Breaking

Monday, 15 December 2014

LAPANGAN TERBANG MACAM SEKOLAH JE...heheh


Assalamualaikum...

Seronok la orang Kulim sebab tak lama lagi depa nak dapat Airport..ekekekek..
Gambaran airport tu nanti macam gambar kat atas ni la..

Ada yang kata bangunan tu rekaan nya nampak ketinggalan zaman dan tak ubah macam 
sekolah..heheh...macam2 depa nih..tapi kan,ni tak siap lagi..
tunggu siap dah mesti cantik..kan??
Mana tau ini permulaan saja..mungkin akan datang bajet ada lebih boleh la di naik taraf,bagi besaq sikit lagi..
kan..kan??/

Selain tu nanti ada lah peluang pekerjaan untuk golongan muda sekitar nya..
tapi tu la..benda ni katanya belum pasti...
Belum pasti tapi dah canang..
macam memberi harapan yang tak pasti je..kan??

Cuma......
Airport yang kat Alor setar tu kalau boleh dinaik tarafkan lagi bagus..kan??


sekian...

16 comments:

  1. perelokan upgrade yg sedia ada lbh baik kot xderlah nk mnjhanamkan alam sekitar kan..

    ReplyDelete
  2. lepas ni nak balik kulim naik flight ja la hahahaha

    ReplyDelete
  3. Wah, Kulim pun nak ada airport?

    ReplyDelete
  4. boleh tahu yg mana satu bangunan kantin sekolah..hahaha

    ReplyDelete
  5. Mcm kilang pun ada hhehe, lagi elok klau d upgrade yg lma kan

    ReplyDelete
  6. Upgrade yg sedia ada lagi bagus kot...buat baru tapi kecil jugak ni..

    ReplyDelete
  7. Wah... untunglah org Kedah. Johor dah betahun itulah satu airport yg ada. Tapi semakin luas dan cantik sekarang walau taklah setanding KLIA:)

    ReplyDelete
  8. Bagus tu buat airport baru. Tapi kalau upgrade airport alor star pun lg baik.

    ReplyDelete
  9. ooo.. dah boleh jalan kedah naik flight.. 1st naik kete dari JB kematu bontot..

    ReplyDelete
  10. wah wah...
    bandar kulim dah advance....

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox