??



Kalau tak percaya..cer tengok kulit saya ni..gambar atas tu gambar sebulan lepas kot.masa hari penyampaian hadiah sekolah Maisara.NAMPAK SANGAT KULIT WARNA KELABU sedangkan time tu dah sapu bedak tebal dah tu...Hahahah..kulit kering jadi kejap2 tengok cermin..mesti orang keliling pelik tengok..hahah

Tapi sejak saya gunakan Phyto NLC Active Night Repair  saya rasa macam masalah kulit saya ni dah ada jalan penyelesaian nya.



Apa Phyto NLC Active Night Repair  ni??

PhytoNLC Active Night Repair cream adalah satu produk inovasi yang amat berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit, merangsang dan meningkatkan daya ketahanan kulit. Phyto NLC Active Night Repair adalah produk yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi Nanostructured Lipid Carrier atau NLC. Teknologi Nanostructured Lipid Carrier (NLC) adalah satu teknologi penyampaian bahan aktif paling moden dan terkini yang menggunakan bahan lipid semulajadi dengan skala nano dimana ia dapat menyerapkan bahan aktif yang dihasilkan melalui proses  ‘super critical fluid extraction’ atau SFE  ke dalam lapisan sel-sel kulit dengan lebih efektif.

Menarik kan??


Saya baru gunakan produk ni dah hampir 2 minggu .Sejak gunakan Phyto NLC Active Night Repair saya akui la setiap pagi bila bangun tidur mesti ketagih nak tengok muka sendiri..sebab kulit saya tak berminyak macam selalu, dan bila lepas mandi dia tak kering lagi..memang nampak lembab je..Biasanya orang kulit kering ni time dia bangun tidur je kulit dia macam berminyak..betul tak..tapi sejak saya guna Phyto NLC Active Night Repair ,kulit saya rasa biasa2 saja..Tak de rasa rimas bila bangun ridur

Produk ni sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.sebab dia memperbaiki tekstur kulit kita..


pertama kali upload gambar tak makeup..jangan mimpi ngeri sudah..


Kat Atas ni gambar  saya pagi ni..24/12/2014 ..nampak la cerah sikit..kan??kan??Angguk cepat!!hahah..

saya suka botol Phyto NLC Active Night Repair  ni.Nampak comel sangat.kawan2 cuma perlu picitkan sikit je serum ni kat tapak tangan..kemudian sapukan kat muka dengan cara urutan yang ringan..sampai dia menyerap ke kulit.Bau nya harum, tak de bau bahan kimia.


Serum hebat ni cuma dipakai waktu malam.Ianya juga tak bertoksid dan tidak menyebabkan kulit mengelupas.selain memperbaiki kulit wajah kita ianya juga mencerahkan kulit.sesuai sangt la dengan kulit saya yang tak berapa nak terang ni.hahah

Nak rasai ketagihan melihat wajah sendiri di cermin setiap pagi , dapatkan  Phyto NLC Active Night Repair  di sini ( PHYTO NLC – Active Night Repair Serum )dengan harga yang berpatutan..Jangan lupa jadikan Sireh Emas sebagai produk kegunaan harian kawan-kawan untuk kecantikan yang alami..

Harga : RM165
Contact : 0182106625



Sekian..
Previous
Next Post »

16 komen disini

Click here for komen disini
aima
admin
24 December 2014 at 11:43 ×

boleh rawat parut jerawat tak?

Reply
avatar
Ujie
admin
24 December 2014 at 11:45 ×

elok je muka Diana tanpa make up tu.
testimoni yg menarik!

Reply
avatar
Diana Rashid
admin
24 December 2014 at 11:46 ×

Aima..

Boleh sangat,..memang kegunaan nya untuk merawat dan menstabilkan semula kulit kita.

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
24 December 2014 at 11:48 ×

wow mahal gak..kena tggu kerja la baru dpt beli ni heheeh..
produk menarik..

Reply
avatar
24 December 2014 at 12:45 ×

tak npk mcm umur 34 la.. >_<

Reply
avatar
24 December 2014 at 12:45 ×

tak npk mcm umur 34 la.. >_<

Reply
avatar
24 December 2014 at 13:49 ×

cantik dah kulit tu tak make up. memang nampak berkesan produk ni pada kulit kak diana

Reply
avatar
Dila Kazuha
admin
24 December 2014 at 14:01 ×

wahhh menarik juga ni..

boleh kurangkan jerawat skali x kak diana?

hehe

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
24 December 2014 at 15:26 ×

mak oih harganye...packaging menarik..

Reply
avatar
Asha Lya
admin
24 December 2014 at 15:45 ×

Asalam Kak..lya bw Cne..produk baru ni

Reply
avatar
Zizie Zack
admin
25 December 2014 at 00:39 ×

first time muka akak depan2 ni.. selalu nampak muka kecik2 je gambarnya.. hehehe.. licin kulit akak :)

Reply
avatar
25 December 2014 at 05:26 ×

kalau mampu boleh beli

Reply
avatar
safurara
admin
26 December 2014 at 11:47 ×

bersihnya muka kak.

Reply
avatar
Puteri
admin
28 December 2014 at 11:41 ×

Assalam Admin dan pembaca semua,

Saya ada berkongsi tentang cara persiapan menghadapi banjir di blog saya. Saya harap dapat disebarkan bagi membantu saudara2 kita yang masih berhadapan dengan risiko banjir dan yang perlu bersiap sedia untuk berpindah. Terima kasih.

KLIK SINI

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment