Breaking

Tuesday, 30 December 2014

LUPA PULAK HARI NI KENA PI KLINIK

Assalamualaikum..

Saya pi klinik hari ni..
jam satu tadi baru sampai rumah..
kemudian masak2 dah lewat pulak nak update blog..

(macam la ada orang tanya..:heheh..)

Sepatutnya saya buat entry autopublish je.kan?
Tapi boleh pulak lupa hari ni kena pi klinik..
Tu pun sebab nurse telefon ke rumah tanya
kenapa tak datang klinik..ekeke..
bagus jugak la ke klinik hari ni sebab
nak jumpa doktor sekali..
Mikhail macam nak selsema je..
dah lama jugak la diaorang ni  taksakit2..

Tapi walaupun Mikhail macam tak sihat..
Ligat tetap ligat..sampai ingat nak balik je tadi..
rasa malas nak jumpa doktor..
tapi mengenangkan buku biru tu
dah dok dalam bilik doktor gigih la tunggu jugak...

selfie curi2 ni sebab nak intai kat belakang tu kot2 lelaki tu buat apa2 ke sebab masa ni klinik dah tak de orang..risau pulak maisara dengan budak kecik tu dok kat belakang2..


Segmen entry terbaik tu pun kita
sambung esok je la ye..
hari ni tak sempat dah...

Patut nya jam 10 tadi entry segmen tu keluar..kan??
baru ramai pengunjung..
ni dah petang dah..
mesti ramai yang dah mengantuk..
kesah nak layan mata je sekarang ni..

Pengajaran nya...
rajin2 la check buku biru anak..
hehehehhe


sekian..

11 comments:

  1. saya pun selalu lupa...bila check buku biru dah terlepas tarikhnya..lepas tu selamba shj pergi klinik dan terus terang dgn nurse kata saya terlupa...

    ReplyDelete
  2. baguslah ade nurse call ingatkan :)

    ReplyDelete
  3. Bagusnya nurse tu buat kerja sampai call sebab tak datang klinik.

    ReplyDelete
  4. bagus la nurse call.. sini tak datang xde remind2 punya. kena alert sendiri. maybe sebab ramai sangat kot

    ReplyDelete
  5. klinik 1 malaysia ke kak . hehee

    ReplyDelete
  6. bagus jugak eh nurse tu call siap tanya lagi kenapa tak datang.. hehe..

    ReplyDelete
  7. bgus btul ada nurse cmtu, hikk..

    *nk wish awal2 sementara sempat ni.. hepi new year, kak diana.. arigatou sudi singgah blog sy aritu ^^

    ReplyDelete
  8. kena wt reminder heheh sib baik Dr. col ek klu x smpi ke thn depan bru perasan ;p

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox