Breaking

Monday, 29 December 2014

KECEWA PUTUS CINTA WANITA INI BERKAHWIN DENGAN KUCING

Assalamualaikum..



Macam pelik sangat dah manusia sekarang ni.
Putus cinta pun terus jadi hilang akal dan buat keputusan bodoh.
Seperti kejadian yang berlaku pada Barbarella Buchner.
gara-gara kecewa dengan cinta yang hanya bertahan selama 7 tahun
dia memilih untuk berkahwin dengan
dua ekor kucing yang sekian lama dalam jagaan nya.



Barbarella yang berusia 48 tahun  mengikat janji sehidup semati
dengan 2 ekor kucing nya yang bernama Lugosi dan Spider.
Dia merasakan dua ekor kucing nya ini sahaja lah
yang dapat memberi kebahagian dan ketenangan di hatinya.


"saya menyedari tidak ada manusia yang boleh
membuat saya merasa bahagia..dan saya sangat cintakan mereka"
Ujar Barbarella..

perkahwinan pelik ini malah mendapat sijil
dari sebuah laman web yang memang mambantu
sesiapa sahaja yang ingin berkahwin dengan haiwan peliharaan.
Barbarella dan dua ekor kucing nya
sekarang sedang berbulan madu di Lanzarote ,Sepanyol



Walau bagaimana pun keluarga barbarella menganggap
tindakan nya sebagai sesuatu yang tidak normal.
namun dia tidak mempedulikan mereka malah
dia membina satu laman web khas untuk  " suami-suaminya "
yang dapat anda lihat di sini..



sekian..

20 comments:

  1. ehh peliknya orang ni. kawen dengan kucing??

    ReplyDelete
  2. macam2 la manusia jaman skrg ni..

    ReplyDelete
  3. ehh pelikny...
    kak.. saya tag akak dlm satu GA..

    ReplyDelete
  4. klulah kucing itu blh berkata2 , mrk confirm gelakkan perempuan tu ... mcm2 hal dunia .

    ReplyDelete
  5. kepelikan,,byk betul2 benda pelik2 sekarang ni,,huhu,
    btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  6. Yang terjadi kat negara luar... memang selalu diluluskan... haha.... asalkan dia bahagia ~

    ReplyDelete
  7. Macam-macam manusia di dunia ini kan Dee...

    ReplyDelete
  8. Salam, hmm..mmg pelik...tp nak ikutkan, kita jgn anggap pelik sgt lah kot..sbb bila ckp psl kawin, mesti terfikir cmne diorang ehem2..sy rase dia saje kawin sbb cinta dan syg sgt je kot..and yup, certain org snggup hidup dgn kucing sampai akhir hayat dia sbb kucing memang menenangkan, cumaaaaa takdelah sampai kawin! haha :p

    ReplyDelete
  9. Macam macam hal. Dengan kucing pun nak kawen. Gasak. Hahaha

    ReplyDelete
  10. Ish..ada jugak manusia macam tu..

    ReplyDelete
  11. Boleh ke percaya dengan kesetiaan kucing yang dijadikan suaminya itu? Saya tengok kucing jantan saya bukan setia sangat dengan pasangan, bila musim mengawan semua kucing betina yang ditemui habis dikerjakannya, hehehehe...

    ReplyDelete
  12. Hok aloh. cakap je la nak bela kucing jantan. tak yah nak declare stau dunia yang dia nak kawin ngan kucing.

    eden pun ada kucing jantan gak, tapi tak de declare kucing tu sebagai swami teman pown.

    ReplyDelete
  13. Ehm.. boleh pulak terfikir nak kahwin dengan kucing.. manusia terlebih fikir..huhuhu.. men'downgred'kan lelaki dah ni..hehe..

    ReplyDelete
  14. erkkkk?? bercinta dengan haiwan...apakah?? jangan bersatu dengan haiwan sudah...bala

    ReplyDelete
  15. macam2 la siap ada sijil lagi . tak terpikir mcam mana anak dia nnt ? ?

    ReplyDelete
  16. bole wt keputusan cmtu.. memory dia dh 'hang' laa tu, hukk...

    ReplyDelete
  17. Kucing pun bleh... lahaii pelik2

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox