LAPANGAN TERBANG MACAM SEKOLAH JE...heheh


Assalamualaikum...

Seronok la orang Kulim sebab tak lama lagi depa nak dapat Airport..ekekekek..
Gambaran airport tu nanti macam gambar kat atas ni la..

Ada yang kata bangunan tu rekaan nya nampak ketinggalan zaman dan tak ubah macam 
sekolah..heheh...macam2 depa nih..tapi kan,ni tak siap lagi..
tunggu siap dah mesti cantik..kan??
Mana tau ini permulaan saja..mungkin akan datang bajet ada lebih boleh la di naik taraf,bagi besaq sikit lagi..
kan..kan??/

Selain tu nanti ada lah peluang pekerjaan untuk golongan muda sekitar nya..
tapi tu la..benda ni katanya belum pasti...
Belum pasti tapi dah canang..
macam memberi harapan yang tak pasti je..kan??

Cuma......
Airport yang kat Alor setar tu kalau boleh dinaik tarafkan lagi bagus..kan??


sekian...

Previous
Next Post »

16 komen disini

Click here for komen disini
paridah
admin
15 December 2014 at 21:44 ×

perelokan upgrade yg sedia ada lbh baik kot xderlah nk mnjhanamkan alam sekitar kan..

Reply
avatar
15 December 2014 at 22:32 ×

lepas ni nak balik kulim naik flight ja la hahahaha

Reply
avatar
ArELeEz
admin
15 December 2014 at 22:42 ×

hebaklah kulim lps ni..

Reply
avatar
Ujie
admin
15 December 2014 at 23:16 ×

Wah, Kulim pun nak ada airport?

Reply
avatar
15 December 2014 at 23:26 ×

boleh tahu yg mana satu bangunan kantin sekolah..hahaha

Reply
avatar
Asha Lya
admin
16 December 2014 at 05:05 ×

Mcm kilang pun ada hhehe, lagi elok klau d upgrade yg lma kan

Reply
avatar
Elih J.
admin
16 December 2014 at 07:30 ×

Upgrade yg sedia ada lagi bagus kot...buat baru tapi kecil jugak ni..

Reply
avatar
Kakzakie
admin
16 December 2014 at 08:08 ×

Wah... untunglah org Kedah. Johor dah betahun itulah satu airport yg ada. Tapi semakin luas dan cantik sekarang walau taklah setanding KLIA:)

Reply
avatar
LydSunshine
admin
16 December 2014 at 08:50 ×

Bagus tu buat airport baru. Tapi kalau upgrade airport alor star pun lg baik.

Reply
avatar
16 December 2014 at 09:04 ×

Buat penambahbaikan lagi bagus ...

Reply
avatar
16 December 2014 at 09:32 ×

hebat la bandar kulim pasni

Reply
avatar
16 December 2014 at 11:43 ×

ooo.. dah boleh jalan kedah naik flight.. 1st naik kete dari JB kematu bontot..

Reply
avatar
16 December 2014 at 14:37 ×

yang penting ada airport :)

Reply
avatar
Mummydearie
admin
16 December 2014 at 14:45 ×

Macam Muzium TUDM jerk ^_^

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
16 December 2014 at 16:46 ×

dah lama xp kulim.. rindunya

Reply
avatar
19 December 2014 at 02:49 ×

wah wah...
bandar kulim dah advance....

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me