Skip to main content

KECEWA PUTUS CINTA WANITA INI BERKAHWIN DENGAN KUCING

Assalamualaikum..



Macam pelik sangat dah manusia sekarang ni.
Putus cinta pun terus jadi hilang akal dan buat keputusan bodoh.
Seperti kejadian yang berlaku pada Barbarella Buchner.
gara-gara kecewa dengan cinta yang hanya bertahan selama 7 tahun
dia memilih untuk berkahwin dengan
dua ekor kucing yang sekian lama dalam jagaan nya.



Barbarella yang berusia 48 tahun  mengikat janji sehidup semati
dengan 2 ekor kucing nya yang bernama Lugosi dan Spider.
Dia merasakan dua ekor kucing nya ini sahaja lah
yang dapat memberi kebahagian dan ketenangan di hatinya.


"saya menyedari tidak ada manusia yang boleh
membuat saya merasa bahagia..dan saya sangat cintakan mereka"
Ujar Barbarella..

perkahwinan pelik ini malah mendapat sijil
dari sebuah laman web yang memang mambantu
sesiapa sahaja yang ingin berkahwin dengan haiwan peliharaan.
Barbarella dan dua ekor kucing nya
sekarang sedang berbulan madu di Lanzarote ,Sepanyol



Walau bagaimana pun keluarga barbarella menganggap
tindakan nya sebagai sesuatu yang tidak normal.
namun dia tidak mempedulikan mereka malah
dia membina satu laman web khas untuk  " suami-suaminya "
yang dapat anda lihat di sini..



sekian..

Comments

  1. ehh peliknya orang ni. kawen dengan kucing??

    ReplyDelete
  2. macam2 la manusia jaman skrg ni..

    ReplyDelete
  3. ehh pelikny...
    kak.. saya tag akak dlm satu GA..

    ReplyDelete
  4. klulah kucing itu blh berkata2 , mrk confirm gelakkan perempuan tu ... mcm2 hal dunia .

    ReplyDelete
  5. kepelikan,,byk betul2 benda pelik2 sekarang ni,,huhu,
    btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  6. Yang terjadi kat negara luar... memang selalu diluluskan... haha.... asalkan dia bahagia ~

    ReplyDelete
  7. Macam-macam manusia di dunia ini kan Dee...

    ReplyDelete
  8. Salam, hmm..mmg pelik...tp nak ikutkan, kita jgn anggap pelik sgt lah kot..sbb bila ckp psl kawin, mesti terfikir cmne diorang ehem2..sy rase dia saje kawin sbb cinta dan syg sgt je kot..and yup, certain org snggup hidup dgn kucing sampai akhir hayat dia sbb kucing memang menenangkan, cumaaaaa takdelah sampai kawin! haha :p

    ReplyDelete
  9. Macam macam hal. Dengan kucing pun nak kawen. Gasak. Hahaha

    ReplyDelete
  10. Ish..ada jugak manusia macam tu..

    ReplyDelete
  11. Boleh ke percaya dengan kesetiaan kucing yang dijadikan suaminya itu? Saya tengok kucing jantan saya bukan setia sangat dengan pasangan, bila musim mengawan semua kucing betina yang ditemui habis dikerjakannya, hehehehe...

    ReplyDelete
  12. Hok aloh. cakap je la nak bela kucing jantan. tak yah nak declare stau dunia yang dia nak kawin ngan kucing.

    eden pun ada kucing jantan gak, tapi tak de declare kucing tu sebagai swami teman pown.

    ReplyDelete
  13. Ehm.. boleh pulak terfikir nak kahwin dengan kucing.. manusia terlebih fikir..huhuhu.. men'downgred'kan lelaki dah ni..hehe..

    ReplyDelete
  14. erkkkk?? bercinta dengan haiwan...apakah?? jangan bersatu dengan haiwan sudah...bala

    ReplyDelete
  15. macam2 la siap ada sijil lagi . tak terpikir mcam mana anak dia nnt ? ?

    ReplyDelete
  16. bole wt keputusan cmtu.. memory dia dh 'hang' laa tu, hukk...

    ReplyDelete
  17. Kucing pun bleh... lahaii pelik2

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …