KECEWA PUTUS CINTA WANITA INI BERKAHWIN DENGAN KUCING

Assalamualaikum..



Macam pelik sangat dah manusia sekarang ni.
Putus cinta pun terus jadi hilang akal dan buat keputusan bodoh.
Seperti kejadian yang berlaku pada Barbarella Buchner.
gara-gara kecewa dengan cinta yang hanya bertahan selama 7 tahun
dia memilih untuk berkahwin dengan
dua ekor kucing yang sekian lama dalam jagaan nya.



Barbarella yang berusia 48 tahun  mengikat janji sehidup semati
dengan 2 ekor kucing nya yang bernama Lugosi dan Spider.
Dia merasakan dua ekor kucing nya ini sahaja lah
yang dapat memberi kebahagian dan ketenangan di hatinya.


"saya menyedari tidak ada manusia yang boleh
membuat saya merasa bahagia..dan saya sangat cintakan mereka"
Ujar Barbarella..

perkahwinan pelik ini malah mendapat sijil
dari sebuah laman web yang memang mambantu
sesiapa sahaja yang ingin berkahwin dengan haiwan peliharaan.
Barbarella dan dua ekor kucing nya
sekarang sedang berbulan madu di Lanzarote ,Sepanyol



Walau bagaimana pun keluarga barbarella menganggap
tindakan nya sebagai sesuatu yang tidak normal.
namun dia tidak mempedulikan mereka malah
dia membina satu laman web khas untuk  " suami-suaminya "
yang dapat anda lihat di sini..



sekian..

Previous
Next Post »

20 komen disini

Click here for komen disini
Nur Inani
admin
29 December 2014 at 22:14 ×

ehh peliknya orang ni. kawen dengan kucing??

Reply
avatar
Ai Kajiwara
admin
29 December 2014 at 22:35 ×

macam2 la manusia jaman skrg ni..

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
29 December 2014 at 22:39 ×

ehh pelikny...
kak.. saya tag akak dlm satu GA..

Reply
avatar
Qaseh Vee
admin
29 December 2014 at 23:19 ×

klulah kucing itu blh berkata2 , mrk confirm gelakkan perempuan tu ... mcm2 hal dunia .

Reply
avatar
Miqha Azmi
admin
29 December 2014 at 23:22 ×

kepelikan,,byk betul2 benda pelik2 sekarang ni,,huhu,
btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuffnang :)

Reply
avatar
30 December 2014 at 00:55 ×

Yang terjadi kat negara luar... memang selalu diluluskan... haha.... asalkan dia bahagia ~

Reply
avatar
Kakzakie
admin
30 December 2014 at 08:17 ×

Macam-macam manusia di dunia ini kan Dee...

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
30 December 2014 at 09:36 ×

Salam, hmm..mmg pelik...tp nak ikutkan, kita jgn anggap pelik sgt lah kot..sbb bila ckp psl kawin, mesti terfikir cmne diorang ehem2..sy rase dia saje kawin sbb cinta dan syg sgt je kot..and yup, certain org snggup hidup dgn kucing sampai akhir hayat dia sbb kucing memang menenangkan, cumaaaaa takdelah sampai kawin! haha :p

Reply
avatar
30 December 2014 at 09:37 ×

Macam macam hal. Dengan kucing pun nak kawen. Gasak. Hahaha

Reply
avatar
30 December 2014 at 10:20 ×

kesian kat kucing tu..huhuhu

Reply
avatar
Cik Pinz
admin
30 December 2014 at 10:46 ×

Ish..ada jugak manusia macam tu..

Reply
avatar
JR
admin
30 December 2014 at 11:31 ×

Boleh ke percaya dengan kesetiaan kucing yang dijadikan suaminya itu? Saya tengok kucing jantan saya bukan setia sangat dengan pasangan, bila musim mengawan semua kucing betina yang ditemui habis dikerjakannya, hehehehe...

Reply
avatar
Siti Fatimah
admin
30 December 2014 at 11:55 ×

Hok aloh. cakap je la nak bela kucing jantan. tak yah nak declare stau dunia yang dia nak kawin ngan kucing.

eden pun ada kucing jantan gak, tapi tak de declare kucing tu sebagai swami teman pown.

Reply
avatar
mamiraysha
admin
30 December 2014 at 13:25 ×

Ehm.. boleh pulak terfikir nak kahwin dengan kucing.. manusia terlebih fikir..huhuhu.. men'downgred'kan lelaki dah ni..hehe..

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
30 December 2014 at 15:26 ×

erkkkk?? bercinta dengan haiwan...apakah?? jangan bersatu dengan haiwan sudah...bala

Reply
avatar
30 December 2014 at 15:48 ×

eh..boleh pulak ye..macam macam

Reply
avatar
LydSunshine
admin
30 December 2014 at 17:13 ×

Dia mengawan ke tak dgn kucing.

Reply
avatar
Mad Parihh
admin
30 December 2014 at 20:35 ×

macam2 la siap ada sijil lagi . tak terpikir mcam mana anak dia nnt ? ?

Reply
avatar
31 December 2014 at 02:57 ×

bole wt keputusan cmtu.. memory dia dh 'hang' laa tu, hukk...

Reply
avatar
deno
admin
31 December 2014 at 18:49 ×

Kucing pun bleh... lahaii pelik2

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment