LUPA PULAK HARI NI KENA PI KLINIK

Assalamualaikum..

Saya pi klinik hari ni..
jam satu tadi baru sampai rumah..
kemudian masak2 dah lewat pulak nak update blog..

(macam la ada orang tanya..:heheh..)

Sepatutnya saya buat entry autopublish je.kan?
Tapi boleh pulak lupa hari ni kena pi klinik..
Tu pun sebab nurse telefon ke rumah tanya
kenapa tak datang klinik..ekeke..
bagus jugak la ke klinik hari ni sebab
nak jumpa doktor sekali..
Mikhail macam nak selsema je..
dah lama jugak la diaorang ni  taksakit2..

Tapi walaupun Mikhail macam tak sihat..
Ligat tetap ligat..sampai ingat nak balik je tadi..
rasa malas nak jumpa doktor..
tapi mengenangkan buku biru tu
dah dok dalam bilik doktor gigih la tunggu jugak...

selfie curi2 ni sebab nak intai kat belakang tu kot2 lelaki tu buat apa2 ke sebab masa ni klinik dah tak de orang..risau pulak maisara dengan budak kecik tu dok kat belakang2..


Segmen entry terbaik tu pun kita
sambung esok je la ye..
hari ni tak sempat dah...

Patut nya jam 10 tadi entry segmen tu keluar..kan??
baru ramai pengunjung..
ni dah petang dah..
mesti ramai yang dah mengantuk..
kesah nak layan mata je sekarang ni..

Pengajaran nya...
rajin2 la check buku biru anak..
hehehehhe


sekian..
Previous
Next Post »

11 komen disini

Click here for komen disini
zarulfarhana
admin
30 December 2014 at 16:06 ×

siap klinik call lagi bagus lah

Reply
avatar
Nani
admin
30 December 2014 at 16:24 ×

saya pun selalu lupa...bila check buku biru dah terlepas tarikhnya..lepas tu selamba shj pergi klinik dan terus terang dgn nurse kata saya terlupa...

Reply
avatar
30 December 2014 at 16:25 ×

baguslah ade nurse call ingatkan :)

Reply
avatar
30 December 2014 at 16:25 ×

Bagusnya nurse tu buat kerja sampai call sebab tak datang klinik.

Reply
avatar
30 December 2014 at 18:26 ×

bagus la nurse call.. sini tak datang xde remind2 punya. kena alert sendiri. maybe sebab ramai sangat kot

Reply
avatar
Mad Parihh
admin
30 December 2014 at 20:31 ×

klinik 1 malaysia ke kak . hehee

Reply
avatar
Aisya A.
admin
30 December 2014 at 21:45 ×

bagus jugak eh nurse tu call siap tanya lagi kenapa tak datang.. hehe..

Reply
avatar
31 December 2014 at 02:51 ×

bgus btul ada nurse cmtu, hikk..

*nk wish awal2 sementara sempat ni.. hepi new year, kak diana.. arigatou sudi singgah blog sy aritu ^^

Reply
avatar
31 December 2014 at 10:47 ×

kena wt reminder heheh sib baik Dr. col ek klu x smpi ke thn depan bru perasan ;p

Reply
avatar
31 December 2014 at 11:53 ×

bagusnya nurse call.. hehe

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment